Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
válasz Dan-szan #980 üzenetére
Én is javasolnám, hogy szabadidőtöket hasznosan töltsétek!
Semmi képpen ne vegyetek pl Playstation3 konzolt, qv@ drága és nagyon unalmas, amellett csak pár jó cím van rá, pl
De azért vásároljatok valamit tőlem:
[link]Salex1: várok még pár évet, és megveszem!
pjoey: hp fényképeződ érdekelne, dobsz róla egy pü-t árral?
RootRulez: nekem a startrek-ről a mosdókagyló ugrott be! [link]
Nem jelentkező vásárlóimnak: v@zze'7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
olbaidhun
őstag
válasz Dan-szan #1153 üzenetére
Semmi képpen se vásároljátok az én gagyi ps3 gépeimet, mert garantálom, hogyha bármi baj is lenne velük még él a bolti garancia és ingyen kijavítják.. Egyébként is, én nem engedek az árból, csak ha játékot is választanátok.. ami megint baromi drága!
Tegnap pl elkelt az utolsó Gow3 játékom is, hála az égnek! De annyira gázos volt, hogy már érzem, megint be kell szereznem, hogy újra végigvigyem titan-on, nagy geny@, beszippantós game, teljesen leszoktatott a természet szépségeiről..
Valamikor azt is mondták nekem, hogy a sportot soha sem késő elkezdeni, szóval még várok vele egy kicsit.. Nem biztos, hogy mindig mindent érdemes megfogadni, amit mások ajánlanak!
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
ServerWorks
aktív tag
-
diablo1984
veterán
válasz Dan-szan #7281 üzenetére
ha tudsz, akkor is, mert a reg szám alatt az előző tulaj ugyancsak nyomulhat hálóban és ha a 2 szám ütközik, akkor egyik partvonalra kerül, vagy mindkettő....
wifi karit keresek, lehet usb-s vagy pci-os is, olcsóság számít és a megbízhatóság! újonnan 2200 a pci-os, az usb-s 1900, szóval ésszel a magasan szálló árakkal....
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz Dan-szan #17208 üzenetére
Villámlás esetén a szakik szerint a túlfeszvédő annyit ér, mint ha sörétes puskával akarnál megállítani egy száguldó vonatot...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Laraxior
titán
válasz Dan-szan #26721 üzenetére
és ki vállalja a garit?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pohár
félisten
válasz Dan-szan #27035 üzenetére
én átváltottam feliratra, tegnap néztem meg az új részt, ma éjszaka jön is a 4. évad 4. része, hétvégén lesz mit nézni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
RootRulez
félisten
válasz Dan-szan #27035 üzenetére
Eddig is nézhettem volna, de az nekem olyan kedd esti szánsz volt... A hétfőről nem is beszélve, hazaértem fociról, fürdés (vagy nem), sör kibont a kaja mellé és egy kis Bones...
A Döneressel, kapcs igaz, kinek a pap kinek a papné...
....
Az a gáz ezzel az előrenézéssel, ha később lesz a TV-ben, jó lenne nézni...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
sto1911
veterán
válasz Dan-szan #30797 üzenetére
Nalam nem kerdeztek semmit (kartyasat rendeltunk) viszont a kiszallitast keso delutanra kertuk, erre reggel 7:30-kor hiv a a futar, hogy itt a telo. Kerdezem a futartol, hogy sikerult ezt az idopontot osszehozni, erre azt valaszolta, hogy delutan nem is szallitanak ki, es mar tobbszor szoltak a T-nek, hogy vegye le a teves idopontokat :S
[ Szerkesztve ]
-
Isee
senior tag
-
matykooo
aktív tag
válasz Dan-szan #42503 üzenetére
én pl az utánvétet azért nem szorgalmazom, soha mert már 2-3x megjártam, hogy nem vették át a küldött dolgot, és ilyenkor a visszaposta is az enyém.. 2ezerforintokat meg nem túl jó felelőtlen vásárló jelölt miatt kidobni :/ illetve szerintem macerásabb is...
Ha a boltosokra gondolsz, h miért nem szeretnék, szerintem kb ugyanezért, a rossz tapasztalatok miatt''a walesi srác aki legenda lett''
-
matykooo
aktív tag
válasz Dan-szan #42506 üzenetére
hát te tudod azért légy elővigyázatos, nehogy más legyen a dobozba... bár így még nem jártam, de pár napos reges emberktől nem is szoktam vásárolni semmit legalább 2-3 pirosa legyen aztán utána ok
Más: hihetetlen emberekkel fúj össze a szél, gondoltam elmesélem Szóval nem tudom, hogy engem találnak meg mindig emberek, és ez kitüntetett figyelem, vagy mással is előfordul de beszarás
Szóval felhív ez emberke vonalas vagy utcai számról h kéne neki ez meg ez... mondom ok, írj mailt úgy könnyebb... de nem nem, jelöljem be facebookon, kimondja a nevét ami egy tök átlagos név, tehát van belőle kismillió, és egyből rámrakja a telefont D
Ok, gondoltam ha ilyen idióta vagy akkor majd hívsz megint Jó, ír a hírdető oldalon keresztül mailt, viszont a válaszmail címnek nem igazi címet ír, tehát magyarul lehetetlen elérni, és még számon is kéri, hogy miért nem jelöltem be facebookon? Egyszóval ennyire debilek lennének az emberek, vagy tényleg csak engem találnak meg? (Ez ilyen költői kérdés féleség lenne)[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
-
pockhome
senior tag
válasz Dan-szan #42506 üzenetére
én már jártam úgy..3eFT-os ramot vettem, 1GB ddr2 azt helyette kaptam 3 ősrégi sz@rt..akkor voltam kb 2 hetes reggel...
azóta semmi ilyen...
de nekem meg utaltak előre többször is féltek is sokan de még a csomagolást is megdícsértékjut eszembe: alaplapdoboz kellene nekem microATX-es lapot szeretnék postázni.
valakinek nincs véletlen egy felesleges?[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest