Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pyttawrx #154735 üzenetére
Tavalyelőtt a környékbeli kisbolt tulaja keresett meg, hogy gyorsítani kéne a gépen, mert a nyilvánartó és számlázó szoftver is lassú.
2nd gen I3 (2C4T), 4GB RAM, HDD. Mondtam neki, hogy +8GB RAM és egy SSD. Tanácsomat megfogadta, 12GB RAM (nem volt érdekes a dual channel) és egy 250GB SATA3 SSD szinte a csillagokba repítette a gépet. Hetekig hálálkodott, ha arra jártam.ha már itt tartunk épp most kűzdök az eyik haverommal. Van egy brand gépe, most Q8400-al, 4×2GB DDR2, HD8490 VGA... gyorsítani akar rajta, most GT1030 és Q9500 van kinézve, a kettő együtt (erre a gépre!) 42000ft. Mondtam neki, hogy ennyiért inkább eladnám a gépet (egy 20-ast szerintem kis türelemmel megkapna érte), és az 55-62 ezer ft-ból, már komplett (ház, táp, alaplap) 4th gen I5-ösök között válogathat 8-16GB RAMmmal (HDD nem kell van neki), és ezeknek az IGPjük is valszeg jobb lenne mint amit ő össze tud állítani...
Na az nem kell, mert ő sose integrált VGA-t, meg egyébként is, ezt kell feljavítani. Ha retro csúcs konfig a cél, akkor OK. De ha napépi használatban minél több (és nála az), akkor nem ez a legjobb út.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest