- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egyetlen dologtól tartok, hogy ennek a közösségorientált gondolkodásmódnak egyszer vége lesz. Pl. a Debiant felvásárolja valamelyik nagy cég. Vagy csak valamelyik kezelőfelületet."
Es akkor beesik az eso... oda, ahol nincs teto - kb. ennyire lenne sulyos, ha megvalosulhatna, amit irtal.
De nemigen valosulhat meg. A nyilt forraskod azt jelenti, hogy az mindig, mindenkor rendelkezesedre all. Tegyuk fel, hogy a Pirez Allami Nyomda Zrt "felvasarolja" a Debiant/GNOME-ot; akinek fontos, forkol egyet es viszlat, ugyanis a nyilt forraskodot biztosito licencek ezt lehetove teszik.
-
Én tényleg nagyon csak az alapokat értem a számítástechnikában
Kb én is, de azokat is csak home user szinten, szerver dolgok kínaiul vannak. Persze sose tanultam számítástechnikát, kezdő Linux résztudásom is azért van, mert jó 8 éve elegem lett a Windowsból és eldöntöttem, hogy Linuxot fogok használni. Annyira nem volt egyszerű az elején, emiatt is raktam fel a Linux Mint Cinnamon mellé egy Debiant, mert azon jól lehet tanulgatni az alapokat.
Biztosan sokat fejlődik még a Linux üzletileg is, de nem feltétlenül vásárolják fel a Debiant. Ha megnézed a világ legnagyobb supercomputereit, sok kínai, svájci és USA cég mind saját OS-t fejlesztett és azt használja ezekhez. Canonical, Suse, Red Hat, etc. meg már ezeréve üzleti alapú. Az sajna egyszerű Linuxosoknak nem túl jó, hogy az MS is ennyire kezd belefolyni a Linuxba, de sokat ez ellen sem lehet tenni.
Fedorát meg szerintem a Red Hat tesztelő disztrója ingyenesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest