Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
Aktív témák
-
Calogero
addikt
Metroban nincs EÜ doboz.
Tehát felesleges kibenzinezni, ha valaki csak azt szeretne venni. És nem is várható talán a jövőhéten lesz már. -
Calogero
addikt
Aki a Széchenyi utcán akar gyalogosan közlekedni annak szólok hogy előre láthatóan
16:30-ig lezárták egyenlőre csak a gyalogos forgalmat. Bomba riadó van a Törvényszéken és a Ítélőtáblán is, most zavartak haza mindenkit.Ugyan csak bomba riadó van a vasút állomáson és reptéren is.
-
Calogero
addikt
Először kérdez meg hogy kell-e fizetni érte (ne hogy meglepetés érjen) mert a Postán fizetni kell Mert szolgáltatást nyújt
Postán minden érmetípusból 50 db-ig díjmentes az átváltás, ha többet viszel, akkor az 50 feletti mennyiségre 6 százalék jutalékot kell fizetni. Van egy nyomtatvány, amit ott adnak, azt kell hozzá mellékelni. Bár egy általad írt összesítőt is elfogadnak. Minden rollnira rá kell írnod, a címletet, darabszámot, összeget, valamint a nevedet és a lakcímedet is. Mivel később bontják és számolják meg a rollnikat és a hiány vagy többletként mutatkozó összegért neked kell felelősséget vállalnod. Az 5, 10, 20, 50 forintos érmékből 50 db kerülhet egy rollniba, a 100 forintosból 20 db, a 200-asból pedig 40 db.
Ha csekkek befizetésre használod akkor nem kell fizetned, mert fizető eszközként használod a pénzt.
Szerintem a bankba sem fogják elfogadni, bár lehet ez változó (CIB nem fogja, tapasztaltam)
-
Calogero
addikt
válasz
Laraxior #40357 üzenetére
..Viszont az új Corsa előttem... nem tudom mi volt benne, de ment mint a távirat, alig tudtam mögötte maradni...
Ez a változat egész mozgékony fajta: [link]
Ha nem OPC volt akkor A 1.7 DTS, DOHC, Cri, 96 kW / 130 LE (diesel) vagy A 1.6 LEL, 110 kW / 150 LE (benzines) ami igazán megtudja mozgatni azt a kis kasznit.
-
Calogero
addikt
Pénteken elfelejtettem bérletet venni, hétfőn lehet még használni a januári bérletet?
-
Calogero
addikt
B.U.É.K mindenkinek
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Calogero
addikt
Van egy Samsung Omnia II telefonom, ami tegnap úgy gondolta hogy nem működik tovább.
Egyszerűen elsötétült, nem lehet bekapcsolni. Próbáltam másik aksival másik sim kártyával.
Tudtok nekem mondani szervizt ahová garanciába tudom javitatni?
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Valakinek van arról infója hogy az elektrooutlet boltokban árult LG, Samsung monitoroknál is van ez a 72 órás pixelgarancia?
-
Calogero
addikt
válasz
dvdbackuper #29661 üzenetére
-
Calogero
addikt
válasz
JohnyBlue #28660 üzenetére
Kis autó kis haszon, ráadásul kézpénzes vásárlás..
Ezt egy kereskedésbe sem szeretik.
Én anno a Opel Klasszal jártam meg, mert amikor mondtuk hogy mi kell egyből jött a válasz "csak" egy Astrát. várjanak...... Mi nem vártunk, átmentünk az Opel Scorpióhoz, ott boldogan vették el tőlünk a 1 milla előleget, majd a 3 hónap várakozás után pedig a maradék 3,2 millát.Oda is hordtam utána szervizbe, de válság miatt fürdőszoba szalonná alakult.
Ekkor átmentem az Opel Olympiához.... ott a szerviz is katasztrófa.
Így adtam még egy esélyt debreceni Opel szakszervíznek (Újhelyi).
Eddig nem volt gondom velük, igaz sok dolgom sem, csak kötelező szervizek.Ha ők sem jöttek volna be akkor Pestre vinném az autót az Opel Dunában.
-
Calogero
addikt
Vagy nézzen be a szakszervizbe, hát ha van akció ilyenre is.
Pl az Opeléknél már vagy két éve megy 3+ és 4+ szerviz akció.
tavaly (41039 km) : 3+ akciójukat használtam ki. 37 000 Ft- ért kaptam olajcsere+olajszűrő,gyertyák, levegő és pollenszűrő csere + amit 3 évesen át kell nézni. (41039 km)
Most nyáron (43939 km) pedig a 4+ akcióban volt olajcsere+olajszűrő, levegő és pollenszűrő takarítás + amit 4 évesen át kell nézni. Ezért fizettem 14 400 Ft-ot.
-
-
Calogero
addikt
Böszörményi útat se hagyjuk a felsorolásból...
-
Calogero
addikt
válasz
werszomjas #28388 üzenetére
-
Calogero
addikt
válasz
werszomjas #28350 üzenetére
Nézd meg a kívánt bank web lapján.
A CIB és OTP pl zárva lesz (csak néhány fiókja lesz nyitva, de az sem Debrecenben) -
Calogero
addikt
válasz
ati012 #27910 üzenetére
A Car Pass nem más mint egy lapocska amit az autóval adnak oda. Kb akkora mint egy bankkártya. Ezen rajta van a alvázszám, motor szám, biztonsági kód, rádió kódja és gyári száma, cd váltó kódja (ha van benne), és gyári száma telefon kódja (ha van benne) és gyári száma.
Ha nem tudod a kódot, akkor az VIN szám alapján a szakszerviz megtudja neked nézni a kódot, némi magyar pénzért.
-
Calogero
addikt
Easy Rider matrica szélvédőre +5 LE-t jelent
-
Calogero
addikt
Nálam sincs gond a 7.0.1-el.
-
Calogero
addikt
válasz
lorcsi #24970 üzenetére
Tudod ha baleset van akkor a bíró, rendőrségi előadó is szemellenzős szabálykereső lesz.
Ügyésztől tudom ha biciklis nem száll le a zebrán bicikliről és úgy ütik el, nincs az a bíróság/rendőrség amely az autóst fogja ki hozni 1.számú hibásnak.Annál kell reklamálni aki a KRESZ-t írta,ha amíg azt nem változik, addig igen is le kell szállni zebrán (ha nincs bicikli út)
-
Calogero
addikt
válasz
rayoliviero #24917 üzenetére
Én is szoktam venni Winny olajat.
Leengedjük a régi olajat, majd jön bele a Winny-s vagy egyéb olcsó olaj.
Egy kicsit megjáratjuk a motort majd leengedjük azt is, és megy bele a gyárilag előírt minőségi olaj.Én évente szoktam cserélni az olajat vagy ha elérem a évi 15 000-et (erre még nem volt példa), sőt az elmúlt évben nem is volt használva nagyon az autó.
2010.08
m óra állás: 41 039 km (olaj+szűrő, gyertyák,levegőszűrő+pollenszűrő)
2011.08m óra állás: 43 939 km (olaj+szűrő, pollen és levegő szűrő takarítás)
-
Calogero
addikt
válasz
dwelablack #22890 üzenetére
Nálam a NET jó, csak a tv adások képe "kásás" (tócóskert)
-
Calogero
addikt
válasz
PindurAnna #22838 üzenetére
Én nem tudom, de jól néz ki, és biztos hogy finom is.
Kérjük a receptet is -
Calogero
addikt
Debrecenben hol lehet kapni 3M VHB kétoldalú ragasztószalagot.
Vagy olyat ami -25°C-ot is bírja, és max 12 mm széles.
Kültérre kell, az autómra szeretném visszatenni a lámpatakarókat.Van itthon kültéri, (édesapám vette a corába) de azon -10°C - +120°C tartományt adtak meg
[link]Ezzel nem merem feltenni.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Calogero
addikt
válasz
Cybertrone #20596 üzenetére
Nekem még van egy 3310-es ami működik.
Ez volt az első mobil telefonom, amit még Vodafone City-vel vettem 2000 környékén. -
Calogero
addikt
Anno egy ilyennel szemeztem, csak nem fért bele keretbe.
Használt autóktól meg tartok egy kicsit.
-
Calogero
addikt
válasz
fenergie84 #19968 üzenetére
Mert radar szerint nem arról kapjuk majd a nagyobb "áldást"
Ha arra menne Derecskénél az almásokál "szétlőnék" a jeget. -
Calogero
addikt
válasz
aldebaran #19926 üzenetére
Idén már emeltek egyszer, most megint?
Februári levelükben ez volt.
StartNET: bruttó 2.500,- Ft-ról bruttó 2.700,- Ft-ra,
BaseNET: bruttó 3.500,- Ft-ról bruttó 3.700,- Ft-ra,
TopNET: bruttó 4.500,- Ft-ról bruttó 4.700,- Ft-ra.Csak nekem nem változott még, mert még tart a hűségszerződésem, internetre és telefonra.
A Tv-n már lejártz azt meg is emeltek 200 Ft-talValamint ez volt még a levélben.
A telefon szolgáltatás havi előfizetési díja 200,- Ft/hó, mely az ÁFA-t tartalmazza. -
Calogero
addikt
Nálunk a redőnyt bontotta meg a szél, annyi időm még volt hogy az autóval eltudtam gurulni a legközelebbi benzinkútra, és még a mosó is üres volt...
Vodánál nem volt gond nálam (István út)
-
Calogero
addikt
Debrecenben keresnék olyan helyet ahol leműszakiztatják az autót szemöldökkel, fóliával együtt.
-
Calogero
addikt
válasz
PindurAnna #14386 üzenetére
Próbáld meg itt: [link]
Akad biztos itt egy segítő kész PH-s rendőr.
-
Calogero
addikt
válasz
Chesterfield #11894 üzenetére
Én sajnálom hogy kiszálltál, jó áraid voltak, és korrekt embernek ismertelek meg.
Egy lenne kérdésem lenne csak. Garanciás problémát nálad kell majd jelezni? (nincs ilyen problémám és remélhetőleg nem is lesz)És sikert kívánok a továbbiakhoz...
-
Calogero
addikt
Eladó:
Konica Minolta MagiColor 1600 színes lézer nyomtató
(Egyáltalán nincs használva, még garanciás)
Ára: 20 000 Ft.NEC AD-7243S Sata-s DVD író
Ára: 2500 Ft -
Calogero
addikt
Eladó:
Ára: 3500 Ft -
Calogero
addikt
Eladó:
Calogero
addikt
Eladó:
Calogero
addikt
Eladó:
Calogero
addikt
amire nem kell vennem 1000 forintért havonta a fóliát, mert nem karcolódik, ellenben nagyjából bármelyik Samsung vagy LG telefonnal.
Nem a legolcsóbb gagyi fóliát kell rá venni és nincs ilyen gond.
Brando nem karcolódik, igaz nem 1000 Ft hanem 3000 Ft.PDA-mon 4 éve az van, a Samsung Omnia II telómon pedig 1 éve, és no karc.
A többivel nagyábból egyetértek veled.
-
Calogero
addikt
Én már megtaláltam azt a telót ami azt tudja amit elvárok tőle.
Samsung i8000 Omnia2 8 Gbyte - AMOLED kijelzővel és jog tiszta iGo8-al (Full EU)
Ez előtt Nokia 6280-as telóm volt (meg is van még tartaléknak).
Azért cseréltem mert elegem volt abból hogy mindig ki-be szereljem a PDA-t navigáció használata miatt. És az Omnia vétele olcsóbb lett mint ez : [link] -
Calogero
addikt
válasz
#65675776 #9776 üzenetére
Már 2006 óta használtam a régit meg is untam egy kicsit, valamint életmód váltáson estem át.
105 kg-ról lementem 65-68 kg-ra,
Lusta nem mozgó életmódról mozgásban dús életre váltottam...
Visszajöttem a sötét oldalról, mint a Jedy visszatérbenÍgy most sokkal boldogabb vagyok, és kellett egy vidámabb avatar.
-
Calogero
addikt
válasz
#65675776 #9769 üzenetére
Amennyiben már rendelkezel egyéni avatarral, de váltani szeretnél másra, 2 év elteltével megteheted (az idő mindig az aktuális arckép beállításának napjától ketyeg).
Megkérdeztem hogy lehet-e, az arcképekkel foglakozó moderátorok rábólintottak.
Alvin-t már régebben megkérdeztem hogy lehet-e majd használom, őt nem zavarta.
Elkészítették nekem a képet, majd miután megfelelt. (PH kompatibilis lett) be lett állítva. -
Calogero
addikt
Eladó:
Calogero
addikt
Eladó:
Calogero
addikt
A Túrórúdis boltba meleg étkezési utalvánnyal lehet fizetni?
-
Calogero
addikt
Eladó: Konica Minolta MagiColor 1600 színes lézer nyomtató
Egyáltalán nincs használva, még garanciás
Ára : 20 000 Ft.Keresek: Pioneer 116D/216D fekete DVD írót.
-
Calogero
addikt
Van 1 literes kiszerelés, de én is 5 literes szoktam megvenni.
A megmaradt 1 litert meg cipelem a csomagtartóba, ha netán valamiért utána kéne tölteni (eddig még nem kellett) legalább ugyan olyan kerül bele.A gyár is GM olajjal adja ki a verdákat, az enyémbe is ilyen volt és ilyen van most is benne 3 és fél évesen (évente olaj csere van nálam)
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest