- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
ZeroCaptan
tag
válasz
mukibuci #50005 üzenetére
lehet hogy én Afrikában lakok? Tiszta idő van és még mindig túl meleg, ennek örömére valaki segítsen hogy hol lehet olcsón jó minőségű alkoholos filcet venni
Úgy döntöttem h a legkisebb is számít, noha milliárdos vagyok (és Afrikában lakom) de lehet jobb lenne ha aludnék! -
Destructo
senior tag
-
qfm
őstag
válasz
mukibuci #49480 üzenetére
Egyáltalán nem lenne nehéz megoldani. Simán vizsgálni kellene a kép felbontását, ha túl nagy, akkor átméreteztetni szerverrel kellően kis méretre, és átlinkeltetni. Max pár órás munka az egész programozói oldalról. (pár sor mindössze..) Hogy miért nem csinálják meg? Jó kérdés. Az a pár kb-os kép biztos nem feküdné meg a szervert, főleg, ha csak akkor konvertál, amikor muszáj.
-
Laraxior
titán
válasz
mukibuci #49456 üzenetére
Ilyenből van többféle méret.
Hamburger: 60-75-80g
Puffancsból: 100-130g
Nem tudok pontos árat de az biztos, hogy a 100g-os (sima puffancs, pl. Both-Dega-féle) az 100ft körül mocorog, de ha megpakolod akkor nem gyenge. Ottbent nem ritkán mérünk 30dekás szendvicsetjamm, több mint negyedkilós
-
blasko92
őstag
válasz
mukibuci #48858 üzenetére
Ez meg már lehet sok. Skypeon nagyon ritkán beszélek, inkább mindig az irkálás megy.
Jutub az viszont néha nagyon megy.Nincs valami progi, amivel meg tudnám nézni az adatforgalmamat?
Valójában teljesen általános használatra lenne.Telenor nálam is egyből kiesett. Digi is. Vodával szemezgettem, de ott 2 év hűvösségnyilatkozat van
-
ati012
őstag
válasz
mukibuci #46579 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást!
*** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware *** Hardware ***
Gericom notebook (2,4GHz / 384Mb / 20GB / DVD / 1 óra) eladó!
Minőségi számítógépek, garanciával: netes, közép és felső kategóriában.
új 2GB / 1333MHz DDR3 memóriák
Faintos INTEL félkonfigok eladó sorban (DualCore, C2D, C2Q, i3, i5, i7)
Gigabyte EX58-UD3R + Intel Core i7 920 = 68.000 Ftúj EKL, Alpenföhn procihűtők 775,1156,1155,1366,AM2,AM3 procikhoz!
-új Alpenföhn Gross Clockner (775,1156,1155,1366,AM2,AM3) potméter nélkül - 9.500 FtMinőségi Delta, BeQuiet, HEC, Hipro tápok 250W-400W-700W
új Yamoto GPS-sek, bolti ár alatt 2 év garanciával!
### Egyéb ### Autó ###
Régi, akár totálkáros autódat ami csak a pénzed viszi adásvételivel névre veszem.
Régi, totálkáros, bontásra szánt autódat ami csak a pénzed viszi a háztól
adásvételivel névre veszem.
Nincs többé:
-gépjárműadó,
-biztosítás,
-egyéb költségek!Bármilyen korú, állapotú, gyártmányú autó érdekel!
Természetesen érte megyek.tel.: 06-70-676-1835
Autók bontáson:
Fiat TipoSeat Marbella /Seat Terra / Fiat Panda
továbbá:
1999-es Fiat Punto 1.1 VAN érdekel valakit?
~200.000 km-t futott, pöcc-röff. Benzin gőzzel is megy.
2013. decemberig műszakis, fehér színű.Hibái: bal küszöb korrodált, az ülés kárpit szakadt, kipufogó lyukas.
150.000 Ft az irányára. Küszöböt és a kiput meg tudom / fogom csinálni. Kárpit alku kérdése.
-
dbius
veterán
válasz
mukibuci #44587 üzenetére
Értem (?)
Más: most bukkantam erre az oldalra: heatWare
Gyakorlatilag netes bizniszeket lehet egymás között értékelni, megjegyzéseket írni az egyes felhasználókhoz, stb... Az oldal több, mint egy évtizede üzemel. Tökéletes az olyan oldalakon folytatott bizniszek értékelésére, ahol nincs mód a közvetlen értékelésre - pl. mint itt a jelenlegi hardveraprón -.
Sokkal egyszerűbb és nyomon követhetőbb lenne az itteni - akár fórumon belüli - bizniszeket is "kezelni", nem gondoljátok?
Nem kellene külön topic (nem kellene másoknak vezetni egy 3rd party oldalt), hanem egyszerűen egy ottani regisztrációval lehetne minden bizniszt értékelni/kezelni. - akármelyik honlapon is bonyolítja valaki -.
Vannak oldalak, amelyeket eleve kezel, de a prohardvert, ill. bármelyik más oldalt, ill. az oldalon kezelt reget hozzá lehet adni:
Nekem teljesen új az oldal, de remek az alapötlet és a megvalósítás is.
Az oldal alapvetően angol nyelvű, de a ph-s bizniszeket simán lehetne egymás között magyarul is vezetni.
-
Laraxior
titán
válasz
mukibuci #44373 üzenetére
A jobb hátulján volt egy Laguna felirat és az hiányzik. Helyette lesz nagy felirat középen (az újabbaknál már ilyen van) és ennek a helyére tenném oda ezeket
+10LE
blasko: már kérdeztem régebben, kaptam is címeket, csak mindenhol készlethiány van, sehol se kapni mindet egyben
torcsrent: nekem az akkor is Cora marad. Mint ahogy a Pannon is Pannon, nem mi is az új neve?
Telenor.
-
XtremLor
őstag
válasz
mukibuci #44154 üzenetére
jah ugy valahogy, jo az ismertsegi korunk, az egyik 30e a masik 50-et kapott
"legalacsonyabb osszeg" persze a mesekbe
nem hagytam ott mivel a kocsi se volt nalam a szomszedban volt a fekcentrumba....sikerult holnapra hozatnom magamnak egy dobozt "oszt bekaphatja az osszes sun"
-
arpeen2
senior tag
-
ati012
őstag
válasz
mukibuci #43622 üzenetére
Hiányzik?
Régi, akár totálkáros autódat ami csak a pénzed viszi adásvételivel névre veszem.
Régi, totálkáros, bontásra szánt autódat ami csak a pénzed viszi a háztól
adásvételivel névre veszem.
Nincs többé:
-gépjárműadó,
-biztosítás,
-egyéb költségek!Bármilyen korú, állapotú, gyártmányú autó érdekel!
Természetesen érte megyek.tel.: 06-70-676-1835
Autók bontáson:
Fiat TipoSeat Marbella /Seat Terra / Fiat Panda
Jön: Volkswagen Golf I. 1.6D 5-ös váltóval, pöccröffös motorral!
[ Módosította: #65675776 ]
-
blasko92
őstag
válasz
mukibuci #43361 üzenetére
Sokszor egyébként nem a futár hibája a késői kiszállítás/hideg kaja, hanem a pizzériák/ételbárok felelnek érte, mert a futároknak több címre is kell szállítaniuk, és sokszor több kajára is várniuk kell. + emberekkel növelhető lenne a színvonal.
Ismerős, amikor félig mezitláb, holdkórosan az éhiségtől, zombiként vándorolva elindul az ember az utcán, hogy megkeresse a futárt
-
ati012
őstag
válasz
mukibuci #43100 üzenetére
Megéri tankolni? Ilyen árakon vásárolják fel:
PAPÍRHULLADÉK
Hullámpapír 14,-
Vegyes papír 9,-
Megsemmisítendő irattári hulladék 2,-
Újság (szórólap, magazin) 16, -
inkubator
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
-
Papaj x
senior tag
válasz
mukibuci #40560 üzenetére
Igen..
Javított vaterás hirdetés LINK!
44Ah-ás kb 2 éves akkumulátor eladó, jelenleg még kocsiban van, kipróbálható, indít rendesen, télen sem volt vele probléma. Mindössze hifi miatt eladó..
Ára: 5000 HUF
-
inkubator
aktív tag
válasz
mukibuci #36141 üzenetére
Hát ha te kettőt pucolsz vele egyszerre az már inkább ügyes!
Nah látjátok milyen sok embernek van narancsa meg vödre, de a hámozó hiánycikk!
Kryczek: Mintha kés lenne megfogod és a hullámos rész irányába húzod hogy belekapjon a héjába a kis elvékonyított horgas vége. Pont a héját vágja át, a húsát nem sérti meg. Szerintem nagyon praktikus. Elég erős, mert "I" szelvény a kialakítása ezért még a bőrt is át lehet vele vágni, csak használni tudni kell!
-
_seth_
veterán
válasz
mukibuci #34737 üzenetére
Természetesen úgy értendő, hogy ha hibás a termék és nem tudják cserélni, nekem eddig ez működött, ha volt másik persze cserélték de nem is vásárolok találomra mindenfélét szóval amit megveszek az kell is nem az a cél, hogy 3 nap alatt megnézzem a filmjeimet egy led tv-n majd visszavigyem
-
zolikaDB
veterán
válasz
mukibuci #34662 üzenetére
Szilveszter előtt voltunk ott kajálni, de borzasztó volt. A pincérek polárpulóverben, hideg is volt, nem volt avokádószósz, erre hoztak tejfölt, én kacsát akartam enni, de az sem volt.
Szóval annyi látszott, h halálhörgés, siralom. Szerintünk szimplán bezárták, mert nem volt vendég... -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
mukibuci #34508 üzenetére
Én egy "óriás" gyrostálat ettem. Fele akkora sem volt, mint az Efendiben (egy sima egyszerhasználatos műanyagtányéron lazán elfért), az íze viszont rémes volt.
Összetevők: sültkrumpli, egy kevés félig átsült hús, egy kevés joghurtos öntet és egy nagy adag vöröskáposzta, meg csalamádé.
Barátnőm azt hitte meg bír enni egy yetit (), így láttam, mi van benne: hús, saláta, egy kevéske hagyma, rohadtsok vöröskáposzta, meg erőspista... /talán mustár is volt benne/
-
Blabcsi
senior tag
válasz
mukibuci #33781 üzenetére
Csak próbálkozom, nemrég adta meg magát egy őskori 4Gb pen, ami be volt neki rakva.
Akkor nem szaggatott a cini böngészéskor, most meg időnként rángat, de rendesen. Ilyenkor rá kell nyomnom a system explorer progiban a folyamatok memória tisztítására, és helyrejön.
Amíg RB-t használtam nem volt ilyen gond.
Gondolom a vinyóm nem bírja sebességgel a lapozófájlban létrejövő, majd eltűnő apró fájlokat. Erre lehet ideális megoldás egy gyors pen. /olcsón/ -
ati012
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged