Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
már húzom is. alázatosan

-
supesz
aktív tag
válasz
Forest_roby
üzenetére
[link]
Elolvastam a mount és a fstab MAN-ját.
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Köszönöm szépen. Bár nekem a kiskapus könyvek közül tetszett az kék előlapos kezdőknek szánt könyv, de az annyira kezdő volt, hogy azon már túl vagyok. egy kicsit komolyabb könyv, ami esetleg elmagyarázza a mount, fstab, mtab és még sok fontos komponens miértjét sokkal jobban jönne. akár egy magyar how-to vagy man is jól esne

-
supesz
aktív tag
Akkor majd holnap újra benézek. UP!

-
supesz
aktív tag
UP!

-
supesz
aktív tag
Hi All,
Nem tudok mount-olni! Beteszem a cd-t, beírom, hogy: mount -t iso9660 /dev/hdc /media/cdrom0 a válasz: ...is not a valid block device.
Elolvastam a mount és a fstab MAN-ját. De nem tudtam megoldani a problémát. Valakinek van ötlete mi lehet a baj?
ui: így néz ki az fstab bejegyzés: /dev/hdc /media/cdrom0 iso9660 ro,user,noauto 0 0
hát nem tom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- sziku69: Szólánc.
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest