Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
válasz 7Sony7 #153798 üzenetére
Üdv!
Persze, nem fizikailag értettem ezt az eltávolítást, rosszul fogalmaztam.
Itt csak a friss festésre, az időszakos működtetésre próbáltam érteni, hogy ez tényleg megoldja-e az újra kialakulását, még a tényleges probléma elhárítása nem kerül megoldásra.
Természetesen, üzemelés közben zárva, ez értelem szerű.Sok fűt-fát ígérnek ezen generátorokra, ergo létjogusoltságára akartam kitérni, ezen feltételekre..
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
7Sony7
addikt
válasz Papaj x #153797 üzenetére
Szia. A meglévő penészt fizikailag nem fogja letakarítani a falról, még, ha meg is öli.
A másik, ami nagyon fontos: Bár biztos tudod, hogy az ózon mérgező, de mivel nem látszik, az ember hajlamos megfeledkezni róla. Jó, mondjuk érzik, nagyon erős szaga van, de na. Le kell zárni a helyiséget olyankor.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Papaj x
senior tag
Ózon generátor vásárlása előtt állok, melynek oka, a pince tetejének szigetelése óta elég szép hőhíd keletkezett (ház alatt van), s elkezdek vizesedni/penészedni a falak.
Jelenleg ennek megoldására nincs lehetőség, így egy b terves penész eltávolításnak ezen ózon generátort gondoltam, újrafestés előtt, plusz hosszabbi üzemeltetésre, még ezen hőhidat nem tudjuk megszüntetni.
Erre várnék tapasztalatokat, segítséget. Köszönöm."A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
SOAD19
addikt
-
kovacs65
senior tag
válasz RandomName #153793 üzenetére
Sőt még ez az idióta app sem mindig működik
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
nagyúr
válasz DrBubo77 #153779 üzenetére
Ha nem csak last mile transport céljára veszed, hanem valóban keresztül szeretnél vele hajtani a városon, napi 10+ km távolságra, akkor ajánlott olyat venni, aminek legalább 10"-os, tömlő nélküli (pneumatikus vagy méhsejt cellás) kerekei vannak. A Xiaomi belépő szintű rollerek is jók, sok kollégám jár vele de igazából kisebb távolságokra /hobbi/sport célra. A kis tömlős kerekek sajnos elég defektérzékenyek, a xiaomi-s ismerősök szerint évi 2-3 defektre nyugodtan lehet számítani, márpedig nem vicces 5km-t tolni egy 14kg-s rollert defektes kerékkel.
-
sto1911
veterán
-
félisten
-
DrBubo77
veterán
válasz sto1911 #153776 üzenetére
Most megnéztem, a legolcsóbb a Xiaomi Mi Electric Scooter Essential, megbízható helyeken 150e-nél kezdődik. Ez jó?
1-2 típussal összefutottam a neten és ilyen 200-250e körüli árakkal találkoztam.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Tasli
csendes tag
Sziasztok,
segítséget/információt szeretnék kérni azoktól, akik szoktak Nagyváradra átjárni bevásárolni, hogy hova és miért érdemes esetleg átmenni Debrecenből? Van, ami jelentősen olcsóbb?
Köszönöm!
-
PROHARDVER!
Lapozzatok, már megint kezdődik a politikai vita, ami indul személyeskedésbe!
-
sto1911
veterán
válasz DrBubo77 #153763 üzenetére
De szerintem már észre kellett volna venniük, hogy más megoldás nincs. Mondjuk az ország meg ugyanúgy nem áll ki értük, mint a mentős, ápoló stb. dolgozókért.
Úgy szar az egész ahogy van.
Aki teheti menjen innen és hagyja megfőni azokat, akik tehetnek róla. (Igen, lesznek olyan áldozatok, akik nem tehetnek róla, de hát én se tehetek róla).De ahogy tahepa írja, ez a nép igényli ezt.
-
Dan-szan
senior tag
Bosch kondenzációs kazánszerelőt tudtok ajánlani? Találtam egy párat de az ajánlás előnnyel bír.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
válasz sto1911 #153757 üzenetére
Érdekes ez, mármint így,hogy hozzátetted az ex tanárt.
Akik nincsenek benne azt tapasztalom tényleg csak a nyári szabadság és egyéb ilyen fals infók után legyintenek és nem értik miért is panaszkodnak a pedagógusok.
Te viszont aki benne voltál, saját bőrödön tapasztaltad a tényleges valóságot úgy tűnik beleszürkülsz ebbe a tömegbe.
Pedig érintett lehetsz vagy leszel gyerek,unoka kapcsán.
A feleségem pedagógus, lehet elfogult vagyok de azt mondom lelkiismeretes is, talán nagyon is az.
Mindemellett vagy pont mindezért megértem, hogy elhagytad a tanári pályát.U.i. : Most láttam mit írtál még, azt inkább nem kommentálom.
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Atomantiii
addikt
Ha valaki keres hatósági áras tejet ma reggel a Mikepércsi úti Aldiban volt egy raklappal 2,8 %-os, de már csak 6 L-t lehet venni belőle maximum.
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Franciakártyát, jó minőségűt hol tudok venni?
Elsősorban debreceni üzlet lenne érdekes...Szerver Hosting Debrecenben
-
Papaj x
senior tag
-
tahepa
senior tag
válasz Atomantiii #153732 üzenetére
[link]
Ezt is tudom ajánlani még. Anyám és anyósom volt ott.
Szép környezet , jó elhelyezés , normális ápolók.
Meg kell próbálni. -
Atomantiii
addikt
válasz gyulazsolti #153731 üzenetére
Keresgélünk még.
Helyi idősotthonban több, mint 1 millió Ft a beugró, de azt cseszhetjük, mert oda kb olyat tudnak fogadni, aki járóképes és még el tudja magát látni. Szomszéd településen is kb ugyanez, ismerősöm nagyszülei úgy kerültek be, hogy el kellett adni a házukat, beugró ott is több, mint 1 millió Ft volt és még azon felül sok mindent be is kellett nekik vinni (kis hűtő meg ilyenek) és ugye ugyanúgy fizetsz még naponta.
Másik település jó lett volna, de ott is még mindig ketten előtte vannak. Érdekes múlt héten még csak egyvalaki volt előtte, ott is van kb fél millás beugró. Szóval nagyon nehéz ügy, soha ne öregedjen meg az ember és még mielőtt bárki azt gondolná, hogy megakarunk tőle szabadulni nem így van. Már 7. éve ápoljuk otthon, de mivel most még meg is kellett műteni , mert elesett így már járni sem tud majd. Otthon így már nem igazán tudunk vele mit kezdeni, egy pelenkát hogy cseréljen ki az ember egyedül vagy bármit, még ketten is nehéz, de nem lehet ott állandóan mellette két ember fizikailag sem bírja. Meg ugye közben még dolgozni is kellene, mert meg kell élni valamiből.
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Atomantiii #153728 üzenetére
Próbáld meg, itt sem két nap a bejutási idő.
Igaz helytől függ, mennyi a szabad kapacitás.
Nekünk annak idején kb: 1 hónap alatt lezajlott.
Környezettanulmányra kimennek, ha elfogadják a jelentkezést. -
DrBubo77
veterán
válasz gyulazsolti #153718 üzenetére
Sehogy. November 10. óta kötelező az új felület.
A hír: A Gmail egy alapvető beállítási lehetőséget vont meg a felhasználóktólÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Atomantiii
addikt
válasz gyulazsolti #153727 üzenetére
Köszönöm, egyelőre beírattuk Szoboszlóra, de még úgyis kórházban van aztán még próbálgatunk keresgélni, telefonálgatni.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Atomantiii #153726 üzenetére
Értem. Ott van orvosi ellátás 24 órás nővéri felügyelet, és nyugdíj függő térítés.
A lényeg, hogy a látáscsökkenést orvisilag igazolni kell. Emlékeim szerint 65%.
4 Évvel ezelőtt volt így. -
Atomantiii
addikt
válasz gyulazsolti #153725 üzenetére
Az a baj, hogy sok mindennel baj van (hallás, látás, keze el volt törve, tehát arra is nagyon vigyázni kell, illetve most már kb véglegesen fekvő beteg lesz, mert elesett és meg kellett műteni. Tehát otthon nem tudsz mihez kezdeni vele sajnos egyedül meg főleg nem.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Atomantiii #153717 üzenetére
Ha esetleg gond van a látásával, akkor a csökkentlátók otthona. [link]
Orvosi papírral igazolt.
Igaz nem magán, de jobb mint a többi állami. -
Atomantiii
addikt
válasz tahepa #153723 üzenetére
Igen, de sajnos nincs más megoldás valamit találni kell. De amúgy máshol sem sokkal kevesebb, (4-5 e Ft és kb soha nem kerülsz be, mert annyian vannak meg még beugróba fizess több százezreket van ahol milliónál többet! ), már majdnem 1 éve várólistán van és még most is vannak előtte, sajnos nem nagyon van más lehetőség, mert történt egy baleset és otthon már lehetetlen megoldani, mindenképpen szakképzett ápolókra van szükség hosszabb távon. Tovább ezt már nem lehet bírni sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
válasz Atomantiii #153722 üzenetére
6500 ft/nap a térítési díj ami azért nem kevés.
-
-
tahepa
senior tag
válasz Atomantiii #153717 üzenetére
Hajdúszoboszló Klára Szíve otthon
Most is van 2 hely. -
lappy
őstag
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Megváltozott a gmail felülete, hogy lehet visszahozni a régi felületet?
-
Atomantiii
addikt
Tudom kb semmi az esély rá, de hátha. Tudna-e valaki esetleg valami magán szociális otthont ajánlani ahol minél hamarabb lehetne hely egy idős, beteg személynek?
-
nagyúr
válasz paatrick #153710 üzenetére
Én voltam szerintem Kínából rendeltem vagy 14 éve, meg nem tudom már mondani melyik oldalról, de valóban, fresnel lencsét kell keresni.
Itt találsz párat, például ennél látod a képeken, hogy mennyit jelent.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz KROK640 #153696 üzenetére
Rendkívül jó ritmusban költöztünk a belvárosban ahhoz, hogy ne kelljen soha többet tömegközlekedést használnunk (mindenki a belvárosban tanul és dolgozik, minden más helyre kocsival járunk), de így is kedvem lenne tüntetni emiatt (is)... Egyszerűen vérlázító, hogy ennyire semmibe veszik a fizető (ráadásul durván sokat fizető) utasokat. Már előtte is alig használható volt az egész DKV. Fogyasztóvédelemhez kéne fordulni?
-
paatrick
őstag
Helló,
pár hónapja volt téma hogy valaki használt az autó hátsó ablakára valamit amivel látott lefelé vagy valami ilyesmi na ezt keresném hogy mi is ez és hol lehet venni? Barátnőmnek most lett új autója és nem igazán érzi hol a vége
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
KROK640
nagyúr
válasz Csöves #153698 üzenetére
Ez különösen azoknak a meló soknak lesz nagyon jó akiknek hétvégén is munkába kell járni és esetleg a villamost vagy a trolibuszt használták eddig.
Egyébként sem nagyon értem hogy hogy vezethet az spórolás hoz ha egy le építjük a tömegközlekedést. Gondolom karácsonyi díszkivilágítás meg vásár az persze lesz ( Mondjuk én azt is szeretem, tehát most nem ellene szólok csak véleményem szerint inkább azt fújják le, írom mindezt úgy hogy egyébként Debrecenbe szinte nem használom a tömegközlekedést hanem mindenhová gyalog megyek).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Papaj x
senior tag
válasz KROK640 #153705 üzenetére
Miért akarsz vissza jönni?
Szerk.: Játékokkal nem szoktam tesztelni, csak tesztprogikkal. (egyes nem ismert konfignál játékkal is, ezt gyanúsan meg fogom tenni a 6700k kombóval is, ha "jó" értékeket kapok tesztprogi alapján)
Már egyes játékokkal tesztelgettem egyes gépeket, így van valóság alapja ezen eredményeknek részemről, vagyis hozzávetőleg megfelelő fps, kihasználtság, stb stb. hozzávetőleg rendben volt.
Afterburner,gpuz,aida,valley benchmark,3dmark. Ezen progik. kombinációjárt szoktam általában használni, plusz a multimetert.. (lehet maradt ki program)[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
-
Papaj x
senior tag
válasz Papaj x #153626 üzenetére
Kis érdekesség, vagyis nekem az jelenleg..
Jelenleg egy i5-6500 ával 2560x1440 tesztelve az 5600xt-t, 100% cpu melett 73% átlagosan a gpu.
Így nagyon kíváncsi vagyok az i7-6700k tesztre, de így elsőre közel 90% kihajtása lesz ezen adatok alapján..
Persze, nem elég, de azt gondoltam, hogy 75% környéke lesz a 6700ával, de ezt majdnem a 6500 tudja.. Ami nekem meglepő..[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Diokhan #153702 üzenetére
Üdv!
Rendben, bár most belerondítottak a levesbe, de remélem ez változik, s akkor jelzem azonnal!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest