Hirdetés
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz mitulabattyi #35071 üzenetére
Nekem mindenképpen a flexibilis, gumis szarság kell, műhelybe lesz, víz, por, forgács...
A mobilx olcsóbb, mint a mmtower, pedig régen én is szerettem. Ill van pár cucc az edigitalban is, az elektro outletet meg ki kell fogni, de olcsó![ Szerkesztve ]
-
tib-bee
tag
válasz mitulabattyi #35697 üzenetére
cd-s eleg lenne. csak elb@sztam a mbr-t es semmit nem lehet most feltenni, ezert kellenne egy live linux. mikor tudnam atvenni es mivel tartozok?
-
tib-bee
tag
válasz mitulabattyi #35699 üzenetére
Koszonom! Akkor privatba kuldessz egy pontos cimet, es egy telefonszamot a biztonsag kedveert?
-
Blabcsi
senior tag
válasz mitulabattyi #35755 üzenetére
Ment Pü.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
_seth_
veterán
válasz mitulabattyi #35812 üzenetére
Igazából ezen még nem gondolkoztam, nem tudom mennyit érhet. Még működik most is arról írok csak a bad sectorok nem megnyugtatóak sajnos.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mexicanraven
senior tag
válasz mitulabattyi #36201 üzenetére
Fentebb látható az egyik indok, de nem az egyetlen.
A kolléga elég szigorú moderátorként ismert, de mégis megbotlik ő is, ezért is válaszoltam neki."Persze mindenbe bele lehet magyarázni mindent, és az ellenkezőjét is."
Igen, erre is láttam már példát![ Szerkesztve ]
when the sun shines, we'll shine together
-
Papaj x
senior tag
válasz mitulabattyi #36264 üzenetére
Valószínűsítem, az lesz..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Destructo
senior tag
válasz mitulabattyi #36440 üzenetére
Rendben köszönöm!
-
arpeen2
senior tag
válasz mitulabattyi #36552 üzenetére
Külön nem adom el, csak beszámításba vihető.
-
giigz
veterán
válasz mitulabattyi #36882 üzenetére
Ez az, most sem alkoholos nincs kéznél, sem speciális... Vagyis az van, csak kifogyott. Golyóstoll van csak...
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz mitulabattyi #37172 üzenetére
Ha alul megnyomom a lapot, jó..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
fenergie84
addikt
válasz mitulabattyi #37230 üzenetére
elsőre én is
-
qfm
őstag
válasz mitulabattyi #37370 üzenetére
Szerintem lesz benne valami átverés. Ha mégsem, jól jártál.
-
GIJoe
addikt
12 értékelése van az eladónak, amiből a pozitívakat ő írta... lásd kommentek dátumai. Vigasztaljon az hogy én is buktam 20$t vagyis közösen kérhetünk visszatérítést
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Az összes 12-ből 2004-es az utolsó értékelése... bátor vagy mikulásember
-
bence78
aktív tag
válasz mitulabattyi #37386 üzenetére
egy ilyenbe én is beneveznék, ha esetleg tervez valaki innen vásárolni
ha igen, akkor írjon privátotmod: ja, közben látom én is...
[ Szerkesztve ]
----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----
-
dbius
veterán
válasz mitulabattyi #37386 üzenetére
Igen, mind a 198 db-ot ma "adta" el, amikről még természetesen egyetlen visszajelzést sem tudtak készíteni. Nagyon-nagyon durván átverés szaga van a dolognak
Ettől függetlenül természetesen kívánom, hogy minden rendben legyen
-
lorcsi
veterán
végül is jó áron adja...hátha nem buksz rajta és tényleg megérkezik
én még nem találtam normális árbaneladó: vadi új soundcore motion+
-
sto1911
veterán
válasz mitulabattyi #37451 üzenetére
Hat igen... A Ph-n arul egybkent valaki 80$-s reklammentes verziot, de annyiert, amennyibe a 110$+posta+vam verzio kerulne. Amugy mennyi a vammentes ertekhatar?
@(#37454) blasko92: ketrec meg kiegeszitok estleg jarnanka a horikhez? Mert akkor elkepzelheto, h lenne egy erdeklodom.
-
lorcsi
veterán
válasz mitulabattyi #37451 üzenetére
tudsz esetleg valami jó, olcsó, megbízható angol boltot?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
csaby27
csendes tag
válasz mitulabattyi #37686 üzenetére
Ment PÜ.
-
pohár
félisten
válasz mitulabattyi #37786 üzenetére
szép munka...
Tissot, Mido, Police, Swatch, Casio, Gant, Orient, Atlantic, Tag Heuer, és egyéb márkájú órák a boltinál kedvezőbb áron kaphatók!
Rendes garancia, forgalmazó által lepecsételt garancialevél jár minden órához, és akár már két nap alatt kézhez kapod!
Akár egy ilyened is lehet! (Tissot PRC200 - ~ 80.000Ft)
és még eladó a 47-es Puma cipellőm is!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ServerWorks
aktív tag
-
atike
nagyúr
válasz mitulabattyi #38072 üzenetére
Fórum környékén is elállt a hóesés... Viszonylagos szélcsend is lett... Kezdünk lapátolni, hogy ki tudjanak állni az autók...
-
sNORh
addikt
válasz mitulabattyi #38253 üzenetére
Igen, ezt én is néztem, de forgácsoló szaksuli, avgy OKJ-s is jó? Miért lenne kilőve? Felénk mindig keresik.
Ha megkérdezhetem mennyit keresel? jöhet priviben is.Igen akkor jól tudtam hogy 23év a max, nembaj, úgy is munka melett akarom megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz mitulabattyi #38263 üzenetére
-
blasko92
őstag
válasz mitulabattyi #38264 üzenetére
De jó is volt a nyáron Deckel és NEF cnc-ket gyártani A kulisszák mögött
-
zolikaDB
veterán
válasz mitulabattyi #38263 üzenetére
mitulabattyi:
Tudod, kutyából nem lesz szalonna... Nevetséges, nemcsak a felsőoktatás, hanem a szakmunkásképzés is. Nem fényezek semmit és senkit, nem is fikázok, de szívemre teszem a kezem, és azt mondom, az elmúlt 5 évben nem találkoztam olyannal, akire nyugodt szívvel rábíznék egy gépet. Akik a 2db 3 éves megmunkálóközponton voltak, pár hónapig, míg nem tartózkodtam itthon, csináltak szép dolgokat: ékszíjszakadás, nem működő gombok a vezérlőn, felvert gépasztal, olyan satu, amibe telibe belesüllyedt egy 20-as keményfém-maró, citromsárgára színeződött hűtővíz (nem csodálnám, ha belefostak volna), olyan 20-as HSS csigafúró, ami HOSSZÁBAN tövig van repedve, betört plexi a szerszámváltón, elhajlított szerszámváltó-kar, szétmart satupofák rendre, de látszik, h basztak a gépre, mert egész cirádás minták vannak rajta, tehát nem kapcsolt senki hirtelen, h vészstop, vagy program halt..., nem működő szánkenő rendszer(???), kettétört menethajtókar a gép alatt, érthetetlen programnevek - hogy keressek vissza?, mocsok-kosz mindenütt, szétolvadt marófejek (fej be edzettbe, elolvad, kiemel, új fej betesz, elolvad, nincs több fej, hazamegy), kettétört lapkák a 100-as síkmaróban (kb hüvelykujj méretű, 5mm vastag WNT-s), félbemart menetes szárak (????).... Hadd ne soroljam. Sem tanítani, sem nevelni nem tudnak az iskolák. Aki ember, az ember lesz mindenütt, megállja a helyét, de aki ezen túl van, azt már nem lesz, aki megnevelje, vagy csak normális útra terelje - sajnos.... -
Isee
senior tag
válasz mitulabattyi #38388 üzenetére
Köszönöm, elég fontos/sürgős lenne.
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
kungzi
veterán
válasz mitulabattyi #38500 üzenetére
Akkor bereljen fel vkit
-
pohár
félisten
válasz mitulabattyi #38504 üzenetére
éjszaka ha ott áll a kocsi, 1 flakon purhab a kipufogóba, csodákat művel
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
_seth_
veterán
válasz mitulabattyi #38857 üzenetére
A pálinka pedig már önmagában is hungarikum Bolyhosat is ittam már, nem épp olcsó de minden volt csak jó nem egy házihoz képest, a fyütyülős legalább olcsó is és szerintem fogyasztható.
blasko92: na jó de a pláza, fórum meghatározásból nem gondoltam arra, hogy sarki kocsmába betérne és felkutatna 1-2 pálinkafőzőt
Egyébként én is a házit preferálom, de saját készletet nem árusítok Jó kis törköly vagy valami finom barack hp
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz mitulabattyi #38860 üzenetére
Van már ami a nevében is viseli a pálinka nevet nem csak az ízében a pálinka jelleget És ez sem kerül sokba.
-
lamiki
senior tag
válasz mitulabattyi #39224 üzenetére
A vasklorid biztos környezetkímélő
Egyébként a legtöbb vízkőoldó tartalmaz sósavat, a gyomorsav is, de pl. szemcseppben is sósavval állítják be a PH értéket..[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
baleee89
aktív tag
válasz mitulabattyi #40011 üzenetére
Természetesen lehet guberálni! jövő héttől érdemes benézni ilyen ügybe szerintem gyűlni-e kell!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
harry3
őstag
válasz mitulabattyi #41288 üzenetére
Egy lencse 10900Ft volt. 3 fajtát mondtak, ez a kettő között van, 30%-kal vékonyított, ugyan olyan lett, mint az előző lencsém, észre sem venni, annak idején ez is annyi volt, bár máshol csináltam.
-
Dan-szan
senior tag
válasz mitulabattyi #41354 üzenetére
Neki sem ez az első tele,de ilyen még nem volt,hogy ennyi ideig ne egyen A tiednél kb mennyi ideig tart ez a "téli üzemmód"? Mikortól kezdjek aggódni?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
aldebaran
őstag
válasz mitulabattyi #42332 üzenetére
Igazad van!
Egy akvárium ph-járól beszélünk. A legjobb, ha 7, nem?[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
blasko92
őstag
válasz mitulabattyi #42726 üzenetére
Neeeeeee
És nem is tudtam róla....
A rohadt. Nem kaptam értesítést
[ Szerkesztve ]
-
blasko92
őstag
válasz mitulabattyi #42734 üzenetére
Még csak kiplakátolva sem láttam
Pedig szívesen elmentem volna. Két kedvenc, ráadásul a pitbull az otthoni együttes.
-
blasko92
őstag
válasz mitulabattyi #43636 üzenetére
Remélem sikerül találni neki egy szerető gazdit Nagyon aranyos kutyus
Én azért megosztottam egy közösségi oldalon.
-
ati012
őstag
Ment egy privi, de itt is megkérdezem:
Kb mennyi idős, és vajon milyen fajta? -
Destructo
senior tag
PÜ!
-
zolikaDB
veterán
válasz mitulabattyi #43990 üzenetére
Ezen gondolkodok én is, h 2.0 GHz P4 és 768MB RAM mellé egy normálisabb AGP VGA segítene. A gond az, ahogy nézem, h ez low profile. Ami meg van otthon, nvidia fx 5900, az nem fér be...
-
adorjant
őstag
válasz mitulabattyi #44000 üzenetére
Add el neki
Esetleg egy nagyobb procit kipróbálnék abban a gépben,bár nem tudom,hogy mennyire van felkészítve a pici ház,és az alaplap ilyesmire...
-
blasko92
őstag
válasz mitulabattyi #44047 üzenetére
Jó lenne az is, de nekem nincs olyanom
Neked esetleg van? -
diablo1984
veterán
válasz mitulabattyi #44333 üzenetére
és honnan szedek én olyat? le kellene menteni a tartalmát, mert addig nem partícionálom, nehogy rosszabb legyen, elvileg ehhez még nem volt nyúlva....
inkubator: szállítva volt, és egy monitor is meghalt az út alatt, nem tudom, hogy hogy csinálták, de szerintem minden keveredhetett mindennel!
nakriszköszi, megpróbálom!
[ Szerkesztve ]
-
Sensei
aktív tag
válasz mitulabattyi #44985 üzenetére
Ha sehogyan nem megy, akkor a 15-ös és 20-as lábat kell összezárni a scarton, bár egy kondival elegánsabb lenne.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest