Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Aktív témák
-
drater
tag
Független HTC Incredible S Eladó / csere
További info és képek: [link] -
ati012
őstag
Üdv!
Eladó az alábbi kis gépecske:
új AMD Athlon 6000+ (gyári cooler-rel)
új ECS 690 VM-FM/S alaplap (AM3 ready)
4*512 MB DDR2 memória
120 GB IDE Merevlemez
DVD-rom
300W táp + fehér házikó
Integrált 512 MB videokártya, hang, lan, usb...stb. PS2 nincs.1 hónap garancia.
Ára: 33.000 Ft. -
aNorganiK_
tag
CSAK MA!!!!!! Eladó XFX GTS250 1GB Core Edition VGA - Személyes átvétellel --- 15k !!!! Sűrgős nagyon!!!! 20-360-7267 hívj ha érdekel !!
-
csapee
őstag
-
sNORh
addikt
válasz
diablo1984 #18341 üzenetére
-
baleee89
aktív tag
-Keresek bármilyen hibás, rossz, szemétre szánt alaplapot (p1 is lehet akár. Az se baj ha hiányzik róla alkatrész!) 500ft\kg vagy 250ft/db
-Laptop alaplap újabb fajta intel és amd foglatos lapok 1000ft/db
-videókártyát, pci bővítőkártyát 500ft/kg vga-k
-memóriát 1900ft/kg
-Procit 13000ft/kg (kerámiás)
-Fekete és zöld alapú proci 4000ft/kg
-SLOT 1 cpu hűtő borítás nélkül 1900ft/kg
-Táp 50ft/db
-cd, dvd meghajtókat, fdd-ket 15ft/kg
-Rossz vinyókat 40ft/kg
-Mobiltelefon akku nélkül 400ft/kg
-Rossz monitor, 200ft/db (crt monitor)
-VESZEK NEM számítógép eredetű paneleket is! 30ft\kg (monitorból, tv-ből stb)
-VESZEK szigetelt réz kábelt 300ft/kg áron!
-SZEMÉLYESEN Debrecenbe bármikor!
-Budapest, Nyíregyháza 3-4 hetente
-Érd.: itt vagy 20-542-41-46 vagy baleee89@gmail.com
-Nagyobb mennyiség esetén máshova is eltudok menni!
-alaplap , vga, memória 10kg-tól
-proci: kerámia 1kg-tól, zöld/fekete 2kg-tól -
sNORh
addikt
válasz
diablo1984 #18339 üzenetére
azt a szemüveges csajt akartam, aki minden bűnügyi filmben benne van, és 2mp alatt benn van az fbi oldalán és műholdon megnézi milyen teló van a vádlott kezében.
-
sNORh
addikt
válasz
aNorganiK_ #18334 üzenetére
az beteg egy film
-
qfm
őstag
Szeretnék egy polcot bevilágítani, valami energiatakarékos módon, pl. ledekkel. Elemről szeretném hogy az áramot kapja, elég idióta okból, de ez feltétel.
Van valakinek valami olcsó, kész tippje ennek a kivitelezésére?
Valamint továbbra is keresek szilikagél csomag lelőhelyet.
-
sNORh
addikt
MEG LETT A TELÓÓ
Vannak még becsületes emberek, egy motoros bandához került, és hívásra felvették.Őket jelölném a nap királyainak
öröm boldogság van, Érettségi fasza lett..
dejó, na akkor keresek am2-es lapot, és eladó 861OOGTS Silent pipe3, a kettő kombinálható. -
Borosz
őstag
válasz
PindurAnna #18304 üzenetére
Grat.
-
inkubator
aktív tag
Akár lopott akár lopatlan telótok van, hívjatok hogy 10.000-ért tiétek lehessen egy Logitech MOMO pc kormány eredeti dobozban!
-
trl_master
tag
megy holnap vki debrecenből nyiregyre?
-
Kryczek
aktív tag
hát igen ha alkatrész lesz belőle az bukó, mert az alaplapon kívül minden "újrahasznosítható" benne
módfelett szórakoztató mikor jönnek az említett népek szolgáltatóhoz mobilt venni. a másfél év alatt láttam, meg hallottam pár extrém dolgot. A klasszikus: jónapot kívánok, jöttem vóna telefont fővenni! (LOLL még mikor kezdő voltam a melóban nem is értettem mit akar. Mondom fővenni? lesett valami? vagy mi van?) Na aztán fel lettem okosítva mint a telenoros mobil.
Nem kő beléje rakni a kártyát, ki se kő bontani aztat. Hát volt pár nem gyenge szituáció amikor nem tudtam hirtelen hogy sírjak e vagy nevessek. Samsung kroszbi (corby) vagy HTC deziré (kolléganő reflexből: itt komprét nem árulunk), pendrájvos internet és társai.
-
Marci79
senior tag
válasz
Kryczek #18319 üzenetére
Igen-igen, így van. De ha szétkapja alkatrésznek? Egy pl. érintőkijelző használtan is "jópénz".
Példa:
A b.nőm Lg-jébe cserélni kellett. 10K+munkadíj volt.
Egy használt hibátlan legyen 5K. Pár szutyokból meg összerak egy jót és megis van neki a haszon. Csak egy tönkrement "tiszta" kell neki alapnak. -
Kryczek
aktív tag
válasz
Marci79 #18314 üzenetére
"Ja, talán. Ha a boltos olyan lelkületű. De azért jópár ezresről nemfog lemondani a többségük."
és ebbe rendszerint bele is buknak, hiszen ha valaki boltból veszi meg a mobilt, nyilván azért teszi hogy használja. no és onnan indul majd hogy megkerül a telefon, hisz ha a rendőrség keresi, akkor már az "új tulajnál" keresi majd. ő meg majd mehet a boltba vissza, hogy helló, lopott a mobil amit itt vettem. kacifántos ez hidd el.
tippelhetsz, csak nehogy azzal is valami jogszabálysértésbe szaladjunk bele. (enyhe előítéletes felhanggal
)
-
Laraxior
titán
aki telefont vagy akármit is lop,nem az az első dolga hogy továbbadja.
Telo esetén bevágja a fiókba,akksi,sim kiszed...majd 2-3 hét múlva előszedi és vagy meghirdeti neten,vagy éppen hordja magával hogy vegyél egy ilyet...
kevés embernek fordul meg a fejében hogy piszkálja,meg kínlódjon vele,főleg nem egy 20k-s telo miatt..amit nagy eséllyel el tud adni 5-6 pénzbe -
Kryczek
aktív tag
válasz
Marci79 #18311 üzenetére
mit kevertem össze? második bekezdés:
"Az IMEI szám megváltoztatása megvalósítja az 1978. évi IV. törvény (BTK) 300/C§ (3) bekezdése szerinti számítógépes csalás bűntettét."
okés rendben, de azért ne hangoztasd hogy te hányszor próbáltad. írd azt, hogy olvastam a neten, hogy nagyon könnyű megváltoztatni. abból nem lesz gond.
ha hiszed ha nem jópár birka van aki megpróbálja boltban!
eladni a lopott/talált telefont. azok rendszerint meg is kerülnek.
-
Marci79
senior tag
válasz
Kryczek #18306 üzenetére
Ne keverd a szezont a ..ommal.
Dew28:
Csak példa volt, hogy semmibe sem tart megcsinálnia egy mezei júzernek sem. Csak adatkábel és progi kérdése. Kb. 1-2 perc az egész. A mobilszervizek 80%-a meg is csinálja a függetlenítést is.Egy újabb telónak az alkatrész árait is érdemes megnézni. Egy érintőképernyő, akksi, burkolat mennyibe is kerül?! Ezek is szerintem alkatrészként végzik (amiket nem találnak meg) mint a lopott kocsik 90%-a.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
Majd nem ilyen lett a miénk is!
-
Kryczek
aktív tag
válasz
Marci79 #18295 üzenetére
Aki a készülékbe programozott SIM-Lock kódot módosítja, illetve abban, közreműködik szoftverbűncselekményt követ el, amely a Büntetőtörvénykönyv 300/C paragrafus (1-2) rendelkezései alapján 10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Az IMEI szám megváltoztatása megvalósítja az 1978. évi IV. törvény (BTK) 300/C§ (3) bekezdése szerinti számítógépes csalás bűntettét.
Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény 745
300/C. §
(1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.(3) Aki jogtalan haszonszerzés végett
a) a számítástechnikai rendszerbe adatot bevisz, az abban tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz, vagy
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését akadályozza,
és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.(4) A (3) bekezdésben meghatározott bűncselekmény büntetése
a) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény jelentős kárt okoz,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen nagy kárt okoz,
c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen jelentős kárt okoz.Ez a vonatkozó jogszabály. (sajnos ez bukó)
-
Destructo
senior tag
válasz
OMG! Gratula nagyon szép bizi!
-
Kryczek
aktív tag
válasz
Marci79 #18305 üzenetére
ez azért nem egészen így van. az IMEI egy hivatalos azonosító. olyan mint egy okiratszám. a személyi igazolványod számát is átírod csak mert a tiéd? vagy az autód motorszámát? csak mert a tiéd? ez nem így műxik. "Amíg kárt nem okozok vele senkinek!!!" IMEI szám ütközésről hallottál már???
-
PindurAnna
Közösségépítő
Mindenki gyermekének ilyen bizonyítványt kívánok
-
Kryczek
aktív tag
USB-s billentyűzetet keresek. lehetőleg olcsót és ne feketét
-
Adonimus
senior tag
Eladó:
AMD konfig
- Mercury plexis ház - dobozos
-] ASUS M2N-E - dobozos
- AMD Athlon 64 x2 Dual-Core Processzor 2.01GHz - dobozos
- 2x1 GB DDR2 800Mhz Kingmax Ram -dobozos
- Palit HD 4650 1GB vga -dobozos
- Creative Sound Blaster Audigy 2 Zs 7.1
- Samsung 200GB Sata HDD
- Maxtor 40GB IDE HDD
- PIONEER DVD-RW
- LG CD-RW
- Chieftec 350W
- Revoltec cooler ( piros )
Ár: 45.000FtLogitech G5
Minden tartozéka megvan, nagyon szép állapotban van. Hibátlan működés.
Igény esetén Mionix alioth 320 egérpad + 1.5 ezer forint.
Ár: 6.000FtLG Optimus GT540
Gyönyörű állapotú, minden gyári tartozék + eredeti Adidas tokGenius genius f16u joystick:
Ár: 500Ft -
Bikkrom
senior tag
válasz
Kryczek #18298 üzenetére
Winmo 6.1en WIMP(Where is my phone)-et használtam. Csak gps kell neki. Hálisten sosem kellett az Omniámon előszednem. Habár egyszer egyetemtől vonat felé menet télen beparáztam. Széttúrtam a táskám, mindenem, de sehol sem leltem. Fél óra után esett le, hogy a bal zsebemen van(sosem hordom zsebben, nem tudom hogy került oda).
Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali fotós kérdések órája
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest