Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
br0-ban van egy vbox0 az eth0 mellett
ez a vbox0-t beallitottam a dd-wrt wan portjanak, h ne varialjon dhcp kiosztassal, meg satobbivel, s igy a helyi halozatot osztana tovabb, ha lenne kinek
a grafikus felulet eleresehez persze allitgatnom kellett, h fogadja a kapcsolatokat az "internet" felol.viszont talaltam az user manualban egy ilyet: "This means
that you can set up routing or bridging between the guest and the rest of your network."a bridging-et ertem talan meg, de a routing az vajon mi?
-
xabolcs
őstag
sziasztok,
adott egy regi, linuxos vas, benne 2 halokartya, virtualbox es egy routerprogram (dd-wrt X86)
azt hogyan lehetne megcsinalni, h a routerprogram kezelje a 2 halokartyat, mint wanport es lanport, igy pl a host gep csak "akkor" tudna netezni, ha fut a vbox-ban a dd-wrt,
szoval a cel az lenne, h a virtualis gepen futo routerprogi el tudja latni a feladatat,
mikozben a gazdaszamitogep a helyi halohoz tartozzon es az internet felol csak a "router" latszoik.vagy tegyek le ilyen hulyesegekrol?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest