- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Üdv!
Mostanában nem volt időm foglalkozni a külső vinyómmal, most viszont szeretném beüzemelni Debian alatt, lehetőleg formázás nélkül. A vinyón egy 80Gb-os NTFS partíció van, lspci-ról linkeltem képet. Segítenétek beüzemelni? -
bnss
veterán
Ami kimaradt, hogy van egy vinyóm külső keretben, USB 2.0-ás csatolófelülettel, de még nem igazán sikerült rávennem a működésre Debian alatt. Mountolás ezekszerint nem sikerült.
szerk.: felismeri már automatice, de utána azt írja, hogy nem létezik a könyvtár. Lehet ennek az az oka, hogy ntfs-re van formázva?
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Üdv!
A W-Lan beállításával küzdök már két napja, de még nem jutottam semmire... A Boot során, a hálózati kapcsolatok - ha jól értelmeztem - résznél kapok egy errort, eth0 megy, de a w-lan-t még csak nem is ismeri fel. Atheros - remélem jól írtam - a w-lan kártya.
Az ötleteket előre is köszönöm! -
bnss
veterán
Nagy a csend a témában, akkor inkább kérdezek!
Gnome alatt láttam egy ''ikont'' az óra környékén, ami a hálózati kapcsolatot hivatott jelezni. Ezt KDE alatt még nem sikerült megtalálnom, egyáltalán lehetséges?
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
-
-
bnss
veterán
válasz
ngabor2 #1776 üzenetére
Így már értem!
Én megadtam neki az elején a jigdo fájl UPL címét, leszedte, majd a template-t is, majd megadtam egy mirrort és azóta töltöget.
Viszont 3 DVD-nyi anyagot lehet leszedni, szükségem van az összesre, vagy elég az első a telepítéshez, a többi úgyis csak szoftvercsomagokat tartalmaz? -
bnss
veterán
Üdv!
Szeretnék én is csatlakozni a Debian csapathoz, mert nagyon megtetszett ez az op rendszer az egyetemi gyakorlatokon. Kérdésem lenne egy pár, de majd idővel, fokozatosan. Első az lenne, hogy honnan tudom beszerezni a Debiant?[link] Itt nem láttam telepítőféleséget. Jah igen, a Debian ''válogat'' architektúrák között, gondolok itt a legegyszerűbb különbségre: intel vagy AMD.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest