- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #168110 üzenetére
#168112 erik365
Azért mondta hogy nézessük meg mással is mert tudja hogy minden forint számít, és az a 70-90e Ft is sok édesapámnak, és megnyugtatásként hogy más is úgy látta hogy cserére érett
Nem hordja az olajat 10e Km alatt nem kellet utána tölteni, most volt egy éve hogy édesapámnál van most volt a második olajcsereNa igen, de csak egy nem tényleges szerelő szavára cserélni(nem is tudom mi a szakmája, de szerelni az tud akár motor cserét is megcsinál), a kotyogást én magam is láttam
........
Amúgy az is durva hogy
Berettyóújfalu Dacia dokker van, sok éves régi széria
Egy sima házi műhely több beállóval, kérdi öcsém mennyi egy vezérlés csere ha hozza az alkatrészt, 120e Ft-ot, mondtak neki, Tehát 120+70eFt-ba lett volna, számla nélkül
Neki Dacia Duster van, itteni Érdi fórumtárs szerelő aki ismert itt 130e Ft-ot mondott vezérlés cserére alkatrésszel együtt. Még lesz ajánlat kérve egy két helyről de megeshet hogy Érdre (oda vissza 500Km) lesz véve a kocsija vezérlés cserére.(Lehet még akkor is Érdre lesz véve ha üzemanyaggal együtt egálra jönne ki egy helyi ajánlattal)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest