- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
beencee #34575 üzenetére
Szűrő... amilyen néven hirdetnek állásokat mostanában és amit valójában el kell végezni hozzá nem mindig egyértelmű, hogy mi is a valódi munkakör
Egyébként jelentkezni nem akartam csak elgondolkoztam rajta
Mert mint kiderült a leírás alapján valóban azt kerestek amit meg is neveztetek, a témakörben pedig erp, vir, szervlog, info menedzsment, info rendszerek.... stb tárgyaim voltak amik végülis összesen lefedik, még amit kérni szoktam az az xml és mysql átlagban mint rendszerszervezői munka, hogy abban riportokat és lekérdezéseket tudjon csinálni, ilyen is volt nálunk
Igazából csak az lepett meg jobban rákeresve a rendszerszervezőre, hogy az első olyan meló ami lefedi az infós tanulmányaimat, már ami az info-szakig-agrmérnök szakot jelenti
Csak ugye ott még jog+agrár is volt
Még talán az infszakig szakomhoz áll közelebb nem is a mérnök infóshoz
Na mondjuk a szerteágazó ismeretek hátránya az, hogy pl ide passzolt volna ha mérnök infósként jobban beleásom magam a programozásba de a c, c# és társaiban egy ilyennek nekiállni nem lenne egyszerű az egyetem adta tudással
-
Borosz
őstag
válasz
beencee #23094 üzenetére
Egyetértek!
Plusz rengeteg kérdés lelhető fel az interneten, ami elég jól használható egy interjún. A kérdések feltevése önmagában viszont nem érne semmit, ha nem lenne jó emberismerő ill. jó kommunikátor az interjúztató. Érdekes dolgokra lehet rájönni egy-egy beszélgetés után. Többnyire tényleg jól következtetünk a reakciókból, de fontos az is, amit beencee leírt: lehetőleg lenyomozható embert alkalmazunk, legyen az egy iskolaszövetkezeten keresztüli szűrés vagy ismeretségek általi. -
mezis
félisten
válasz
beencee #17674 üzenetére
A típus a használattól függ. Ha naponta lemeríted és töltöd, akkor bármelyik megteszi.
Ha hetekig nem használod, akkor az Eneloop-nak azt a verzióját érdemes venni, amelyik azzal dicsekszik, hogy hosszú idő után is megőrzi kapacitásának jelentős részét.Minél nagyobb kapacitású egy ilyen akku, annál nagyobb az önkisülése.
Szinte minden multinál van néhány fajta, de talán a MediaMarkt-nak van a legszélesebb választéka.
-
RootRulez
félisten
válasz
beencee #16832 üzenetére
Nem tudom hányan laknak most Debrecenben, de jóval többen fordulnak meg itt, zömmel DKVt használva. Az androidos okostelefon eladásokat szem előtt tartva, egyre többen vogják használni...
A bérlettel kapással az a gáz, hogy sokan anélkül is rendszeresen használják. Itt nem a bliccelőkre gondoltam...
-
RootRulez
félisten
válasz
beencee #16647 üzenetére
Szia, a srác (még) nem válaszolt elvileg megvan az email cím, amit a linkelt project oldaláról bogarásztam elő...
Mire használnánk?
Nem tudom ti használtátok-e már akármilyen (mobil) böngészővel a DKV oldalát, de nekem rémálom. Legyen Opera Mini vagy a gyári androidos. De próbáltam már sokfélével, mindegyikkel nehéz boldogulni az oldalon, ezért kéne nekem egy akár offline megoldás a menetrendek megleséshez, mert nem egyszer jól jött volna...Milyen funkciók?
Én néha azzal is bérném, ha kiírná, mikor indul a végállomásról
Ne az legyen, hogy előre lementett PDF-ek között kelljen bogarásznom azokat meg lapozgatnom.
Hanem pl.: progi elindul, mivel mennék és kiírja mikor fognak indulni a végállomástól. Az már kis plusz, ha azt is betapicskolhatom hol szállnék fel és azt írja, onnan mikor fog indulni.
Az meg maga a Kánaán lenne, ha beírnám hol vagyok, hova mennék és megtervezi nekem az útvonalat akár átszállás(okk)al...
Szóval lehetne ezt variálni, ha értesz a programozáshoz és belevágnál (én csak Delphibe meg TP-ben tok programozni), szólj nyugodtan, amiben tudok segítek, pl.: a buszmenetrendek "digitalizálása" ilyesmi...
Aktív témák
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!