Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz RandomName #6387 üzenetére
Kashmir. Beülősben nagyobb az adag, de pl. a napi menü így is megéri.
-
gyantaszuz
aktív tag
Eléggé válogatósak vagyunk a minőség terén (na jó, egy délibábos milánói bármikor jöhet ), de nekünk bejön, főleg a cheddar leves cipóban. Beszélgettünk ott a személyzettel párszor és nyitottak a kritikára. Szóval érdemes szólni, ha van valami. Szerintem adjatok nekik egy esélyt beülősben is, ha lesz rá lehetőség.
Amúgy mi azon vagyunk kiégve, hogy kiszállítva egy csomó étterem spórol a mennyiségen, de ők nem igazán.
Pl. Don Pedroból rendelt pizza kisebb, mint a beülős. Melange, kovács műhely, kashmir ételei szintén.local1
A menza szerintem kicsit erős, az inkább a Symphonia és társai a levesporos húslevessel meg az agyoncukrozott gyümölcslevesekkel. A Paniirban pl a sima menüben is rendes húsleves volt egész combbal, aminek sztenderdnek kellene lennie, de máshol nem feltétlenül az. Egyébként szerintem a salt & pepper is jó (nem kiváló, de ár érték arányban az állandó 10%-os kuponnal, jó).Más:
Elugrottunk ma Szilvásváradra, és ha Eger környékén járunk mindig beugrunk ide egy pizzára:
Il Padrino Pizza Club
A Pizza Valentino tőlük koppintotta a pizzájukat (még a váltás előtt), de nem találták el teljesen, csak a tésztát. Ha arra jártok próbáljátok ki. Vékony, roppanó tésztás pizzák, teljesen jó feltétek (nem láttam gépsonkát, ami nekem kizáró ok egy pizzán). Kicsit a Nonna Rosahoz tudnám hasonlítani. 1600 körül van 1 pizza.Szerk:
+Kashmir[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Korábban én is ajánlottam itt a Paniirt.
A menü nagyjából holiday adag, viszont étlapról választva hatalmas az adag. A minőség kiváló. Nem tocsog az olajban, nem sós, nincs túlfűszerezve. Mi elég sokat rendelünk onnan, ha nincs kedvünk főzni. A csülök pékné módra és a juhtúróval töltött húsok nagyon jók.
Viszont ebédidőben kicsit lassan szállítanak házhoz. -
gyantaszuz
aktív tag
Tudtommal még nincs. Kérdeztem őket, azt mondták, hogy előbb a helyét szeretnék felfuttatni kicsit.
bocs, új hsz lett
[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz szotyika77 #6252 üzenetére
Mi visszajárók lettünk a Paniirba. Múltkor a két családdal is elnéztünk. 6-6 főre fizettem 15ezret 10% kedvezménnyel, abból 1500 körül volt a borravaló. Evett-ivott mindenki, savanyú, desszert, stb. Azóta nagyanyám is oda jár a barinőkkel.
Kollégákkal 3 főre volt 6ezer körül, ott is volt nagy meglepetés, pedig elég nagyétkű a 2 srác. Máshol kettőnkre fizetek borravalóval 8-10k körül (főétel, 2 üdítő/kávé fejenként+borcsi). -
gyantaszuz
aktív tag
Kipróbáltuk párommal a ma nyílt Paniir éttermet a csonka templom mögött (asszem korábban a Spájz volt ott).
A hagyományos magyar ételek mellett egy rakat rántott húst készítenek, te válogatod össze a húst/tölteléket/panírt.
Párom brokkolis-cheddaros csirkemellett evett tzatzikivel én pedig kapros-juhtúrósat panko bundában rizzsel. Az adag hatalmas volt, a 4 hússzeletből az utolsóval már küzdöttem, pedig általában nem jelent gondot a kis 90 kilómnak ilyesmi. Utálom, ha a rántott cuccok tocsognak az olajtól, de itt szerencsére nyoma sem volt ilyesiminek.
Az árak szerintem teljesen rendben vannak körettel is. Beszéltünk odabenn a srácokkal (akik egyébként tök közvetlenek), jövő héten indul a menü 1150 Ft-ért, és az első hónapban 10% kedvezményt adnak (később lesz majd netpincér is). Nekünk nagyon bejött.
(bocs a kép minőségéért, párom fotózta egy krumplival ) -
gyantaszuz
aktív tag
Szerintem nagyon nem lehet mellélőni:
Olasz: Bonita bisztró (esetleg Valentino)
Kifejezetten magyarosat nem igazán tudok ajánlani, mert ilyenekbe nem nagyon járunk, esetleg a Krúdy éttermet vagy a Hüse vendéglőt említeném.Egyébként a Csokonai, Melange éttermek is nagyon jók.
-
gyantaszuz
aktív tag
A tornádó gyros eddig bírta?
Párszor jártam arra estefelé a napokban és mindig zárva volt. Netpincéren/Facebookon sem találom.
Nemrég rendeltünk onnan pár alkalommal és egész jó ár/érték arányú gyrosnak véltük.
Esetleg van valakinek bővebb infója? Nagyanyámnak vinnék egy tálat, mert még nem kóstolta az öreglány.[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Csapo Avesta helyen
ujranyilt Tornadot probalta mar valaki?
Vajon hasonlo elmeny, mint a 3 havonta bezart/ujranyitott elodje?[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Egy par otletet/tippet szeretnek kerni toletek.
Kozeledik a karacsony es szeretnem meglepni az egyik csaladtagom es parjat egy ettermi etkezessel.Mielott elkezdenek telefonalgatni, gondoltam rakerdek itt:
Van tapasztalatotok, hogy mely ettermekben lehet kerni ajandekutalvanyt?A Play Pub-rol mar hallottam, ott elvileg van ilyen lehetoseg.
Nagyjabol mindegy milyen kategoria. Illetve nyilvan nem valami lepukkantra gondolok.
Alapvetoen a Don Pedroba es a Casabalancaba jarnak, illetve gondoltam ilyen Kashmir, Calico, Csokonai stb. ettermekre.
Koszi elore is. -
gyantaszuz
aktív tag
válasz #33253120 #5281 üzenetére
Kb. 15-20 alkalommal ettunk eddig ott. Sosem volt gond az etel minosegevel. Ezt a szatyros tortenetet nem is ertem.
Laci is mindig hot kedves. Porog a mizu, hogy vagy, milyen napod van, stb. Volt, hogy ajandekba is adott plusz adagot mikor 2 heten belul harmadjara mentunk.Tipikusan olyan hely, amit nem a kulsoseg alapjan kell megitelni (kifozde, omg.. mit var az ember?). Vannak csili-vili helyek pocsek minoseggel.
Termeszetesen a minoseg megitelese szubjektiv, de szerintem nem hiaba van 4+ -os ertekelese. -
gyantaszuz
aktív tag
FYI (ha még nem lett volna):
Február elején újra kinyit az Aveszta. Szép nagy táblán szerepel a bejáratnál. -
gyantaszuz
aktív tag
Most jártam a Grizzlyben, először és gyrostál miatt utoljára.
Az ízét a csípős mentette meg, mert az egyébként nem volt neki.
Egy ilyen ízetlen közepes tálért 1200 Ft-ot elkérni bűncselekmény, komolyan. Plusz Kb fele akkora, mint egy Pop-artos tál.
Nagyon nem ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
gyantaszuz
aktív tag
Ha már nagypiac és friss hús:
Az emeleten, a mozgó"lépcsőtől" jobbra fordulva a 2. húsosnál nem tudom milyen húsokat árulnak, de 1 nap alatt simán megromlik.
Többször vissza kellett vinnem mind a csirke-, mind a disznóhúst.
Persze rám fogták, hogy biztos nem tartom hűtőben. -
gyantaszuz
aktív tag
válasz Trickace #3635 üzenetére
Egész sűrűn járunk vagy rendelünk a Pedroból. Kb. ősszel vettük észre, hogy valami változott, meg is említettük a felszolgálónak. Azt mondta, hogy valami új szakács miatt van. Persze hozzátette, ha nem ízlik valami, szóljunk bátran.
Egyébként véleményem szerint az egyik legjobb ár/érték arányú étterem Debrecenben, plusz ha valamilyen alkalmat ünneplünk, mindig kapunk ajándék desszertet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest