- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
Kryczek
aktív tag
válasz
sto1911 #18674 üzenetére
A többiek kissé elkanyarodtak. én nem azt mondtam, hogy az zavaró, ha nincs kiirva az ár, hanem az hogy "mond meg te". de ha te igy szeretsz hirdetni tőlem oké. ha nagyon kell valami tőled akkor már úgy is tudod mi lesz az első kérdésem.
remélem ha egyszer mondjuk a rendőr meg akar majd büntetni, és megkérdem mennyi, akkor jól rávágja hogy mond meg te...
-
beencee
őstag
Keresek 2x2GB DDR-II 667MHz-es, nem Kingston memóriát.
-
Vladi
nagyúr
válasz
fenergie84 #18689 üzenetére
Köszi, meglesz.
Más! Legénylakásba való hűtő érdekel valakit? Zanussi tt-150. Jó, csak nagyobb kell.
Irányár: 20 k. -
pockhome
senior tag
valakinek nincs eladó háza, amiben a tápegység alul helyezkedik el?
olyan 5k körül.
priviben -
nakrisz
tag
Merre tudnék venni a régi vastag nokia csatlakozójú autóstöltőt olcsóért? Esetleg valakinek van feleslegben? Bolttippeket is várnék, ahol nem kérnek el 3-4k-t egy ilyenért.
Vagy létezik átalakító az újabb vékony töltővégről a régebbi vastagra? -
zolikaDB
veterán
Nem tudjátok, hogy az XP-t hogyan lehetne rávenni arra, hogy a sima kis 5 éves Canon fényképezőgépem külső meghajtóként lássa?
Semmi progi nincs feltéve hozzá, de amikor rádugom a gépre, azt írja ki, h digit fényképezőgép, és csak a képeket mutatja, TC nem is látja.
Ugyanis most a háttértára kellene nekem! -
csapee
őstag
Van aki hirdetni akar es van aki eladni is, na ezek altalaban irnak arat. Bocs nincs meg ekezetem.
-
bundaska
aktív tag
Eladó egy Cooler Master CM-690es ház, karcmentes, szép állapotban, összes tartozékával!
Árat PM-ben írok!Ugyanitt eladó az alábbi konfig:
- Abit KD7-E alaplap
- AMD Athlon XP 2200+ proci + TITAN hűtő
- 2x128 MB DDR memória
- Maxtor 6Y120L0 (120 GB-os) vinyó
- Abit 9200SE 64MB videokari
- LG GCE-8525B CD író
- CMI 8738/C3DX hangkártya
- 8139 10/100-as hálókártya
- Kislemez meghajtó
- Codegen ház+300W-os tápegység
- 17"-os CRT monitorA gép működik, megtekinthető Debrecenben, a házhozszállításban tudok segíteni. Érdeklődni PM-ben ha kérhetek mindenkit.
Irányára: 16.000Ft -
_seth_
veterán
válasz
Laraxior #18665 üzenetére
Én sokszor utána sem nézek, kiírom mi van eladó ha valaki ír rá megnézem de nem böngészem az aprót és minden más hasonló oldalt, hogy elteláljam az átlagárat
Ha kell valami írni kell a privit
Én azt szeretem amikor van egy eladó cucc, tetszik az ára, írok a vevőnek, oké eladja nekem és utána semmi, se egy privi, se egy email, és 1 hét után sem adja meg a telszámát hát arra mit lehet mondani?
Nem kell a pénz...
És azóta is eladó a cucc! Ez a legjobb benne
-
Laraxior
titán
válasz
_seth_ #18664 üzenetére
azért tényleg idegesítő ha nincsen ár feltüntetve..
Van aki jó árban adja attól viszem egyből, de már azzal felbassza az agyam hogy 3 privát mire eljutunk az árig...
Ki kell írni,ha valakinek megfelel ír, ha meg nem akkor úgyse.. a többire meg nem kell válaszolni
a másik frankó dolog, hogy: "sürgősen..ár alatt stb szöveg"
adatlap meg olyan üres mint a pénztárcám
se telszám,se semmi... simán felkoncolnám -
_seth_
veterán
Árat írni vagy sem erről annyit, hogy pl sokszor ár nélkül írok be ide én is cuccokat és mi az első? Jó lenne ha írnék árat, oké megírom, hogy 15e. A válasz mi erre? Csak mert ő most 8-at szánna rá igazából... akkor meg megint nem egyszerűbb ha a vevő megírja, hogy olyat keres aki egy alapból használtan is 20 ezret érő cuccot 8-ért odaadna neki de ne legyen karcos, nem árt a garancia, a hibátlan működés és ha van hozzá pár extra tartozék az még jobb... szóval teljesen mind1
-
Vladi
nagyúr
Srácok! Ismertek olyan könyvelőt, aki hetes adószámban képben van, és pár kérdésre felelne némi jutalomért?
-
sto1911
veterán
"ha jó áron lenne megvenném. Annyit viszont nem ér a dolog hogy mindenkinek külön írogassak miatta" - ha (nekem) nem erne meg, akkor nem itt szedegetnem ossze a cuccaimat
"Sokszor olyanok írnak mondjatok árat jellegű mondatot, aki tényleg nem árazták be a dolgot, de a te esetedben nem ez áll fent." - rakerestem az aproban, de megmondom oszinten, annyiert nem adom el (egyreszt mert OLED, masreszt mert tenyleg soha semmilyen baja nem volt, harmadreszt mert a szervizelest is meg tudom oldani), szoval inkabb varok ajanlatot, hatha kapok jobbat (egyebkent talaltam egyet 38-ert.)
"Nekem is volt rá példa hogy mikor jóval piaci ár alatt kaptam meg valamit, én is piaci ár alatt értékesítettem" - a konkret esetben a telo ara kb. x HUF volt, ami valamennyivel olcsobb, mint itthon. Csak sokan azt nem nezik, hogy nem magatol repult ide a csomag, hanem a postas hozta jo penzert, ertekbiztositva. Aki ugy gondolja, hogy meggazdagodni akarok rajta, az vegyen itthon magyart, vagy hozasson be x+postaert, amennyiert en, nincs belole harag.
"(pl. oda ígértem a kevesebbet adónak)." - ez nalam is igy megy.
-
qfm
őstag
válasz
sto1911 #18658 üzenetére
Nem tudom másnál hogy van, de nálam pl. az ár dönti el hogy érdekel e sokszor valami. Ha nem kifejezetten keresek valamit, csak látok egy hirdetést, lehet hogy nem kimondottan azt kerestem, de ha jó áron lenne megvenném. Annyit viszont nem ér a dolog hogy mindenkinek külön írogassak miatta. Nyilván most pont nem egy olyan dologról van szó ami töménytelen mennyiségben van az országba, de sokszor előfordul ilyen is. És most nem csak az alul alkudott dolgokról van szó, ki lehet fogni igen jó áron értékesített dolgokat, úgy hogy az eladónak is megéri, meg a vevőnek is. Nekem is volt rá példa hogy mikor jóval piaci ár alatt kaptam meg valamit, én is piaci ár alatt értékesítettem. Jól járt az eredeti eladó, mert pénzt kapott érte, jól jártam én, mert hasznom volt rajta, sőt még aki tőlem átvette is, mert piaci ár alatt kapta meg. Tehát nem ennyire fekete és fehér a történet. Sokszor olyanok írnak mondjatok árat jellegű mondatot, aki tényleg nem árazták be a dolgot, de a te esetedben nem ez áll fent.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: annak aki 2x annyit ad érte, persze vannak kivételek (pl. oda ígértem a kevesebbet adónak).
Ott van pl. Antimatrix, elég sokszor láttam nála érdekes dolgokat, de szinte soha nem írt ki árat. Ha minden egyes alkalommal írtam volna neki privátot hogy mennyi az éppen új dolgok ára, valószínűleg már halálra idegesítettem volna. Inkább hagytam.
-
hdanesz
őstag
Az irányár témára reagálva: én pl. gyakran nem írok árat, de szerintem ez nem jelent feltétlenül rosszat. Ha írok árat, akkor is általában félárral kezdik rögtön a privátokat. Meghirdetek pl. egy telefont 30-ért, már érkezik is az első privát, hogy 15-ért azonnal elviszi. Szinte tökmind1, hogy írok árat vagy nem, úgyis mindenki annyit ajánl amennyit ő adna érte, amennyit szerinte ér. A különbség annyi, hogy ha árat írok, akkor általában kapok pár kioktató szót is...hogy mit képzelek én ennyit kérni ezért?
-
_Fonzy_
tag
Notebook Computer D410E eladó!
2,4 ghz proci
512 mb ram
Több mint fél órás aksi.
Töltővel eladó.
dvd olvasóEgy gomb hiányzik a billentyűről, de ez nem befolyásolja a működésében.
Ár: 22k!
-
sto1911
veterán
Tevedsz.
Ha valaki elviszi x-ert, masvalaki meg elvinne 2x-ert, melyiknek adnad oda? Oszinten.
Vagy etikusabb kiirnom egy olyan arat, ami x%-al a piaci folott van? Abba is beleszaladhat valaki siman, nem? Ha a piaci arat irom, akkor meg laulkudna a sarga foldig...
Johogynem mar en vagyok az utolso bunko, mert nem irok ki arat. Kotelezo? Nem. Akik velem uzeleteltek at lettek verve, mert nem irtam ki arat? Nem. Engem atvertek mar akik nem irtak ki arat? Nem. Akkor mi a gond?
Lentebb is irtak, hogy akkor meg jon a masik ket csoport, egyik szerint tul alacsony az ar, a masik szerint tul magas, akkor meg azert kapom a privatot, a lenyeg, hogy osszuk az eszt.
Akit erdekel, az ugyis ram ir, a tobbit megbeszeljuk, ha nem egyezunk meg, akkor megy tovabb, semmi gond. Nem surgos eladnom.
-
qfm
őstag
válasz
sto1911 #18656 üzenetére
Abból amiket írsz, kiderül - számomra - hogy másokat nézel hülyének. Mivel utána jársz az áraknak így ki is írhatnád, de ha ezt megtennéd akkor lecsúsznál olyan ajánlatról amikor felé lőnek az árnak. Magyarul aki ilyen emberbe botlik, jól járni nem fog, hisz olcsóbban úgysem adod oda, lévén hogy azzal kezdted hogy utána néztél mindennek, csak drágábban kaphatja meg, vagy legjobb esetben piaci áron (amennyiért mástól is). - ez szigorúan magánvélemény, természetesen tévedhetek.
-
sto1911
veterán
válasz
Kryczek #18651 üzenetére
Nyugi, nem 20. privat utan fog eldolni az ar, viszont a masik oldalrol is igaz, amit irsz, ha nevetseges arral probalkozik, akkor annak meg eladni nem fogok. Aki komolyan vasarolni akar, az ugyis a piaci ar alatt ad ajanlatot mondjuk 10%-al, nem 50-el. Ez nem vatera, itt elvileg sok hozzaerto van, akik szinten nem bohockodni jarnak ide. Ahogy en sem.
Egyebkent szorakoztat, hogy mennyi debil kepes ilyenkor irni, hogy egy felbevagott doglott macskaert odaadom-e...
Meg az is, hogy kepesek vagytok ilyen hulyesegen felhuzni magatokat. Lehet, hogy az ilyen hirdetokkel szoba sem allsz, de mi van, ha emiatt egy jo alkalomrol maradsz le? Nem eri meg egyszer rairni? A valaszbol ugyis le lehet szurni (es akkor mar 2x-esen bizonyosodtal meg rola), hogy valoban idiota-e az illeto, vagy sem. (Egyebkent egy valoszinuleg hasonlo hirdetesemre irtal meg 2008-ban, rakerdeztel az arra, a valaszban ott volt... Lett foto is. Szoval ne altalanosits, pls.)
-
mrbig25
őstag
válasz
mrbig25 #18577 üzenetére
Eladó:
■ CoolerMaster Elite 341 mATX ház. 1db 5.25"-ös műanyag takarólemez és a doboz hiányzik. 1db 12cm-es, fehérlapátos AC venti jár hozzá. Ár: 5000Ft (venti nélkül 4000Ft)
■ Genius SP-HF1201A fadobozos, sztereó hangfal. Dobozos, garis. Ár: 5500FtA kettő együtt 9000Ft!
Érdeklődni lehet priviben! -
Kryczek
aktív tag
válasz
sto1911 #18649 üzenetére
hát pont ez az! ha nem írsz ki egy minimum árat, akkor jönnek a bosszantó ajánlatok. de ha téged ez szórakoztat akkor kérlek.... jobb ha tudod én pl. szóba se állok olyan hirdetővel aki nem ír ki árat és én tegyek ajánlatot. vannak ezzel még így páran. Üzletelni szoktam nem bohóckodni, hogy tippelgessünk és a 20.-dik privát után csak ki derül mennyi is az annyi...
-
hdanesz
őstag
Kicsit off téma de gondoltam leírom: azt mindig is tudtuk, hogy lopnak a hipermarketekben...de ma szembesültem vele igazán. A 'legkisebb is számít' üzletben 9 (!!!) darts tábla közül nem volt egyetlen amihez minden tartozék a dobozban lett volna...
A nyilakat mind kilopkodták. -
sto1911
veterán
válasz
Kryczek #18644 üzenetére
Hajra
Kaptam mar erte 20k-s ajanlatot, megis azt hova kuldjem? Ingyen nem kellene? Aki ilyet akar venni az mar ugyis rakeresett, a piaci arat latom en is, a vevo is, mi a gond? Mond valamit, aztan vagy megegyezunk +-x%-ban, vagy nem. Amugy meg az veszit, aki elobb mond arat
-
ati012
őstag
Fiat Tipo 1.4IE 80.000 FtBeszámítok:
robogót, pc alkatrészt. -
Laraxior
titán
-
pockhome
senior tag
asrock g31m-gs alaplap eladó, 2gb rammal 12ezer Magyar Forint
érdeklődni PÜ-ben! -
Kryczek
aktív tag
A falnak tudnék attól rohanni, ha valaki azt írja hogy: "árat mondjatok ti....."
legalább lenne vmi kiindulási pont.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
ServerWorks #18639 üzenetére
Ez mivel tud többet, mint a google adwords/adsense azon kívül, hogy Magyarországon adóznak? (az sem biztos
) Megnéztem, ahogy számolgatom kevesebbet fizetnek/többet kérnek kattintásonként... A mindenkilapja meg netenacégem és egyéb gyűjtőoldalaknál viszont sokkal jobb és hazai, Hajrá!
-
trl_master
tag
19"-os monitor TV eladó jóárasítva!
topiklakók 16k-ért vihetik! -
sto1911
veterán
válasz
lorcsi #18637 üzenetére
Igen, lenyegeben errol. A teszt reszehez meg annyit, hogy az azota kijott uj Android verziok sokat dobtak a sebessegen, valamint az esetlegesen emlitett hibakat (mint pl. a wifit eldobja sleepben) teljes mertekben javitottak, novekedett valamelyest a hangero es az akkuido is.
-
ServerWorks
aktív tag
Kaptam innen hírlevelet, megtetszett és ajánlom is mindenkinek: klix.hu
-
wwhy
veterán
Eladó:
-- vadiúj, címkés, eredeti Polaroid 4619A napszemüveg (doboza nélkül) -- 4e -
lorcsi
veterán
-
sto1911
veterán
válasz
lorcsi #18635 üzenetére
A mostaniak kozt leginkabb a felezett RAM a kulonbseg. Eleinte lehetett kint kapni OLED-es kijelzovel szereltet (mint a nalunk levo ketto pl.), mostmar azok is reg sima TFT-sek.
A T-nel is eltartott par honapig, mig fixeltek a felezett RAM-ot, most ugyanez elojott a vodanal meg a pannonnal, pluszban az ujakra mar nem annyira egyszeru romot rakni, mint a 'regiekre'. + a regi T-sek kozul rengeteg porosodik, halnak meg a hangszorok (volt T-s TFT Blade-em is, ket het utan doglott be a hangszoro.) Az OSF-unk meg hibatlan. -
sto1911
veterán
Erdekel valakit egy ~ 6 honapos Orange San Francisco/ZTE Blade OLED, hibatlanul, papirokkal (fuggo, tehat NCK koddal nem lett kiutve, csak ugye nemely ROM nem nezi ezt a reszet, pannonos kartyaval hasznalom jelenleg, emiatt gari szempontbol nem lesz vele gond (ha oda kerulne a sor esetleg)).
Ha megis garis problema lenne vele, akkor van kinn ismeros, intezi, csak vissza kell kuldeni.
Kiprobalhato szemelyesen Debrecen (hetkoznap)-Nyiregyhaza-Zahony (hetvegen) vonalon, posta eloreutalassal van. Ha postazok, elotte videozok, fenykepezek, ha keritek.Ar: mondjatok elobb valamit, aztan meglatjuk.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Keresek olcsó qwerty billentyűzetes telefont. Vodás vagy független előnyben.
Lehetőleg garanciával. Vodafone 345 vagy hasonló érdekelne. -
scitech2
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Újabbra váltás miatt eladó vált 7 hónapos hibátlan karcmentes állapotban lévő Samsung Galaxy S okostelefonom. Akit érdekel kattintson ide a hirdetésemhez!
Samsung Galaxy S I9000 T-Mobile-os okostelefon eladó!
akár FEHÉR HÁTLAPPAL is! (alapból a gyári fekete jár hozzá)főbb tulajdonságok:
4" SUPER AMOLED 800x480 Gorilla Glass gyönyörű kijelző
1GHz Processor
512 MB Ram
8GB beépített memória, microSD-vel bővíthető
HSDPA
3.5 jack aljzat
Beépített GPS
5.0 Megapixel fényképező autófókusszal
720p HD videó rögzítés
Youtube, Gmail, facebook
stb.Magyar T-Mobile-tól vásároltam 7 hónapja, 2 év hivatalos garanciás, karcmentes, hibátlan! Nem lehet belekötni, mert nagyon vigyáztam rá!
Android 2.3.3 Gingerbread firmware van rajta, gyári hivatalos frissítésként letöltve!
Tartozékok: Bugatti minőségi bőrtok 6e helyett 2.5e, FEHÉR gyári hátlap 6e helyett 2.5eÁra: 65 eFt
Átvétel: Debrecenben személyesen. Nem postázom mert túl értékes.
Csere/beszámítás: nem tudok beszámolni, mert már megvan az utódja. -
NSiS
tag
Keresek PCI-E videokártyát (aktív hűtésűt és lehetőleg NVidiát) 8600Gt szint környékén.
-
(Bundás)
addikt
Telefonja van valakinek eladó 20k-ig? Nem kell érintőképernyő, fotórésze se lényeg. Könnyen kezelhető, akkuja jó bírja, mp3-at lehessen hallgatni vele fülesen, legyen kisebb méretű és ne túl kényes a külsejére. Akár mai átvétel, Vodás kártyához. Privátba pls!
-
ati012
őstag
Lehel*** 300 literes fagyasztóláda eladó!
Szép állapotú, keveset volt használva. Fogyasztása nem vészes.
20.000 Ft -
sto1911
veterán
Szivargyujto->(mikro)usb telefontoltot keresek, kiprobalhatoan. Amit vettem, azzal valamiert mintha nem toltene fel: kijelzi, hogy tolt, de ugyanugy merul, mintha nem lenne radugva.
Erdekel univerzalis tarto is. -
Zoliboy95
tag
Eladó egy Whirlpool AWG 681-es típusú felültöltős, automata mosógép.
A gép 10éves. Műszakilag és esztétikailag is rendben van.
Személyes átvételkor ki lehet próbálni a gépet.
Vállalok rá 1 hónap garanciát.A termék súlya és mérete miatt személyes átvétel lehetséges.
Hajdú-Bihar Megyében díjtalanul házhoz szállítom!!!BÉRELHETŐ HANG ÉS FÉNYTECHNIKA!
Továbbá vállalok céges rendezvényeket, falunapokat, esküvőket, óvodai, általános, középiskolás rendezvényeket, illetve egyetemi bulikat is. Természetesen mint lemezlovas is.
Számlaképesen.
Mahasz engedéllyel rendelkezem.
Az ár megegyezés szerint.
Érdeklődni privátban. -
Csöves
őstag
Motorola P7389 Timeport telefon, Vodás eladó.
Aksi gyenge, billentyű kopott.Gyerekeknek a táborba elhagyni pont jó.
Ára?.....amennyit megér neked -
inkubator
aktív tag
Logitech MOMO Forcefeedback 12 000.
-
gps76
őstag
Eladó:
-Tartalék USB töltő,ha valahol lemerülne a
ketyeréd amit USB-ről kell tölteni,de nincs
hol.Egy 2500 mAh-s akku van benne. - 2.5 k
- Sandisk 4 GB-os microSD kártya SD
átalakitóval,újonnan.(6.5 MB/s irás,16 MB/s
olvasás).- 1.8 k
- MicroSD,microSDHC kártyaolvasók,többféle
tipusban. - 500 Ft
- 12 V/3 A -es tápegység. - 3 k
- Sapphire HD4670,512 MB/ddr4 - 8 k
- USB-s IDE/SATA átalakitó,2.5",3.5" hdd/ssd,DVD-RW-hez. - 4 k
- USB 3.0 külsõ aluminium ház 2.5"-os SATA noti hdd-hez.- 2.5 k
- D-Link DES-1226R 24 portos switch, 2 portos
1 Gbps modullal. - 3 k
- Hibás Toshiba asztali DVD felvevő,távirányitó
nélkül.(a kijlezőn azt irja,hogy loading,és semmi
tovább). - 1 k
- Bluetooth fülhallgató.Nagyon pici méretű. - 3 k
- 3.5 mm-es jack audio bemenetű sztereó aktív
hangfal,mp3 lejátszóhoz,telefonhoz.4 db AAA
vagy USB portról üzemel. - 2 k
- 3 m-es RP-SMA antenna kábel
hosszabító. - 1 k
- USB-MIDI kábel. - 3 k
- Univerzális notebook töltö,szivargyújtóról és 230 V-ról is megy,120 W teljesitménnyel,12-24 V-ig állitható és van rajta egy USB(2 A-os) aljzat is. - 6 k
- Philips Expanium MP3-as discman 100 sec.
rázkódásvédelemmel. - 1.5 k
- Sokféle kijelzővédő fólia(4.3"(96.2x55.2
mm),3.0",Nokia5800,Iphone 4,Galaxy S,HTC
Desire,Galaxy Tab P1000,) - 800 Ft
- Laptop cd olvasó. - 1 k
- Laptop DVD olvasó. - 1.5 k
- Intel T7200(2.0 GHz/4 MB/667 MHz)
mobilproci. - 13 k -
qfm
őstag
Ha ez így működne.. Már jó rég megoldottam volna. Az ablakom úgy nyílik hogy kifordítható a keretből. Szúnyogháló kizárt. Ha csak nem ragasztom az üveg két felére.
Chemotox-os ötletet kipróbálnám szívesen, de sajnos nincs belőle itthon, és reggelig még elég hosszú az éjjel. Egyelőre bezártam az ablakot, de ez így 1 órán belül bírhatatlan lesz (kicsi a szoba). Olvastam kisebbekre hogy ecet meg ilyenek, rakok én ki nekik szívesen csak nem tudom hat e a nagyokra is.
-
Mofly
csendes tag
Szúnyogháló, kb 1000Huf csináld magad akcióban. Van, azt hiszem rovarháló névem fut, 'szet', ami egy tépzárszerű szalagból és egy hálóból áll, a szalagot felragasztod az ablakkeretre, vársz, hogy a ragasztó kössön, majd ráfeszíted a hálót. Nem büdös, mint Chematox, és az ablakot sem kell bazárni.
Bonuszként, a hálóra szálló, azon üldőgélő dögöket jó messzire lehet pöckölni bentről. -
qfm
őstag
Valaki segítsen, mi az istennel riasszam el a lepkéket mert agyvérzést kapok tőlük. Kb. 3 cm-esek, ilyen barnás színűek, és az ablakon át jönnek a rohadékok a fényre. Leoltani nem tudom a villanyt mert tanulnék, ha bezárom az ablakot semmi levegő nincs. Mi riasztja el ezeket? Szörnyen idegesítő hogy őrült módjára vergődnek, neki repülnek az embernek stb. Ma már 4et kiirtottam, de egy megint bent van valahol
-
Üdvözlet mindenkinek
Pár eladó alkatrész:
Új termékek!
-4 Gb rozsdamentes acél pendrive, saját dobozában,Artisjus matricával - 2000 Ft3,5" SATA2 HDD (újak,bontatlanok)
-160 Gb Hitachi - 5000 Ft
-320 Gb Seagate - 6800 Ft
-2 Tb WD (1 év garancia) - 16800 Ft (újak,bontatlanok)2,5" SATA2 HDD (újak)
-120 Gb Fujitsu - 5500 Ft
-160 Gb Fujitsu - 6500 Ft
-320 Gb Seagate - 9000 FtAsztali-gép RAM-ok:
-DDR1 1 Gb Kingston (újak) - 5500 Ft
-DDR2-533 512 Mb - 1000 Ft / db
-DDR2-800 1 Gb Kingston (újak) - 3600 Ft
-DDR2-800 2 Gb Kingston (újak) - 6500 FtNotiramok:
-512 Mb DDR1-333 - 3500 Ft
-2 Gb DDR2-800 (új) - 7000 FtToshiba 1,8" HDD , 20 Gb , új , bontatlan csomagolás - 2.000 Ft
Seagate 1" CF 6 Gb HDD - 1.800 FtnVidia 9800GT 512 Mb GDDR3 új hűtéssel - 12.000 Ft
-Asus P5GD1 FM alaplap,LGA775,PCI-e,DDR1,IDE,SATA (új) - 4500 Ft
-FSC D1931 alaplap,LGA775,AGP,INT VGA,IDE,SATA (új) - 4500 Ft-E5300 DC LGA775 proci (új) , 3 hó gar - 9000 Ft
-E6320 C2D LGA775 proci 3 hó gar - 12500 FtMSI 7379 új alaplap + E6320 C2D proci - 16.000 Ft
MSI 7304 AM2 alaplap (Phenom ready,SATA , PCI-e,INT VGA DVI,LAN,7.1 hang) - 5500 Ft
Intel HT 3,2 Ghz/1/800,vt kétmagos - 5.500 Ft-
Celeron 2,93 Ghz - 4.000 Ft
Xeon 3040 (C2D 775) - 16.000 Ft
Xeon 3075 (C2D 775) - 23.000 Ft-
Intel Core Duo - E2140 - 9.000 Ft
Intel E5300 (nem C2D) - ÚJ,BOX - 10.500 Ft
Intel Core2 Duo E4500 - 11.000 Ft
Intel Core2 Duo E4600 - 12.000 Ft
Intel Core2 Dzo E6320 - 12.000 Ft
Intel Core2 Duo E6550 (új) - 14.000 Ft
Intel Core2 Duo E7200 - 14.000 Ft
Intel Core2 Duo E7300 - 15.000 Ft
Intel Core2 Duo E7600 BOX (új) - 17.000 Ft
Intel Core2 Duo E8400 (új) - 23.000 Ft-20V 4,5A eredeti FSC töltő - 5000 Ft
-19V 3,16A eredeti FSC töltő - 4000 FtAz alaktrészek átvehetők személyesen Debrecenben , Püspökladányban , Hajdúszoboszlón , Nyiregyházán , Budapesten.
Posta megoldható.
Érdeklődni priviben vagy 70-2340239.
Köszönöm
Üdv
-
lorcsi
veterán
ha valaki kontaktlencsét szerene venni a vision expresszből mostanában akkor keressen meg pm-ben
-
_Fonzy_
tag
-
_seth_
veterán
Érdeklődés szintjén jelenleg:
Ki milyen asztali gépet ajánlana cserébe ezért?
Fujitsu Amilo XA2558
Turion X2 2GHz
4GB DDR2 ram
8600M GS 512MB
40 GB Corsair Force SSD + 500 GB WD Blue
17" 1440x900
DVD RW
Wlan, bt, távirányító, infra, gyári töltő, gyári táska, win vista matrica a hátuljánA gép jó állapotban van, egyetlen hibája: csak 1 USB működik pontosabban kettő de abból egyet a gyári burkolat takar (10 perces meló ha valakinek fontos
).
Csere oka: ha vinni kell úgyis csak az msi windemet hordozom vagy már azt sem hála az androidnak és nem ártana egy nagyobb monitor, jobb vga stb
-
Adonimus
senior tag
Eladó LG Optimus Gt540 gyári állapotú. Doboz, töltő, adatkábel, head-set, 2GB-os memokártya, garancia papír, Adidas tok. Elől-hátul fóliás.
20.000ft
-
beencee
őstag
Keresek 2x2GB DDR-II 667MHz-es, nem Kingston memóriát, kipróbálhatóan.
-
Vladi
nagyúr
SMC 7004vbr router eladó: 1500 Ft.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged