- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
Valahol visszább, még a régi nickemen beszéltük 1000 éve devil-k-vel, hogy az Aladdinos srácnak említettem, hogy de jó lenne valami autentikus bárány, vagy kecske gyros, és nem zárkózott el teljesen, csak azt mondta, hogy egyrészt nehéz az alapanyag, másrészt nincs rá igény.
Kevés ember mer teljesen kimozdulni a komfortzónájából.**Lájkolta: Spenót, és kapros tökfőzelék.
Megosztotta: Kakasherepörkölt.
:D -
RandomName
senior tag
Passz, amikor ritkán onnan rendelek, akkor csak "olasz vékony" pizzákat. Az kb papírzsebkendő vastagságnál kicsit véknyabb szokott lenni.
Nekem a magyaros sós piskóta/kenyérlángos jellegű pizzák annyira nem jönnek be.(#6351) blckhm
Hát, a sótlanságról annyira nem tudok nyilatkozni, szerintem az szubjektív. De nekem tűrésen belül volt. -
devil-k
nagyúr
Múltkor megkérdeztem Aladdint, hogy árulja már el, hogy miért nem lehet kapni náluk borjú gyrost? Ugyanis lenne rá igény... Azt mondta, hogy ennek az oka egyszerű, nem akar olyan anyagokat felhasználni az ételnél, ami nem természetes. Visszakérdeztem, hogy mégis mire gondol?
Elmondta, hogy a csirkehús az úgy van maga valójában, ahogy látom. A húsokat egymásra tűzik és az összeragad, ráadásul a fűszerek ebben segítenek. Viszont a marhánál nem így van, SZÓJÁT használnak fel, hogy összetapadjon a hús. Nem keveset...
-
Peti78
őstag
A zasszony véleményezte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged