Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Múltkor megkérdeztem Aladdint, hogy árulja már el, hogy miért nem lehet kapni náluk borjú gyrost? Ugyanis lenne rá igény... Azt mondta, hogy ennek az oka egyszerű, nem akar olyan anyagokat felhasználni az ételnél, ami nem természetes. Visszakérdeztem, hogy mégis mire gondol?
Elmondta, hogy a csirkehús az úgy van maga valójában, ahogy látom. A húsokat egymásra tűzik és az összeragad, ráadásul a fűszerek ebben segítenek. Viszont a marhánál nem így van, SZÓJÁT használnak fel, hogy összetapadjon a hús. Nem keveset...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest