- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Szia,
Olyan telepítőt töltsél le, mi tartalmazza a szükséges (non-free) firmware csomagokat:
https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/Szerk.: És ne az inteltől töltögessél le.
-
Ja OK, értem!
De csak az van, amit már megállapítottunk. Akkor ezt nem lehet megúszni, kell egy hálókártya.
(#8933) kovaax
Ezen már túl vagyunk, a Kezdőben futottunk már egy kört, én javasoltam, hogy hozzuk át ide a thread-et, hátha nem minden Debianos olvassa a Kezdő topikot.
Én amúgy nem találtam a nonfree-ben sem a szükséges drivert ahhoz a hálókártyához, igaz a 10-esben sem, azzal viszont működik. -
Persze, hogy nem tudtad, de nem is olvastad ezek szerint!
Én csak ezt az egy fájlt másolnám penre kitömörítve persze, - fenti linkből -
ez egy későbbi hsz-ben volt:
Ez lenne az az opció. Úgy nem próbáltad, hogy a tar.gz.ben lévő mappát húzod csak rá pendrive-ra?Célszerű figyelned a részletekre, különben hatványozódik a szívás-faktor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest