Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
válasz
Real Ghoost #699 üzenetére
Pszt, éppen eszik!
Remélem -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Bjørgersson #698 üzenetére
Na semmi?
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #696 üzenetére
És még ingyen is kapod.. ez már sok.
Most eszek szomorúan pár pirítóst meg 2 tükörtojást.
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #694 üzenetére
Most ott ülsz Debrecenben valahol és a kaját várod?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #691 üzenetére
Ne izgulj! Lassan viszik!
-
Bjørgersson
félisten
Naa, lassan hozhatnák...
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #687 üzenetére
Időközben fogtam fel, hogy döner tál, nem gyros, úgyhogy innentől nem érdekel.
De azért a kép igen. -
devil-k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #687 üzenetére
Újraolvastam az írásod, hátha én hagytam ki valamit.
-
koshmar
addikt
válasz
Bjørgersson #683 üzenetére
Ha derecskei lennék, én is mernék..
Hány ft a szállítási díj?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #683 üzenetére
Esetleg egy fotót is lőhetnél nekünk róla.
-
Bjørgersson
félisten
Az előbb rendeltem egy normál döner tálat a Mikepércsi útról. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ér ide, meg hogy milyen lesz.
-
devil-k
nagyúr
Tegnap egy olyan helyen jártunk, amit már nagyon régóta ki szerettünk volna próbálni:
Maga a helynek (szerintem) nincs olyan jó aurája, az elrendezés sem a legszerencsésebb. Íme az ételek amiket ettünk és 1-2 gondolat róla:
Előétel:
Tandoori szárnyakNagyon finom és ízletes volt. Autentikus ízvilág és harmónia. 3 különböző mártást kaptunk hozzá, az egyikre jöttem rá csak, hogy az joghurtos. A színektől nem kell megijedni, mivel nagyon élénk színű volt a három mártás közül kettő. (piros, mint a szörp és zöld, mint a frissen vágott fű).
Leves
Csirkehúsleves indiai módraEzt nem én ettem, de megkóstoltam. Krémleves, benne gomba és csirkehús, curryvel. Szeretem a fűszeres ételeket, de ez majdnem határeset volt, ettől függetlenül finom.
Főétel
Vindaloo (marhahúsos)Ezt úgy tudnám kinézetre leírni, mint egy pörköltet. Ez volt a legcsípősebb ételük. Annyira fűszeres és karakteres, hogy a magyar ember csak pislog és félszegen adja elő, hogy a mi ételünk nem is annyira fűszeres és jellegzetes. Finom volt, de a mártást képtelenség megenni teljesen, annyira telít.
Köretként ehhez egy adag rizst fokhagymával ízesített lepénykenyeret kértünk. Varázslatos és mennyei volt.
A másik főétel pedig Tandoori csirke volt. Mennyei volt és könnyed, szintén a 3 mártással (amiről az előételnél is írtam).
Desszert
Indiai túrógombóc sáfrányos tejben és karamellávalEz nem igazán jött be, abszolút nem a mi ízvilágunk volt.
A kiszolgálás figyelmes, kedvesek és előzékenyek.
Összességében 75%
Szerintem érdemes kipróbálni! -
devil-k
nagyúr
válasz
Real Ghoost #680 üzenetére
Csak meglesem már, hogy mit osztanak a Geryben!
" fél órát várni kéne a burgerra, úgyhogy hagytuk is az egészet."
Nekünk is ezt mondta egy párszor és lett belőle 10 perc. -
Real Ghoost
aktív tag
Mi délután tértünk be oda egy barátommal, de az étlap olvasgatása közben közölte velünk a csaj, hogy legalább egy fél órát várni kéne a burgerra, úgyhogy hagytuk is az egészet.
Viszont eszembe jutott, hogy pár hete, valaki -bár gyanúsan direkt reklámozásnak tűnt - nagyon istenítette itt a Gery gyrosos hamburgert, na mondtam a cimbimnek adjunk egy esélyt neki, és azt kell mondanom, hogy teljesen meg voltunk elégedve a kajával. A beef burgert kóstoltuk mindketten, a street bisztrósnál nagyobb maga a burger, és a hús is sokkal omlósabb, finomabb volt, a zöldségetk is pont jó arányban voltak benne, csak a leges legvégén kezdett kicsit szétesni a burger, szépen meg lehetett enni. A zsömle is meg volt egy picit pirítva, sztem egy próbát tényleg megér.
-
devil-k
nagyúr
Szeretem a Street Food Bisztrót (Liszt Ferenc utca), de ne rendeljetek házhoz...
Pozitívum:
GyorsaságNegatívum:
Majdnem kihűlt hamburger, ami a szótól elázott
Pár szem krumpli (ami a helyszínen jóval több)Konklúzió:
Hamburger csak frissen jó és csak a helyszínen.Már értem, hogy a Meki miért nem szállít ki. Megértem őket.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Real Ghoost #673 üzenetére
Jogos.
-
koshmar
addikt
Ismét Oli, ma du. 2 előtt egy kicsivel.
Sajtos gyros tál, minden ment bele, 1090 forint.NÉGY percet vártunk, el is készült a két tál.
Egyszerűen nem tudok írni kritikát, tökéletes volt ismét.
A szósz, a krumpli, a húsok, a kis kockákra vágott paradicsom és uborka, az összhang, az ízek.. minden.
Nagyon éhes voltam, szóval igazából 1,5 adag is lement volna, de e szempontból a hiba az én készülékemben volt. -
törölt tag
Korzó ételbár Görög wrap.
Tetszett. -
hobo74
csendes tag
Sziasztok!
Többéves kihagyás után ismételten regisztrálnom kellett. De nem baj, a kajáért mindent
Egy belvárosi cégnél dolgozom és munkatársak közül többen is imádjuk a 'junk food'-ot.T_chris hozzászólását olvasva jutott eszembe, hogykb. 2 hete az EatUp-tól rendeltünk gyros tálakat. Mennyiségre elegendőnek tekinthető, és ahhoz képest, hogy csípős szósz egyikünk sem kapott, finom is volt. Meglepő, hogy a hús nem forgó nyárson készült. Egy kollegám tortillát kért, ő teljesen elégedetten zárta a napot.
A Segner téri döner húsa nekem is túl sósnak tűnt, amikor ott jártam. Bár ez vagy 2 éve történt. Akkor árban soknak találtam.
A mikepércsi úti döner finom, nem tudnék belekötni, a kiszállítás gyors.
A Duna Döner ételei is rendben vannak, de egyik sem nyűgöz le ízben. Az ott dolgozó egyik eladó rossz benyomást keltett, ráadásul a dürümök is kb. szétestek, mire visszaértünk velük a munkahelyre.
A Gery Gyrosban is nemrég vettünk dürümöt, ezek nagyon finomak voltak, és 2-vel/fő jól is laktunk.
Hasonlóan finom de sajnos a Geryétől kisebb a Mekanban kapható dürüm. Ha itt jársz, mindenképpen javasolt a 2 db vásárlása.
Meteor: érthetetlen módon a munkatársak nagy része imádja minden terméküket. A melegszendvics tényleg nagyon finom, de a Gyros tál szerintem nagyon messze van a legtöbb Debrecenben kaphatótól.
Efendi: nagyjából a nyitás óta járok oda, azóta mintha változott volna az íze. Az ára miatt viszont nagyon megéri.
Himalája: ha van higiéniailag kifogásolható hely a városban... Viszont ár/érték arányban fantasztikus a 700 Ft-os kiflis gyros.
Oli Gyros: számomra talán a legjobb ízű gyros tálat készítik. Negatívum, hogy autó nélkül necces a beszerzés, lévén, hogy nem szállítanak ki. Szinte sosem tudjuk elkerülni a várakozást, de az íz miatt megéri, noha méretben lehetne erősebb.
Csapó Gyros: soha. Udvariatlan, suttyó eladók
Akropolisz: közel sem top 5, bár egy barátom csak erre esküszik.
Adria ételbár: imádjuk a pitás gyrost.
Aveszta: finomnak találtam, bár legalább 2 éve nem próbáltam. Ha jól tudom, nyitottak egy üzletet a Csapó utcán, ide be akarok térni.
Kebap House: még nem volt hozzá szerencsénk, de ami késik, nem múlik.
Aladdin: a nagyméretű tálat választottuk, jól is laktunk vele. Negatívum votl a sdületlen buri, illetve az egyébként önmagában jó ötlet, de ezúttal kormosra pirított pitaszeletek.
Royal: még nem próbáltuk.
Pop Art: tesóm szerint ő finomatt evett, mi még nem próbáltuk
Korzó ételbár: valamiért nem vonz. 1x ki fogom próbálni.
Bosphorus: még nem próbáltuk.
Fald Fel Amerikát Ételbár: a Burger Blogon olvasottak alapján elkerülöm.
Street Bistro: Érthetetlen rajongás kíséri a hölgy kollegák részéről. Finom! DE férfiként nehéz jóllakni 1 burgerrel, 2-t meg azért ne vegyünk már... A 2 nagyobb hamburgerük képek alapján valószínűleg sületlen húst tartalmaz (túl vastag a húspogácsa). Legutóbbi rendelésünk után 1,5 órát kellett várnunk.
Kaga: szerintünk ez a legjobb döntés, ha jól akarsz lakni 1000 Ft-ból, és nem ellenséged a kínai kaja. Számomra már uncsi lett, túl sokszor próbáltuk.
Árpádburger: itt sem jártunk még, tervben van. Ismerősöm szerint jó az ételek ár/érték aránya.
A pizzákra most nem térnék ki, a lényeg, hogy nálam a Pizza Via az etalon.
-
Real Ghoost
aktív tag
Mikepércsi úti Döner-Pizza.
Egy nagy Döner szendvicset rendeltem, 50 perc alatt kihozták, már nem volt meleg, talán épp langyosnak mondható állapotban vettem át a futártól. Az adag kellően nagy, nekem a szósz annyira nem jött be amivel leöntötték, illetve egy kicsit a húst sósnak éreztem.
Összességében egy közepes értékelést tudok rá adni. -
törölt tag
Lehet ötletet adni, hogy délre honnan rendeljek pizzát max 1500Ft értékben.
-
törölt tag
Most nézem, nem írtam arról, hogy voltam a Pomodoro-ban.
Egy extra kihalt szombat délben, valamikor január eleje-közepe felé
A közelben volt meló, átballagtam pizza szeletért.
Bemegyek, üres a hely. Az alkalmazottak lazáznak.
Köszönnek illedelmesen, nézem a felhozatalt, erre benyögi a lány, hogy ha van 10 percem, akkor inkább csinálnának nekem olyan szeletet amilyet akarok. Ez tetszett. Éltem is a lehetőséggel.
Amíg vártam dumáltunk.
A szelet végül kész lett, tetszett. Ízre megfelelő volt, a tészta kellemesen vékony, és pont megfelelően ropogós. A feltét volt ami meglepett, bár nem ízre, hanem mert a sajton voltak a sonkaszeletek. Ez kicsit szokatlan volt.Viszont látom benne a koncepciót is, de akkor meg ha ilyet csinálnak érdemesebb lenne kicsit pirultabbra hagyni a feltétet.
Összességében kóstolásra ajánlott. -
törölt tag
Heti összesítő.
Day1 EatUp
Sajtburger, sültburgonya, elvitelre.
A burger igazán jó lett. Kifejezetten tetszett az állaga. Nem esett szét, minden a helyén volt, mérete ellenére majdnem az egy kézzel ehető kategória. Ízre is a helyén volt minden, Mindenből pont annyi ahogy szeretem, semmi nem tolakodó, de mindennek érzed az ízét. Jó volt a zöld/hús/sajt arány. Ami negatív, hogy elvitelre csak kellene mellé egy hambiháromszög, még ha papírból is.
A sült krumplit igen könnyű elrontani, mert túl egyszerű. Itt frankó volt, bár mirelit. Jó adagot kaptam, de só az nem volt. Ezt kérdezhették volna mielőtt adják, bár utólag valami mártogatót is el tudtam volna képzelni hozzá.Day2 EatUp
Az előző napon fellelkesülve, másnap délben is arra jártam.
Tortilla csirke gyros hússal.
Valami baromi jó volt. Egy hiba akadt benne. Az eleje száraz volt, a vége a túl sok öntetes.Összességében nem rossz az EatUp, de egyelőre elég volt belőle ennyi. Az ízek jók, de kicsit sablonosak, de ha sokat jársz vissza naponta, akkor hamar megunod.
Day3 McDonalds:
Akciós kuponnal felvértezve próbáltam rá két McFarm szendvicsre, mert így megfelelő az ár. 990/2db.
A meki nekem eredendően a buli utáni alkoholfelszívás szerves részét jelenti, a másnapi túlélés részeként. Így eddig csak sajtburgert ettem ott.
Szóval. A McFarm tipikus dupla húsos zsemle, mindenfélével. Eredendően nem lenne rossz, de a sajtburgerből már ismert túl sós-túl édes összhatás beleszól a képbe. Talán ezt nevezném a klasszikus mekis műanyagíznek. A zsemle kicsit jobb mint a sajtburgeré, a hús sokkal, az öntet a helyén van.
Ezért az árért megéri, de elég volt belőle ennyi...Valahol még ettem...
Ja, megvan.Day4 Tesco, Don Pepe.
Pizzaszelet. Vállalhatóvá vált mióta utoljára próbáltam, de nem hagyott maradandó nyomot. Maga a pizza közepe jó volt, de a széle annyira piskótás, hogy ott is hagytam. -
koshmar
addikt
Na megvolt.. 1190-ért vettünk féladagot.
- a krumpli jó volt
-a húson tényleg több só volt, mint általában, de engem speciel nem zavart. Viszont sokkal többet szerettem volna belőle látni
-jó sok zőccség volt benne, az egészségem örül nekik
-a szósz jó volt, majdnem annyira, mint az Oli-féleMaga az adag nem volt embertelen sok, elment egynek.. igazából az 1800 forintos méretet kellett volna választanunk.
Szóval jobb élmény volt, mint a Duna Döneres, de nálam összhatásra továbbra is az Oli tartja a csúcsot. -
koshmar
addikt
Na jó, akkor a Segner téri izés lesz elvileg. Most nincs időnk (időm) kimenni, pedig szívem szerint oda mennék.
-
koshmar
addikt
Megnyitom a szavazást, tanácstot kérnék: holnap a Bosphorus vagy a Segner téri döneres "legyen meg"?
-
Marci79
senior tag
A jobb alsó sarkában lévő logó kissé...... Product 100% HALÁL
-
devil-k
nagyúr
válasz
Real Ghoost #642 üzenetére
Igen, ez nagyon kiábrándító.
-
-
törölt tag
Egyrészt értem, de a hússal meg az van, hogy ott a forgó izé amire rádöfik a cuccot, ami marha esetében gyakran előre feldolgozott, aprított, formázott, fűszerezett, adalékolt dolog. Ahogy sül úgy vágják. Nekem kifejezetten bejönnek ezek a "húsforgácsok" amik úgy néznek ki mintha egy asztalos gyalulta volna le a tömbről. Minél véknyabb a vágás, annál pörzsösebb az íz, annál kunkoribb a falat.
Két helyen kaptam ebből igazán finomat, az egyik az Aveszta, a másik meg régebben a kebap house... Bár utóbbiban egy ideje már nem jártam. -
törölt tag
Zsidó pékség, Széchenyi utca.
-
devil-k
nagyúr
Amikor ott volt a Pálma pékség, az rendben volt... Ez a mostani egy kalap sz*r... Én is vettem múltkor egy ilyen "Aerós" kenyeret.... másnap kidobtam a kukába az egészet. Hulladék minőség. Remélem, minél hamarabb eltakarodnak onnan... S nekem is ez jutott eszembe, ami neked is: 180 Ft-ért kissé gyanúsan olcsó volt a "kenyír".
-
ildi_
tag
Tegnap vettem egy rozskenyeret az ebesi pékségben (Kossuth utca, színházzal szemben, buszmegállóban), nem kértem szeletelést, csak tegye zacskóba. Már amikor megfogtam visszakérdeztem egyből, hogy lányok ez mai sütés? Mindenki néz a másikra, mire az egyik odalöki, hogy délutáni, ma délutáni.
Ma reggel vettem ki a kenyeret, ami már tapogatással sem volt bizalomgerjesztő, de ahogy megvágtam teljesen elment tőle a kedvem. Egy morzsálós, száraz, édes illatú, kalácshoz hasonló kenyér, egyszerűen borzasztó állaggal, szendvicskészítésre teljesen alkalmatlan. 180 Ft-ba kerül, ez már okot adhat a gyanakodásra, jó rozskenyeret nem vettem még annyiért, nyilván ennek is megvan az oka. De nézegetve az este 6 utáni szendvicskészítéshez alkalmas péksütiket (pár szikkadt zsemle, kiflik, mind-mind száraznak tűntek) ezt találtam a legjobbnak - kár volt.Nem lenne ezzel semmi bajom, megjártam, nem megyek többet oda. De amit anno a nyitáskor előadott nekem ott egy nő (tulajnak sejtettem), hogy milyen fajta lisztet használnak, maguk őrölnek és kovászolnak, stb. stb. azok után ez nekem annyira hányingerkeltő, hogy legszívesebben visszavinném neki a büszkeségét.
-
devil-k
nagyúr
A mai nap kipróbáltam a Street Bisztró új üdvöskéjét, a Lucy Jucy-t....
- íztelen hús
- nem jól átsütött hús (nem, ez nem mediumra volt sütve, azt szeretem)
- érdekes húsminőség, nem is tudom, hogy mihez hasonlítsam
- semmi karakteres íz(világ)
- ugyanakkora, mint a "kistestvére", de annak legalább van ízeismételten pozitívum:
Azt mondták, hogy 30-40 perc mire elkészül a burger. 15 perc múlva már kész volt.
A végeredmény:
1.5/5
Konklúzió:
Maradok a kicsi burgerüknél, azt nagyon szeretem.
-
Real Ghoost
aktív tag
Jelezted a személyzetnek? Azért ez elég durva.
1 éve kb rendeltünk ott vmi spéci házi jeges teát, na az aztán olyan fos volt, mintha abból a 30,- Ftos italporból készült volna, ráadásul aki velem volt direkt édesítővel kérte cukor helyett, erre az övé még cukrosabb volt mint az enyém, aki normál módon kértem....
-
Gerzsi
tag
Ma ettem elöször és utoljára a Leroy-ban szerintem. Menüzni voltunk, a leves az teljesen korrekt volt. A főétel Tejszínes vargányás gnocchi grillezett csirkével. Finom lett volna ez is ha a kaja 3/4nél nem találok benne kukacot... Egyből elment az étvágyam. Ennyit erről. Pedig igényes helynek gondoltam.
-
JoinR
őstag
Tudtátok, hogy a kiscipó pékségben (Csapó utca) vannak "rendes" kaják is?
Najó hamburger meg gyros, ki is próbáltam gyorsan. Előbbi rendben volt az áráért, én kicsit sósnak tartottam a húst, illetve hibának tartom a ketchup-ot egy hamburgerben, de egyébként finom volt, 100% marhahús, jó buci.
Gyros-ból is kértem egy tálat elvitelre, ami szintén oké volt, bár nem olcsó. Szerintem kicsit túl volt sütve a hús, de az ízlés kérdése, viszont a tulajtól személyesen hallottam, hogy a mai napig Törökországból küldik a fűszereket a húshoz, már emiatt is megérhet egy próbát.
Mindkettőt előtted csinálják, van kiszállítás is. -
Marci79
senior tag
Igazán jó hamburgert már régen ettem én is. Kb. 20 éve.
A Csapó-Rákóczi saroktól cca. 150 méterre. A régi piac oldalában lévő üzletsorban. (Egy biciklis bolt is volt majdnem pont mellette.)
Amerikai hamburger vagy mi volt a neve anno. Nem volt olcsó, de kiváló volt. Azóta nem találkoztam olyan jóval.A sok undormánytól, amit hamburger névvel illetnek sok helyen, meg már félek előre. :S
-
zolikaDB
veterán
-
devil-k
nagyúr
válasz
zolikaDB #617 üzenetére
Minden betűddel egyetértek, nem is tudnék belekötni, ha akarnék sem. Tény, hogy régen jártam arra, így akkor pótolnom ezt a hiányosságot és beszámolok róla.
Az Arany János utcai kínai kifőzde moslékot inkább hagyjuk, valóban kritikán aluli. Helyette inkább veszek 3 kiflit a Reálban és 10 dkg szalámit.
-
zolikaDB
veterán
Figyelj. Bemegyek - direkt megyek, tudom hova, tudom, h egy lyuk, és ha nincs szerencsém, sokan vannak. Oké. Ott áll 2-3 csaj, nyilván az olajszagtól notórius hányhatnékuk van, de nem zavar, h nem ér fülig a szájuk.
Kérek egy melegszendvicset, óriást. Nem tartom elképzelhetőnek, h ezt máshol 500 Ft-ért megkapom. Amit adnak, nekem mindenben megfelel, jóllakok vele rendesen, íze nagyon jó, friss benne minden, fura is lenne, ha akkora forgalom mellett hónapokig tárolnák hátul az udvarban tűző napon az alapanyagokat
Amikor eljövök, jó étvágyat kívánnak, mindig (!!!), asszem néha mosolyognak is, de lehet csak amiatt, h ennyivel kevesebb van a napból hátra. Szatyor ingyen van...
Tehát ezen felül sokszor nem értem, h mi a gond.Az, h a szezámmagos mittudomén milyen golyóban az Arany Jánoson akkora csirkecsont volt, h ha nem fulladok meg tőle, akkor a fogam törik ki, az sz@r helyzet.
Az, h valami sokadjára hideg, ahogy írjátok, szintén.
Odaégett pita, jó hogy.
Ilyen-olyannak hazudott dolgok pláne.
Sós kaja szintén kiveri a biztosítékot.
A sok-sok több órás kiszállítás, semmi elnézés...??
Fórumos kínai OK, ízre nagyon is. Elvitelre kérem, akkor plusz felár, ha a vége előtt szólok, h elvinném, akkor a tányérra rak alufóliát, de az a fajta műanyag tányér, ha hazaviszem, akkor a hidegtől szétreped. Otthon kicsomagolom, és köpködöm a műanyagszilánkokat, ha nem sikerül kihalásznom melegítés előtt mindet...Akkor végülis a Meteor tkp nem a legrosszabb kajálda egy éhes embernek, aki biztosra akar menni. Sőt, szerintem elég szuper!
Akkor jogos?
-
zolikaDB
veterán
Utolsó pár hsz alapján nem értem, miért pont a Meteort szapuljátok
-
JoinR
őstag
Kipróbáltam ma a Street Bistro-s Jucy Lucy-t...háát háát.
Nem is tudom milyen jelzőt használjak először...talán a vérszegény jut eszembe.
11:25-kor rendeltem, mondták fél órát kell várni (..), pont fél óra után kész is lett. Sült burgonyával kértem chips helyett, az igaz sótlan volt, de rendben volt (mindenki sózhatja ízlése szerint, úgy vannak vele gondolom).
A hambi...23 deka hús tömegre megvan, az alakja nagyon magas, ami miatt könnyen szétesik a burger, pár tucat burgeren túl vagyok már kb. lecseppenés nélkül (nagyobb húsokkal is), ez itt lehetetlennek bizonyult, már amikor megkaptam, akkor folyt a jellegtelen szósz a papír tasakjába. Ez még a kisebbik gond, a nagyobb inkább az íze. Én nem vagyok egy fűszeresen étkező fajta, de ez még nekem is kevés volt, kb. nem volt íze a húsnak, aminek az állaga "mócsingosnak" hatott. Hiszek benne hogy színhús volt, de a rágóssága nem a teljesen át nem sültségéből adódott, hanem szerintem túl durvára volt darálva a hús, mielőtt pogácsa lett belőle. A feltét mintha ott se lenne, ami akár működhetne is ilyen módon, ha lenne minek a középpontban lennie. De nálam nem volt, a kompletten lehagyott cheddar sajtról nem is beszélve.
Nálam jóindulattal 3/5-öt ért, ár/érték arány: 2/5
1690...inkább még ráfizetek kicsit és legyen 2 marhaburger. -
devil-k
nagyúr
Tegnap voltam a Buri Buriban a barátaimmal és véletlen rossz kaját kértem és akkor vettem észre, amikor már elkészült, szóval nem volt visszaút...
Húsos Burit kértem....
... darált hús + sült burgonya + sajt
Még egy ilyen moslékot nem ettem, mint az.... Azt hittem, elhányom magam... A hús még hagyján, ami unalmas volt és íztelen, de a sajt olyan büdös volt, mint egy kéthetes zokni............
-
krisi047
senior tag
A Gery Gyros-os marha hambi tényleg nem rossz, szerintem megér egy próbát. De a gyros az pont olyan átlagos (tehát nem valami nagy szám), mint a legtöbb helyen.
-
JoDy_28
csendes tag
Sziasztok,
Valaki tud olyan helyet Debrecenben, ahol víztisztító kancsóba lehet kapni szűrőbetétet?
Régebben láttam pont ehhez a típushoz (Aqua Line) szűrőbetétet egy reklám újságban, de már nem emlékszek melyik bolt volt az. -
Kickass
őstag
válasz
#33253120 #593 üzenetére
Lehet ott kapni szószokkal leöntött sültkrumplit, talán pont az a Buri-buri, amiről kapta a nevét.
Az valami rettenet, gyorsfagyasztott krumpli valami borzasztó sajtkrémmel meg chillivel leöntve, már amit én kértem. Mellé volt egy fajita, se íze se bűze, ez volt valamikor tavaly nyáron azóta se és soha többet. -
koshmar
addikt
Emberek, a Segner téri Döner tényleg annyira jó?
Legközelebb oda kellen már menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest