Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
Én se találok sehol egy normálisat, a street bistró jól indult, de legutóbb már nagyon nem azt kaptam ott mint amire számítottam... Ha valaki felfedez egy jó burgerest (az ikonnál kevésbé elszállt árakkal) ossza meg itt velünk azonnal
Ráadásul nekem ez a Duna Döner sem adja annyira, pedig olyan sokan vannak jó véleménnyel róla, valahogy nekem nem jött be a kebap táljuk, lehet mást kéne kipróbálnom náluk.
[ Szerkesztve ]
-
töky76
tag
Ez teljesen igaz sajnos,
ha a manga cowboy, és a magic burger itt is képviseltetné magát, annak nagyon örülnék, és mások is szerintemT_chris: Én se értem, hogy 2014-ben hogy nincs honlapjuk, pedig már jó ideje megnyitottak...
Real Ghoost: kebabot meg dönert szoktam rendelni, 2 kólával és 2 talán közepes krumplit,
ez annyira bevált, hogy más kaját nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nincs ott baj.
A menüs és az a la carte étkeztetés főzéstechnikailag teljesen máshogy épül fel, és emiatt teljesen más az ára.
Ha mindig mindenütt az 590-890 közötti menüárat látod akkor automatikusan sok lesz a 2000Ft környéke holott ha a menüben lévő kaják étlap szerinti árát megnézed akkor kiderül, hogy általában közelebb lesz a 2000-hez.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Voltam már egy párszor a Honfoglaló étteremben, s valóban, igényes hely. Eddig ott nem ettem olyan ételt, ami nem ízlett volna. Nem is beszélve arról, hogy a felszolgálók is nagyon intelligensek és kedvesek.
Egyébként milyen érdekes, hogy manapság mindent Bisztrónak és Butiq-nak (Butik) hívnak... 10 évvel ezelőtt ciki lett volna ez a név, most meg alig tudom megkülönböztetni amikor valaki valamelyik ilyen helyről beszél. Nem szerencsés ez az elnevezés...
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Marci79
senior tag
-
devil-k
nagyúr
Te atyaságos úristen! Ez valami fantasztikusan néz ki!
Lehet, hogy jövőhéten el kellene látogatni oda?Egyébként az észrevételeim:
- Bisztró/Butik/Butique. Hideg ráz ezektől a nevektől már. Miért kell minden helyet így nevezni? Ezzel csak azt érik el, hogy összekeverje az ember és ne tudja megkülönböztetni a másiktól.
- 25 perc. Miért? Nem értem. Nincs ebben logika.
- Ezt az elnevezést amúgy máshonnan "lopták". [link]
- És még mindig olcsóbb, mint Pesten!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Ezeket a hatalmas, állat hamburgereket meg is lehet venni, rendelni? Vagy ez csak valami egyszeri dolog volt és a poén kedvéért feltették FB-ra? Húúúhaaaaaaaaaaa!
Pesten meg az a baj, hogy nehéz kiválogatni az igazán jó helyeket, ahol enni érdemes.
(#579) T_chris
Ők egy cég vagy legalább is összedolgoznak. Fogadjunk, hogy főételt/tésztát rendeltél? Mert azt ott készítik.
Ennyi bisztró van legalább Debrecenben:
- No1. Bisztró
- Bisztró Bár
- Street Bistro
- Bonita Bisztró
- Station Bistro
- Oliva Bistro Debrecen
- Sport Bisztró Debrecen
....[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
Szépek, ezek a burgerek, de gyakorlatilag azt tapasztaltam meg, hogy bizonyos méret felett ehetetlenek. Pont az a burgerség rész tűnik el a dologból, hogy fogod, és csak eszed. Semmi dolgod nincs vele. De ezeket eleinte meg lehet próbálni megharapni, de a felétől úgyis szétesik. Opcionális még, hogy ráfogsz, és nem engeded el, de akkor max szívószállal iszol mellé.
Az meg milyen már, hogy egy burgert késsel-villával kell enni? Vagy félnomádban szétszeded, majd egyik kézzel téped a húst, meg a salit, a másikkal meg tunkolod a zsömlét a szétfolyt öntetbe...
Amit nem lehet megenni állva, vagy útközben, az nekem nem hamburger.
(#580) devil-k: Pizzát.
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
Azon én is felhúztam a szemöldökömet Amikor a legutóbb próbáltuk, akkor inkább az árával hódított a minősége helyett, 3 darabot együtt nevetségesen alacsony áron hoztak ki, de az a klasszikus fapados kolis pizza íze volt mindnek. Meglepne, ha azóta ekkorát fordult volna a világ.
-
Bjørgersson
félisten
Ilyen bazinagy méretű képeket ne szúrj be légy szíves, főleg ne ilyen sokat! Az itteni tárhelyre is tudsz feltölteni képeket, majd egy gombnyomással beilleszteni őket.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bittorrent topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest