- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiGaBiTeX
csendes tag
Leírom én is részletesebben az eddig tapasztalt dolgokat, Vespáról már korábban megosztottam a véleményem.
ADRIA:
Még mindig ízlik a gyrosuk és a dupla húsos hamburgerük is - külön tetszik, hogy sok és friss zöldséget adnak hozzá télen-nyáron. Egy időben hasábburgonyát adtak a gyroshoz az nem jött be nekem és valószínűleg másnak sem mert visszatértek a "hagyományos" sültkrumplihoz.
Egyetlen, de óriási hátrány hogy nincs Online rendelés így csak néha veszek tőlük ha egyébként is lenne dolgon arra felé. Online rendelés mindenképp jól jönne.Pizza Di Casa:
Tészta minőségét közepesnek mondanám (száraz leginkább), viszont a Bolognai ragujuk ízlik nekem a legjobban - nincs felesleges zöldség, csak sima darált hús a szószban és nem is zsíros - ha épp nem égetik meg a pizzát...
60-90 perces kiszállítást garantálnak, ez 1-2 alkalommal volt 40 perc is, de a legtöbbször túl van a 90-en és volt már 100-110 közeli is.Fortuna:
Tölük rendeltem 3 éven keresztül, de a folyton ingadozó minőség miatt kerestem mást.
Kiszállítás egy óra körüli volt, a feltétek minőségével és a tésztával is megvoltam elégedve, de náluk is mint sok másnál spórolnak a sajttal vagy épp néha égett volt a pizza.Don Pedro:
Nyers tészta, nyers feltétek, nem ajánlom egyszer rendeltem többet soha.
Don Pepe:
Ez most a favorit - gyors kiszállítás (44 perc) és számomra tökéletes pizza - jól átsütve, nem tocsog, nem égetett, feltétek minősége is kiváló!
-
ildi_
tag
Kíváncsian várom ennek a nyitását!
-
bhonti
aktív tag
Egész jó a pizza a Hozéban még mindig
-
ildi_
tag
válasz
mitulabattyi #233 üzenetére
Utánfutósban elveszik a pénzt, sütik a lángost, láttatok már kézmosást közte?
-
törölt tag
Lángos ügyben: A Kishegyesin kicsit a Sport Direct után ott a Bőség büfé, a lángos jó náluk, bár minden mást csak délután ennék ott, Addigra általában elfogy az előző napi cucc.
Illetve, az István úton a könyvtárral szemben az Erős Lajos sarkon átalakították a kerítést, és beraktak egy lángosos utánfutót. Még nem kóstoltam, csak láttam, hogy ott van... -
ildi_
tag
válasz
Real Ghoost #226 üzenetére
Nálam a Gödör abszolút kedvenc ebéd terén, már gimisként is jártam oda. Azóta sem változott, néha jó beiktatni egy-kétheti ebédet, amit én leginkább szállítós formában igénylek már. Ott ebédelni egy teljesen más világ.
Nekem a családiasság, a nyugalom jut eszembe elsőként, ami meglepő, hisz mindig tele vannak, sokszor kell sorban állni az ebédért, sőt olyan is előfordult, hogy akkor is sorban álltunk, amikor leadtuk a tálcát.
Viszont az ebéd finom, házias, válogathatsz, kevergetheted a köreteket, húsokat, azt teszik a tányérra, amit kérsz, nem feltétlenül azt, ami az aznapi menü. Sokszor jár savanyúság vagy süti automatikusan a menü mellé. Mint írtam rendelős formában ismerem mostanság a Gödör kínálatát, aminek az ízvilága semmit nem változott azóta sem, szemben a nagyon menzás ízű, delikáttól túlfűszerezett Blahánéra. Bár párom inkább az utóbbit szereti, nem is értem, hogy miért. A héten is rendeltünk a Gödörből és kétszer is nemtetszését fejezte ki a másodikkal kapcsolatban, de szerintem ebben az is közrejátszott, hogy ő maga sem tudja eldönteni, hogy mit egyen. (Ilyenkor fordulok a rendeléshez, de úgy látszik még azzal sem lehet a kedvére tenni.
)
A lepcsánka annyira jó ötlet, most, hogy elbontották az utolsó pavilont Debrecenben ahol a belvárosban lángosozni lehetett, komolyan elgondolkodtam, hogy nyitni kellene egy lángosos-lepcsánkás (felénk amúgy siligó) betérőt!
-
devil-k
nagyúr
Buri-Buri utcakaja (Halköz)
Nagyon kellemes meglepetés ért. Költséghatékony megoldás: nincs beülős rész, maximum a kajálda előtt. Nincs sok féle étel (de nem is kell), kb. 6 (ezekből pedig 4 különböző íz). Egy fajitas ára 790 Ft. Nagyon finom, letisztult ízvilág és nem zsíros. Kettőt be is vertem.
Mindenkinek csak ajánlom a helyet. Nemrég nyílt egyébként.
Daráló Pub
-Piac utca 10. Bethlen Gábor Szakközépiskola mellett-Nagyon kedves kiszolgálás, le a kalappal. Barátságos árak és mennyei ízek. Két féle étlap van: Egy rendes éttermi és egy "gyorsabb" ételek étlapja. Az utóbbiról választottunk rég áhított, igazi lepcsánkát. Két féle van: sima (200 Ft) és baconos (500 Ft). Nem kérdés, hogy melyiket választottuk.
Egy kis mini adag ételre számítottam, de amikor megláttam, majdnem elájultam.
Hatalmas volt, egy embernek egy igazi nagy adag. Le a kalappal.
Nem is tudok mit mondani mást, menjetek el és próbáljátok ki.
-
töky76
tag
Nekem a duna döner jön be nagyon, még nem ért semmi kellemetlenség,rendelésnél pedig elég a nevemet mondani, már egyből tudják ki vagyok. A hely nagyon igényes, tiszta. Az adagok nagyon rendben vannak.
A kebab house-t is ajánlom.
Pizzából eddig a Tar vezet nálam, az eddig próbáltakkal szemben kirívóan jó. -
bhonti
aktív tag
válasz
Real Ghoost #226 üzenetére
Nemtom ki hogy van vele, nekem a Csapó Gyros bevált. Ki is szállítanak, én ott helyben meg szoktam enni.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Bjørgersson #225 üzenetére
Kösz a tippeket, a Gödör nevű hely előtt sokszor el jöttem mentem már, esküvők is vannak ott gyakran, szól a mulatós zene
A másikról viszont még nem nagyon hallottam, majd kipróbálom őket, ha lesz rá lehetőségem.Ami nagyon hiányzik viszont egy jó gyros házhoz szállítós dolog, ilyennel próbálkozott valaki mostanában?
A kedvencem talán az Oly Gyros Debrecenben a víztorony utcán, nagy kár érte, hogy ők házhoz szállítással nem foglalkoznak. A héten be is ugrok hozzájuk mert már rég jártam arra. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Real Ghoost #221 üzenetére
Gödörben voltál, ettél már? Idén nyáron kaptam rá, szinte minden pénteken náluk ebédeltem. Van választék, szerintem finom is, az adag is nagyon rendben van, mindig jóllaktam náluk.
Valamint (azt hiszem) nemrég nyílt a Symphonia Étterem, ez a hely is egész korrekt, bár inkább a mennyiségre mennek, mint a minőségre. 1000 Ft-ért annyit ehetsz, amennyi beléd fér.
-
JoinR
őstag
Nem egyedi eset a tocsogós és szenesített Vespa-pizza, sajnos én is találkoztam már vele alkalmanként. Első pár rendelésnél kiváló volt, de utóbbi időben voltak problémák.
Dr. Pizzával van valakinek frissebb tapasztalata? Anno még 5-6-7 éve párszor vettünk onnan pizzát, és nagyon finom volt, aztán egyszer belefutottunk egy penészes tésztába...nem volt túl feltűnő, de éreztük, hogy valami nem oké..úgy az egyharmadánál véletlen megnéztem az alját a tésztának
Pont szembe lakott barátnőm a hellyel, visszavittük személyesen, szó nélkül kicserélték. Azóta Debrecenben nem próbáltam, Bp-en igen, és ott emlékeim szerint elégedett is voltam velük.
-
Marci79
senior tag
válasz
GiGaBiTeX #208 üzenetére
Egyedi a problémád. Én nem tapasztaltam ilyet náluk, legalábbis nagyon nem megszokott. Folyamatosan visszatérő vagyok náluk és nem volt semmi kirívó. Pláne olyan nem, mint amit írtál. Nemszokásuk égetni.
A Garda-ban viszont igen. Ott szenesítik a tésztát és olyan vékony, hogy szétesik, ha megpróbálod megemelni. A közepe is szinte fagyos volt legutóbb. Tuti előre gyártott és fagyasztott volt. Az utóbbi időben a Garda felejtős,mert iszonyat sz@r volt amiket küldtek. Rendes kaját nem is merek tőlük rendelni. Milyen lehet az, ha egy pizzát nem tudnak/akarnak rendesen megcsinálni?! Már tiltólistások nálam. (A rendeléskor nem közölt + csomagolási költségük szintén "érdekes". Ez desszert rendelésnél derült ki, utólag.)
z0d1AK:
Én is ezen okokért hagytam őket a búsba. Egy szintén nem baráti üzenet kíséretében. Nem lepődnék meg, ha az is pénzmosási céllal üzemelne. Ahogy pár másik kajálda/pizzéria a városban.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Real Ghoost #221 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy a legtöbb vendéglátóegység a kiszállítást "elvicceli", úgy gondolják, hogy ott nem kell ugyanolyan minőséget produkálni, mintha a vendég ott lenne személyesen. Nagyon tévednek, mivel itt még magasabb színvonalon kell az ételeket árusítaniuk, mivel 1-2 tényező igen meghatározó lehet, ami rontja az ételek élvezeti értékét. (kiszállítási idő, megfelelő tárolás, megfelelő hőmérséklet...stb.)
Van egy jó pár ilyen hely, aminek a kiszállítása csapnivaló, de a helyben fogyasztásnál remek. Pl.: Pizza Via.
Arról nem is beszélve, ha egy helyről rendeltél már háromszor-négyszer, aztán érdekes módon elmarad a számla/blokk (ami engem nem zavar, de azért elég bátrak), olykor a minőség is "romlani" kezd hirtelen.
A másik probléma az adagokkal van. Szeretem a Duna Dönert (Piac utca-Miklós utca sarok), hetin szinten járok oda egyszer és mindig kebap tálat szoktam kérni. Egyszer normál adagot adnak (pont elég, nem sok, nem kevés), máskor meg akkora adagot, hogy nem bírom megenni (ez sem baj, mert elcsomagoltatom). Ilyenkor felmerül a kérdés bennem, hogy hogyan számolnak el?
Debrecenben kevés jó vendéglátóegység van. Egy kezemen meg tudnám számolni, hova szeretek visszajárni, hol kapom ugyanazt a jó minőséget, hol kedvesek a felszolgálók. Ma már mindenki éttermet akar nyitni/vezetni (amivel nincs is semmi baj), viszont az olykor a hozzá nem értésük mély sebet vág ebben a szakmában.
Sörpark=Vármegyeháza étterem
Személyesen szoktam ott ebédelni, úgy abszolút rendben van. Az, hogy az éttermek is emelnek az áron, arról nem ők tehetnek, hanem a gazdasági-piaci helyzet.
-
Real Ghoost
aktív tag
Kezdem úgy érezni lassan, hogy egy normális hely sincs Debrecneben, ahonnan nyugodt szívvel rendelhetne az ember ha este nincs kedve főzni?
Sehol egy normális gyros, a pizzákkal is gond van, a rendes "főételek" meg szintén csapnivalóak a legtöbb kiszállítós helyen, roppant szomorú vagyok emiatt.
Munkahelyre a Blahánétól rendelgettem sokáig ebédet, egy héten 1-2x, de úgy érzem egyre gyengébb minőségű az ő kajájuk is, ráadásul nemrég árat is emeltek.
A másik ilyen, a Sörpark, mostanában inkább onnan rendelünk, ízre finom, az adag nem túl nagy, de 650,- Ftért nem is lehet csodát várni. (csak főételt szoktam kérni)
-
JoinR
őstag
Azt hittem valami vaniliafagyi van a közepén
-
ildi_
tag
A zsibis kínai nagyon finom, régen apukám hozott nekem mindig, aztán egyszer én is kimentem a zsibire. Nos azóta sem kívánom se a kínait, se a zsibit.
Fú, ha elgondolom, hogy én mennyit vesződöm itthon a húsokkal, hányszor átmosom, tisztítom és eleve csak ritkán veszek húsboltból is húst, mert igyekszem frissen beszerezni vidékről. Ezek pedig tuti addig áztatják ecetes vízben is a romlott húst, míg ehető nem lesz.
-
bhonti
aktív tag
Múltkor meg kinn voltam az Auchanban. Egész jót adtak ott is. Nem volt drága sem.
-
bhonti
aktív tag
Ajánlom az Amazon Bár menüjét. Olcsó és jó. 2 féle napi főétel van. Leves nélkül is lehet kérni.
-
ildi_
tag
Korrekt!
Amióta bezárt a Dósa Nádor téri kínai, azóta nem is ettem sehol kínait, nem is kívánom. Nekem anno bejött az Arany János utcai kis lacis is, megvan az még? De a pasim utálta, egyszer talált benne egy rántott csontot. : ) Szóval túl sokat nem is ettünk onnan. Ő amúgy épp nemrég kapott rá újból és a Fórumos ízlett neki leginkább. Najó, azért főzni is szoktam.
-
z0d1AK
nagyúr
Tegnap rendeltünk a Buddha étteremből, gondoltuk kipróbáljuk, hogy milyen.
Véleményem nem fogalmaznám meg külön, inkább bemásolom, hogy mit írtam nekik ma:,,Tisztelt Buddha Ételbár,
A tegnapi nap folyamán tett megrendelésünkkel kapcsolatban sajnos több okból sem voltunk megelégedve, sőt csalódottak voltunk.
A megrendelés során ígért idő helyett jóval lassabban érkezett meg az étel, 1,5 óra volt, ami azért is nehezen érthető, mert nem volt messze az étteremtől a kiszállítási cím és eldugott helyről sem beszélhetünk.
A megrendelés átvételét követően konstatáltuk csak, hogy a megrendelésben szereplő palacsinta, ami ajándékként járt a meghirdetett akcióban a megrendelés mellé, nem érkezett meg. Ezt sajnos nem vettük észre amikor a futártól átvettük a megrendelést, ugyanis szatyorba becsomagolva, szorosan összekötve vettük át az egészet. Csak miután szétvágtuk a csomagolást, vettük észre, hogy elmaradt a beígért palacsinta.
Az ételek minőségével sem voltunk teljesen megelégedve. Egy közepes és egy nagy adagot rendeltünk, holott elsőre nehéz volt megállapítani, hogy melyik-melyik, ugyanis a közepes egyáltalán nem volt kisebb, sőt talán még több is volt, mint a nagynak rendelt adag.
Az erős-savanyú leves állaga nem olyan volt, mint amilyet az étel megkívánt volna, az íze sem emlékeztetett arra, mint amit általában erős-savanyú levesnek hívnak más helyeken. A nagy adagban többek között tojásos rizs volt - a megrendelés szerint, valójában azonban sima rizset kaptunk. Az ételek állaga és íze sem feltétlenül volt olyan, mint amit elvártunk volna. Bár minden feltét csirkés volt, húst csak elvétve találtunk benne, jóval kevesebb volt annál, mint amit a konkurensek adnak. A közepes tálban többek között sült zöldségek voltak, amelyek szinte tocsogtak az olajtól. Amikor rendelésnél ezt a tételt választottuk, ennél egy fokkal egészségesebb ételre számítottunk.
Ez volt az első alkalom, hogy a Buddha étteremtől rendeltünk, azonban sajnos a lassú szállítás, a ki nem szállított palacsinta és az ételek minősége miatt sajnos valószínűleg következőben nem fogunk élni ezzel a lehetőséggel.
Üdvözlettel,
Kovács Ádám"
-
GiGaBiTeX
csendes tag
Vespa-ból rendeltünk lakótársammal egy-egy pizzát, ő vastag én vékony tésztával kértem.
A weboldal/online rendelés tényleg a legjobb, a futár is kihozta 40 perc alatt de én még ennyire rossz pizzát soha nem ettem, pedig megjártam már párral...
Mindkettő széle feketére volt megégve, tocsogott az olajban/zsírban még a papírdoboz is átázott rendesen (direkt nem bolognai/húsos pizzát rendeltem mert azoknál szokott ez probléma lenni ha túl zsíros a hús) a vastag tésztának a belseje nem volt rendesen megsütve egyszóval SOHA TÖBBET.
Ilyen "minőségű" pizzát 1000 Ft-tal olcsóbban is megkapok. -
törölt tag
Romker.
Néha napközben benéztem egy kávéra, akkor úgy tetszett a hely.
Tegnap kocsmatúráztunk, és kitaláltuk, hogy a következő sört ott isszuk meg.
Ami plusz: Jól néz ki a hely.
Ami minusz:
Bent voltak a zsaruk, álltak a pultnál. Egy fickó két asztallal arrébb felállt, és elkezdett üvöltözni. Nem történt semmi, az asztaltársasága csitította le. A helyi kidobók sem reagáltak semmit az esetre, mintha ismernék a pókot...
Alulcsapolják a sört.
Nagyon műanyag a kiszolgálás.Úgy mentünk be, hogy lehet enni is fogunk, de annyira rossz volt a hely hangulata, hogy le is léptünk ahogy tudtunk...
Nem fogok oda többet visszamenni, max csak a fent említett délelőtti kávéra.
-
devil-k
nagyúr
Jack Pub Debrecen
Meseszép hely. Az étterem az elképzeléseimben mindig is így nézett ki, mint ez a hely. Tiszta, rendezett, rendkívül barátságos és kedves felszolgáló, tiszta mellékhelyiség (ami azért ma már nagy dolog). VISZONT az étel abszolút felejthető, unalmas, nem emelkedik ki.
Az adagok a megszokotthoz képest kicsik.
Egy ilyen szuper kinézetű étteremhez, mégszuperebb kaja dukálna.
-
törölt tag
Kóstolta már valaki a Fandango napi menüjét? http://fandangosportpub.hu/
Ma azon a környéken járok, lehet rápróbálok, Nemrég ragasztgattak ki mindenfelé szórólapot... -
ildi_
tag
Nagyon finom pizzát ettünk a Valentinotól. Csak drága és kicsi.
Amúgy rég nem ettünk pizzát, szóval kicsit meglepődtünk amikor megnéztük az ismert házhoz szállítós pizzák kínálatát. Nem kicsi drágulás volt itt az elmúlt időszakban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest