Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kiss.a
tag
eladó cd,dvd, dl lemezek 8, 16 gigás memória kártya
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Néhány eladó termék:
- Keveset használt, itthon ritka, az autó eladása miatt feleslegessé vált Dual Audio XDM6350 fejegység minden tartozékával, dobozával. - 15k
- 1 doboz (30 db) Acai Berry étrend kiegészítő/fogyasztókapszula - 2k
- Új, nem használt, tescos, 4 darabból álló autós szőnyeg szett, még 2 van belőle - 1k/garnitúra
Méretei: Első: 66,5cm x 44,5cm; hátsó: 40,5cm x 30cm
Anyagösszetétel: 100% poliészter- Új VW / Audi / Skoda / Seat hűtővíz/vízhőfok jeladó. Van belőle FEBI és EPS márkájú is, megvettem őket, de végül kiderült, hogy nem ezzel volt a gond, így a nyakamon maradtak a kocsi eladása miatt. Csak egyszer voltak tesztelve, így teljesen újak még. Árban megegyezünk.
- További ismét eladó egy PowerCom BNT-600 AP szünetmentes tápegység, nem sokat használt, teljesen működőképes, kihasználatlanság miatt eladó. Kérésre a hozzá járó CD-t is előkeresem. - 5k
Tulajdonságai: Látható teljesítmény: 600VA, Valódi teljesítmény: 360 W, Csatlakozók: 1 x hálózati csatlakozó, Automatikus feszültségszabályozás, Hidegindítás (DC power on), Villámcsapás és túlfeszültségvédelem, Rövidzárlat és túltöltésvédelem, Telefon/modem internet túlfeszültségvédelem, USB kommunikációs port
Képeket kérésre mindről tudok küldeni! Érdeklődni PM-ben!
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rayoliviero
veterán
válasz Bjørgersson #41851 üzenetére
Kipróbáltam a gyrost, finom volt. Az öntet volt kicsit sok. A futár is korrekt volt, mert késett és nem fogadta el a borravalót emiatt. Az adag kicsit lehetne nagyobb azért.
Az egész döner tál az, amivel jól lakok (Segner tér).
[ Szerkesztve ]
-
S.Feri
őstag
Eladó dolgaim:
Creative Live! Cam Vista IM webkamera - 2.000Ft
HP photosmart 7760 fotónyomtató - 7500Ft
Sony ericsson CK100 car kit. Dobozában, minden tartozékkal. Hibátlan állapotban! 4000Ft
Pontosan ilyen:
Egy Linksys[EA6500 AC] AC-s router. 35.000Ft
Asus GTX670-DCMOC-2GD5 Eladó 60.000Ft, Ipon gari még jóideig.
Eladó 3db Fulda Carat Progresso nyári gumi.
215/55 R16
93H
5-6 mm futásfelület.
Javítva nem voltak.
DOT: 4509
6000/db.Privit hamarabb észreveszem.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
br.rak
őstag
Egykábeles lapolvasók (adat és táp is usb-n megy)
Plustek Optislim 2600 (xp/vista/7/8 32 és 64 bit) 5000Ft
Tevion MD 9693 (csak XP alatt működik) 2500FtFilm/diaszkenner
Hp Scanjet 3970
beépített Dia és Film-adapterrel
2400x2400 dpi
USB 2.0
- Táp
- Usb kábelNativ driver xp/vitsa os-hez, de win 7 alatt is megoldható, hogy működjön.
ár 11000FtDigikábelhez set top box
SD
Imperial pnk 4000FtPVR
Humax 9800C
Twin tuner, PIP, beépített txt 60Gb HDD, timeshift
11000FtHD
Humax PR HD 1000C
12000Ft[ Szerkesztve ]
-
adorjant
őstag
Lenovo X200 eladó!
Szép állapotban,jó akkuval,választható memória-hdd kiépítésben.
50.000ft
-
(Bundás)
addikt
keresek: xbox 360, nem javítottat, lehetőleg jasper lapost. Igazából maga a gép elég lenne, táp, kontroller van > privibe
-
Zola007
veterán
Keresnék ilyen egyszerű, fekete 5,25 előlapi műanyag panelt:
Ha valakinek lenne fölösbe egy ilyenje, írjon rám legyen szíves!
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
SOAD19
addikt
A filmes topikból : [link]
-
Zjunior
veterán
Playstation 4 BONTATLAN személyesen átvehető!
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
jlali83
csendes tag
Hy! Eladó cuccok,helyieknek kedvezmény...
Tel.szám az adataimnál
-
GIJoe
addikt
Colorway CW-1071 tisztító kendőt, LCD/TFT monitorokhoz
hol lehetne a városba kapni...? (4et legalább)
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Mi annak a kollázsnak a pontos neve, amin egy nagy képet sok kis kép ad ki? Tudok ajánlani valami szerkesztő progit hozzá, amivel tudnék csinálni?
Ilyesmire gondolok[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Írta itt valaki régebben hogy V8as BMWje van. Írna egy privátot nekem? (530-535i talán)
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
ng0ofy
KORREKTOR
Jön valaki pénteken Nyíregyházára?
-
lorcsi
veterán
gépjármű köt. biztosítással foglalkozik valaki?
dobjon már egy privit...
kösz!eladó: vadi új soundcore motion+
-
Papaj x
senior tag
Üdvözlet mindenkinek!
Eladó egy HP CompaQ NC6320 laptop.
Rövid infó:
-Intel® Core™ Duo Processor T2300 (2M Cache, 1.66 GHz, 667 MHz FSB)
-2*1Gb DDR2 memória
-120Gb merevlemez
-Intel GMA vga
-15.1"-os kijelző
-Akksi kb. 1 órás
-Dvd rom, wifi, stb..ÁR: 37.000.- HUF
Csere-beszámítás köszönöm nem érdekel.
Eladó egy Medion P8610 laptop. 18.4"-os HATALMAS kijelző. Szép állapotban.
Rövid infó:
-Intel® Core™2 Duo Processor T5800 (2M Cache, 2.00 GHz, 800 MHz FSB)
-2*2Gb DDR2 memória
-500 Gb sata 2 merevlemez
-Dvd író, WEBCAMERA, wifi, kártyaolvasó, HDMI, stb..
DUPLA VGA, mely SLI-ben képes működni. (Hybrid SLI)-Nvidia GeForce 9100M G (256Mb)
-Nvidia GeForce 9600M GS (512Mb)Ezek közt lehet váltani (+sli) alapértelmezett használathoz, Physx-hez (lehet automatikus is).
Akkumulátor cserés (folyamatosan 83%-on áll a töltöttség kihúzom a töltő aljaztot, egyből kikapcsol, állítólag biztosíték ment ki az akksiban. Töltésvezérlő hibára gyanakodtunk, fel lett újítva,de semmi változás.), illetve 1 usb aljzat kontaktos (3 van rajta; igény esetén egyszerűen orvosolható.)
ÁR:75.000.- HUF
Csere-beszámítás köszönöm nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó 1 db. Sony Xperia L -hez való vadi új szilokon tok. - 1000 Ft.Eladó továbbá egy Samsung Galaxy Mini i eladó garis
Eladó egy LG Optimus Black P970 full dobozos hibátlan, független készülék, extra tartozékokkal.
Érdeklődni privátban! Köszi!
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
ati012
őstag
Eladó pár apróság, így karácsony előtt!
2 x 2GB / 1333MHz RAM
4 x 1GB / 800MHz RAM
Lenovo ITX + AMD BE2300 + 1GB RAM + hűtő
-
sto1911
veterán
Kisebb LCD DVB-T-s TV-t keresek, garival, papirokkal, hibatlanul, olcson.
Akinek van, ne habozzon, ill. a MM/Edigitalban neztem/nezem, mashol hol erdemes?
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Felújított, kiváló állapotú hajdú centrifuga eladó. 8K az ára. Érd.: Édesanyámnál.
Kolléganőmnek és 2 kislányának ( iskolás / óvodás ) keresek olcsó albérletet. Érd nála.
Mind 2 SOS !!!
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
rabtibus
tag
Szerintem addig vedd meg 600Ft-ért a Tablet-est ameddig még van belőle
Utána bánni fogod, hogy nem adtad ki érte az a +150Ft-ot, ha már nem lesz belőle ... -
törölt tag
Chocolips csokit hol lehet jó áron venni? A Böszörményi úti shellnél tudom hogy van de ott 600 pénz. A Honvéd-Dózsa sarkon csak 455, de ott meg nincs tabletes.
Ötletek? -
Tubi2
senior tag
Könyvespolc valakinek? Szegény lekerült közben a pincébe, ott várja az új gazdáját, tényleg semmi baja.
70*185*30 mm(szé, ma, mé), cseresznye szín, bútorlap. Három polc kivehető.
ár: 5k
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #41941 üzenetére
50ml-es fecskendő, majdnem forró víz. Ergo a fürdőszobába. Bátyámnak a torokgyíkgyógyászaton is így csinálták, szóval annyira mindegy.
-
MaxTorque
tag
válasz MaxTorque #41698 üzenetére
De szeretem mikor valakivel megbeszélek egy üzletet, aztán meg nem lehet elérni.
Meghirdettem a netbookot: Hardverapró -
Chesterfield
őstag
válasz Bjørgersson #41941 üzenetére
Kenézy: Fül-orr-gége
Telefonon először is előjegyzést kérsz 52/511-776, 511-703, 20/548-7967, 20/548-8258
Ha a legjobbat akarod, akkor Dr. Nagy Tibor osztályvezető főorvos, de a lényeg, hogy a kopasz ürgét kerüld el, az egy hentes.
Mosás helyett úgy döntött, hogy a komplett hallójáratom kicibálja a fogójával.
Úgyhogy nem csak a cerumen maradt a fülemben, hanem az alvadt vér mégjobban eltömítette.[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
Playstation 3-at vennék, nem saját részre, jó árasítva, új/használt jöhet vegyesen!
-
Teejay83
tag
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Bjørgersson #41950 üzenetére
(#41948) sto1911 Ez a tablet tulajdonképpen egy "desktop hardvert és OS-t" kapott, tehát ugyan úgy fut rajta a Photoshop, a Word, vagy a játékok is. Más kérdés, hogy a z3740 ugyan négy 1,8 GHz-es maggal rendekezik, azért nem egy gamer szerkezet, inkább egy erősebb netbook szintjét hozza talán. Az Encore pont ma jön tesztre, meglátjuk majd, hogy mit tud.
(#41950) kovy29 : Az akció amúgy a Miix 2-re múlt hét óta megy, az Encore-ra meg tegnap óta.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Bjørgersson
félisten
válasz z0d1AK #41947 üzenetére
Mióta van ez? Ha előbb tudom, megmondom nagybátyámnak, hogy ilyen tabot vegyen, az Xbox meg az enyém lett volna.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Bjørgersson #41946 üzenetére
Ez nem Edigital akció, hanem a Microsoft csinálja, a Media Marktban is fut. Ezzel egészen jól lehetne népszerűsíteni a windows 8.1-es tableteket, hiszen kb. ingyen kapsz mellé egy Xboxot, azonban a jó magyar ember máshogy fogja fel és adja is tovább rögtön a tabletet, ha tudja. Az Xbox 360 nálunk még nagy király, de máshol lassan már "filléres tétel" miután megjelent az Xbox One.
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Bjørgersson #41944 üzenetére
99.990-ért árulják a Lenovo Miix 2-t és a Toshiba Encore-t amelyekhez jár egy Xbox 360 Slim 4GB-os játékkonzol is. Nem véletlen, hogy a hardverapró tele lett hirtelen új, bontatlan Miix 2-vel, sokan így repülnének rá az olcsó Xboxra, kérdés, hogy eltudják-e adni a tabletet 80-100 ezerért...
-
senior tag
Keresek:
- Xbox 360-hoz vezeték nélküli kontrollert (új és használt is érdekel, 2 darab)
- Xbox 360-hoz kinectet (új és használt is érdekel, 2 db)
- Xbox 360-hoz játékokat (új és használt is jöhet. Grid, Mortal Kombat, Fight Night, stb..)
- Lenovo A820-as (vagy hasonló tudású/árú) telefon. Főleg alig használt darab érdekelne, ami már ki volt próbálva. Nem merek újat rendelni Kínából.Eladó:
VADONATÚJ Lenovo Miix 2 8" Windows 8.1 tablet 2 év Gar - megint lejjebb vittem az árát! Már csak pár darab maradt! -
Bjørgersson
félisten
Fülmosásra hova és kihez érdemes menni? Oti, kórház, klinika?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
izomhod
őstag
7 méteres hdmi kábelt keresek mai átvétellel
lehet használt is -
fenergie84
addikt
Tegnapelőtt egy óvatlan pillanatban a téli csizmám orrát lerúgtam egy lépcsőfokban
Tudtok cipészt ajánlani, aki jól dolgozik és szépen le tudná festeni???
Bőr csizmáról van szó egyébként... -
kungzi
veterán
Szerintetek milyen nyomtatót érdemes venni? wifi legyen rajta, csak fekete-fehér nyomtatásra kellene, vagy akkor is menjen, ha a színes patron kiürült vagy nincs is bent patron
köszi
-
atike
nagyúr
Eladó egy Panasonic NV-GS17-es miniDV-s kamera. Mindene megvan, rendben működik (nem igazán volt használva, kb 2 éve le van rakva). Adok hozzá egy táskát (Hama Spirit), amibe mindene belefér és 2 db 90 perces Panasonic miniDV kazettát is (bontatlanok).
A DV csatlakozó szerintem hibás (olyan, mintha a "közepe" be lenne csúszva... De mivel kipróbálni nem tudom (nincs hozzá semmilyen eszközöm) így biztos azért nem vagyok benne... Az USB csatlakozó mindenesetre jó. Az ár tehát ezért annyi amennyi.
Ára: 10 000 Ft
Apród linkAMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+ 2 000 Ft
Intel Celeron 2,4 Ghz 500 Ft
Vodafone 355 (doboz, papírja, töltő, fejhallgató, adatkábel), karcmentes 3 000 Ft JEGELVE -
Antimatrix
senior tag
Keresek Am2 vagy Am3 procit 2 magos kivitelben
Am2: Athlon X2 4xxx - 5xxx (6xxx)vagy AM3 Amd Athon II X2 240/245/250/255/260/270-t
avagy AM3 Amd Athon II X3 - 3magost a procim kiváltásáravan eladó
S775 celeron D 336 /D341 és 352 procim 1k-1k-1,5k/dbPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
JézU.S
csendes tag
Eladó:
- Samsung Galaxy S3 i9300 makulátlan, patika állapotban!
- Canon SX130IS Újszerű 2016/02-ig Garis! -22900Ft
- Soshine SC-C3 minőségi csatornánkénti intelligens töltő +3db Sanyo Eneloop HR-3UTGB akku+5eFt
- FSP ATX3025-HEN 1Hónapos/Újszerű 80%+ hatásfokú halk táp -3990Ft
- TP-Link TL-WR340GD wifi router,1éves hibátlanul működik. -3500Ft
- Gigabyte GM-M6580 v2.0 Laser egér, 1hetes hibátlan -2000Ft
- ÚJ 1GB/1333MHz DDR-3 So-Dimm/Noti memória -2000FtÁtvétel elsősorban Mátészalkán, alkalmanként Nyíregyházán és Debrecenben oldható meg.
-
kisfer
aktív tag
Engem is érdekelne parfüm.
Használt komplett konfig is érdekelne netezni,office meg ilyenekre.
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
Salex1
őstag
Parfüm-öt nem tud véletlen valaki? Lempica Lolita kellene
-
Dan-szan
senior tag
Tudja vki van most fenyőfa kölcsönzés? Aksd-nél volt régen,de az utódjáról/nál nem találok semmit.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Eladó:
EVOLVEO Blues R222 hangfal, pár hónapos, bőven garanciális, kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban, ár: ~7,5k
Teljesen új Cerruti 1881 táska
[link]
ár: ~9,5kXONAR DGX hangkártya, pár hónapos, doboz/minden tartozék, 3év garis, blokk, garanciapapír,
ár: ~8kÜdv!
Jumbo
-
embe
nagyúr
válasz Chesterfield #41918 üzenetére
Szerintem tudod.
De leírom: az én szótáramban azt jelenti, hogy a meghirdetett termékhez a gyárilag adott tartozékok, vagyis minden sallang megvan.Te mire gondoltál, mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Keresnék független vagy telenoros újszerű állapotú Nokia C3-00-t
priviben plíz
Bontatlan Sandisk 32gb Micro SD class 10 UHS-1 eladó adapterrel (8k)
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy LG Optimus Black P970 full dobozos hibátlan, független készülék, extra tartozékokkal.Érdeklődni privátban! Köszi!
-
ati012
őstag
-
Oly
őstag
Sziasztok
Keresek:
- Suzuki Swift 1-esre téli gumit (akár felnivel is)
Jó áron nyári gumi is érdekel.- Autóba jó féle fejegységet + hangszórókat
- 3G Mobilnethez (Vodafone) Wi-Fi routert
Topikot nem olvasok mindig, ezért légyszi privátban írjatok!
KösziSonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
laccczka
tag
válasz elfelejtette #41869 üzenetére
Vadászboltok, Decathlon
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
MarKoo
addikt
Egy szakmai fórumon nem túl szokványos kéréssel fordulok hozzátok. Ha van otthon kidobásra ítélt ruhanemű, gyermekjáték, szívesen elfogadjuk őket, hogy szebbé tegyük a mély szegénységben élő gyerekek napjait. Szép számmal kaptunk élelmiszer, ruha, játék és egyéb adományokat az ország különböző pontjairól, de a cél az, hogy minél több hátrányos helyzetű gyerek arcára tudjunk mosolyt csalni.
Nem akadály, ha az adomány eljuttatása a fő probléma, kocsival érte megyek bárhova Debrecen területén.
Előre is köszönöm.
Az alapítvány neve: Age of Hope - [link]
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
mexicanraven
senior tag
válasz werszomjas #41904 üzenetére
Én 22 éves vagyok, de amiket leírt meg tudnám csinálni, nem olyan nagy wastistdas.
when the sun shines, we'll shine together
-
Zoli-206
senior tag
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
giigz
veterán
válasz PindurAnna #41907 üzenetére
Nekem az a lényeg, hogy egyszerű legyen és gyors
Gondolom ilyen előre elkészített leveles lapból is lehet csinálni, csak valami jó "krém" kellene, mert az ilyen menzákon olyan jól van megcsinálva a diós csiga, kilókat meg tudnék enni belőle, itthon meg ha bediózom, meg cukor (ilyesmik ), akkor annak köze sincs hozzá. Állagra is totál fos lesz az egész, meg ízre sincs semmi köze ahhoz az igazi jó (cukros) diós csigához... (talán fahéjas is szokott lenni, vagy ilyesmi).
-
PindurAnna
Közösségépítő
Csilisbabot a fiam nagyon profin készíti el Az is olyan egyszerű...
Csigát meg ha nem akarsz dagasztani, akkor leveles tésztából is lehet gyorsan egyszerűen csinálni.
[ Módosította: ngabor2 ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz werszomjas #41904 üzenetére
Annak idején nekem is csodának tűnt, hogy mi milyen kaja hogy kell megcsinálni stb... Én úgy költöztem el a szüleimtől 16 évesen, hogy kenyeret tudtam kenni, meg boltba szalámit venni. Még egy teát sem tudtam megfőzni.
De magamtól, még anno nem volt internet, csak szakácskönyv, meg a szomszéd pár szava, meg újságok gazdagon díszített fotói leírással..ezekből saját magamnak tanultam meg sütni-főzni. De úgy érzem megérte megtanulni
Nem egy nagy ördöngösség, csak pár alap dolgot kell megtanulni amiből jön egymásra épülve a többi variáció.Már novemberbe kiagyaltam az összes menüt, hisz mint mindig most is nálam gyűlik össze az egész család
(#41905) giigz Volt már olyan, hogy skypon tanítottam pasit főzni
Legjobb sztori: Nokedlit tanult csinálni egy tatabányai srác, eljutottunk addig, hogy szaggassa bele a lábasba a kikevert tésztát. Mondom neki ha a galuskák feljönnek a víz tetejére, akkor még 2 perc és szedheted ki mert megfőtt. Erre mutatja webkamerán a lábast, majd hirtelen landol az asztalon a noti, és üvölt, hogy ezek nem egyszerre jönnek fel a víz tetejére, melyik galuskát nézze, hogy melyiket mikor vegye ki és csak pánikolt és kiabált, hogy nem tudja hogy szedje ki[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
giigz
veterán
válasz PindurAnna #41903 üzenetére
Köszi, majd egyszer, ha ráveszem magam, akkor ilyen távoktatásban a csilisbabban kellene segítened, és/vagy valami kakaós/diós csigában...
-
werszomjas
addikt
válasz PindurAnna #41901 üzenetére
Ez így leírva milyen egyszerűnek tűnik
Karácsonyi menü megvan már?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ha gondolod segítek megcsinálni
Mi céges rendezvényekre innen szoktunk rendelni.
-
giigz
veterán
válasz PindurAnna #41901 üzenetére
Én egy pudingot sem tudok megcsinálni...
Nyilván ezeket ha nagyon akarnám, akkor megcsinálnám, de most ez egy ilyen külön kis összejövetel lesz nálunk, amire nagyon nem akarunk készülni semmit
-
PindurAnna
Közösségépítő
Venni? Az ilyet olyan egyszerű csinálni...ha kell segítek..
De a pennybe van rántott csirkemell fagyasztva 1400, rántott hal 1500, veszel még mondjuk egy főtt tarját azt felszeleteled és csinálsz hozzá francia salátát meg krumpli salátát.
Francia saláta alap is van fagyasztva, azt megfőzöd meg a szeletekre vágott krumplit és mind a kettőre csinálsz tartár mártást, ami tejföl - egyszerűség kedvért bolti - majonéz, pici mustár, cukor, citromlé, só, bors, ezeket összekevered, ráöntöd a megfőtt krumplira amihez még 2 fej lilahagymát felszeletelsz, meg a franciasaláta alapra és kész a hidegtálVagy ugyanezt a tartárt felszeletelt virslire meg hagymára is öntheted és van virsli salátád is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Viccrovat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Opera böngésző
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok