- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Nemrég friss regeseknek 1500-as kupont ajándékoztak. Regeltem, semmit nem kaptam. Megreklamáltam, jóváírták, de úgy, hogy minimum 4500-ért kell rendelnem.
Nem véletlen panaszkodik mindenki az ügyfélszolgálatukra, sajnos nagyon trógerek és sok panaszt áttolnak az éttermekre, miközben te ugye felük vagy szerződésbe. Sok étterem nem véletlen mondta fel velük az együttműködést. Ehhez képest a Wolt ügyfélszolgálata minden kis apró problémáért kárpótol... -
athomi
veterán
Rengetegen panaszkodnak a személyzetükre, de amúgy a legtöbb helyen már ugyanezt tapasztalom, nem vendéglátósnak való a személyzet. Valamikor ez nem így volt, de változnak az idők.Szüleimnek sokszor azt mondták a vendégek, sokszor nem is feltétlen az étel miatt járnak hozzájuk, hanem miattuk.
Változnak az idők, ez van, ma már mindenki csak a feladatát akarja ellátni, a pénzt megkapni. -
gyantaszuz
aktív tag
Szerintem nagyon nem lehet mellélőni:
Olasz: Bonita bisztró (esetleg Valentino)
Kifejezetten magyarosat nem igazán tudok ajánlani, mert ilyenekbe nem nagyon járunk, esetleg a Krúdy éttermet vagy a Hüse vendéglőt említeném.Egyébként a Csokonai, Melange éttermek is nagyon jók.
-
-
tahepa
senior tag
Tornádó Gyros
Tegnap meg volt a próba....nem igazán jön be az ott kapott gyros.
A sült krumpli szétázva , a gyros-hús nagy cubákokból áll.
Elvitelre kértem a rendelést de már a csomagoláskor sem lehetett meleg a hús mert átadás előtt megmikrózták , nem a rendeléskor vágták le a nyársról ( lehet rosszul fogalmazok sorry)
Az adag mennyiségével nem lenne probléma de az előbbiek alapján véleményem szerint van ennél jobb gyros is a városban. -
tahepa
senior tag
Tegnap hozattam a kölökkel egy gyrostálat innen és mondhatom finom és bőséges volt 999 ft-ért.
Hús kellően átsülve , a zöldségek frissek , a sültkolompír is jól megsülve ( nem égetve).
Részemről tudom ajánlani ..remélem később sem fog romlani a minőség.
Fotó nincs mivel mire eljutott a tudatomig hogy fotóznom kellene addigra már csak hült helye maradt...de majd legközelebb... -
törölt tag
Semmit. De ki fogom próbálni.
Valamelyik nap voltam az Aladdin felé, és hosszú kihagyás után azt kellett mondjam, hogy nem jó.
A saláta annyira túl volt hűtve hogy egy pillanat alatt elhűtötte az egész kaját, a hús nem volt túl ízes egyáltalán nem volt megpirulva, és szerintem csirkebőr is volt közte. -
törölt tag
Igaz nem belváros...
-
Peti78
őstag
Félreérthető voltam, csavaros az észjárásom.
Amit értettem a hsz-em alatt, hogy inkább a problémásnak mondott zsibis kínai (ami a legfinomabb a városban) mint az Ikon-os álhigiéné ami miatt tudjátok, tavaly tönkrement a "villamossági rendszer" .
Tehát az ikon féle szart nem eszem
-
-
rayoliviero
veterán
Azt még nem próbáltam, lehet ideje lenne.
Néha a pizzát sajnos kicsit megégetik, annyi a negatív csak. De azt oda szoktam írni a megjegyzésbe, hogy erre figyeljenek.
Árban pedig vernek mindenkit. Főleg a gyros, az nagy mennyiség. Más helyekről rendelve, soha nem lakok jól.
Egyedül a Segner téren és a Mikepércsin a döneresnél az egész döner tálak kb. akkorák méretben, de azok 1900-2000 Ft-ba kerülnek... Az Azizi sokkal olcsóbb azoktól és még finomabb is. -
Peti78
őstag
-
Peti78
őstag
Az derék!
(#3096) devil-k Az egyedüli, ami jó volt, az a párolt rizs. Bugyuta pincér, aki vagy másnapos volt, vagy kezdő, vagy be volt szívva. A hús F.O.S. volt. A deszert viszont egész jóra sikeredett, de én a főételért eszek.
Soha többet.IIlyen miért nincs Debrecenben? Persze itt is elk-*rják a fagyasztott burgonyával. Az igénytelenség netovábbja.
A buri buri mellett nyílt egy gyrosos. Próbálta már valaki?
-
devil-k
nagyúr
Én voltam az a szemtelen, aki a kedvezményre kitért, de szerintem jogosan, főleg ha az ember visszajár 1 helyre és nem kis mennyiséget vesz/visz.
Szerintem telefonon fognak fogadni előrendelést.
A fahéj ízét én pl. kifejezetten szeretem a gyrosnál, de a mexikói ételeknél is.
(#2612) local1
[link]A Keszegezővel mi is szemezünk. Minden nap ott megyünk el előtte.
-
Kickass
őstag
Múlt héten akciójuk volt és többször is rendeltem/ettem ott.
A pizzájuk a nagyon vékony (papír) tésztás változat, aki ezt nem szereti annak jobb bele se kezdeni a dologba. Viszont a feltétek finomak, minőséginek érződnek, a sonka pl nem vmi gépsonka fajta hanem rendes sonka volt rajta vékony kövér réteggel. Az összhatás jó volt a BBQ alap nem volt tolakodó, a csirkemell nem csak csirkemellnek látszik. Pizzában nekem továbbra is a Bonita a kedvenc, kár hogy nem szállítanak ki.
Volt még Champion nevezetű burger próba, a hozzá kapott buri nekem nagyon tetszett héjastól karikára volt sütve ilyet még itt debrecenben nem is ettem. A szósz nekem kicsit semmilyen volt. Maga a burger viszont kellemes összhatású volt, egyik része se volt tolakodó mégis kellemes összhatást keltett a gomba, hagymalekvár, rukkola, zsömle, cheddar. A hús kellemesen átsütve jóízű jó állagú és mindenhol kiérzett ízekben.
Kicsit a Grande Boscos hamburger felett van bár ott nem nagyon éreztem az ízeket mert egy jabanerost próbáltam és csak a csípősség volt jelen, ha jól látom azóta le is vették az étlapról.
A StreetBistros burgernél mindenképp legalább egy szinttel fentebb van, sokkal jobb az összhatás.
A Buri-burihoz és az Ikonhoz, amiket még jónak mondanak, továbbra se tudom hasonlítani mert nem próbáltam.
-
hitman,
őstag
-
törölt tag
A FB profiljukon együtt van említve a kettő. Az oldalukon meg nem tudtam megnézni az étlapot, mert flash alapú, flashplayerrel meg a legutóbbi telepítés során nem szennyeztem össze a gépem.
Az FB dologban egyetértünk, engem is hidegen hagy. És nem írtam sehol sem, hogy általános vélemény, mert nem is lehet olyan. Sem nekem, sem másoknak sem.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest