Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ildi_

tag

válasz Real Ghoost #226 üzenetére

Nálam a Gödör abszolút kedvenc ebéd terén, már gimisként is jártam oda. Azóta sem változott, néha jó beiktatni egy-kétheti ebédet, amit én leginkább szállítós formában igénylek már. Ott ebédelni egy teljesen más világ. :) Nekem a családiasság, a nyugalom jut eszembe elsőként, ami meglepő, hisz mindig tele vannak, sokszor kell sorban állni az ebédért, sőt olyan is előfordult, hogy akkor is sorban álltunk, amikor leadtuk a tálcát. :) Viszont az ebéd finom, házias, válogathatsz, kevergetheted a köreteket, húsokat, azt teszik a tányérra, amit kérsz, nem feltétlenül azt, ami az aznapi menü. Sokszor jár savanyúság vagy süti automatikusan a menü mellé. Mint írtam rendelős formában ismerem mostanság a Gödör kínálatát, aminek az ízvilága semmit nem változott azóta sem, szemben a nagyon menzás ízű, delikáttól túlfűszerezett Blahánéra. Bár párom inkább az utóbbit szereti, nem is értem, hogy miért. A héten is rendeltünk a Gödörből és kétszer is nemtetszését fejezte ki a másodikkal kapcsolatban, de szerintem ebben az is közrejátszott, hogy ő maga sem tudja eldönteni, hogy mit egyen. (Ilyenkor fordulok a rendeléshez, de úgy látszik még azzal sem lehet a kedvére tenni. :) )

A lepcsánka annyira jó ötlet, most, hogy elbontották az utolsó pavilont Debrecenben ahol a belvárosban lángosozni lehetett, komolyan elgondolkodtam, hogy nyitni kellene egy lángosos-lepcsánkás (felénk amúgy siligó) betérőt!

• bhonti

aktív tag

válasz Real Ghoost #226 üzenetére

Nemtom ki hogy van vele, nekem a Csapó Gyros bevált. Ki is szállítanak, én ott helyben meg szoktam enni.

Új hozzászólás Aktív témák