Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Elfelejtettem válaszolni akkor.
Találtam egy oldalt a napokban ahol ir erről Meteoologiai program telepitéséről, és Anaconda telepitéséről, ( csak az baj Francia,) és azt ajánlja h Anacondat máshova telepitsük.
Google ford
"A szoftver különféle forrásokból származik, mindegyik függőségükkel. Igyekszünk ezeket az eszközöket nagyon különálló fájlokba osztályozni, egyrészt az evolúciós karbantartás megkönnyítése érdekében, másrészt a szoftvert elkülönítik egymástól, hogy elkerüljük a függőségi összeütközéseket.
Kezdjük azzal, hogy létrehozunk egy „Időjárás” mappát egy kényelmes helyen. Személyi számítógépen egyszerűen létrehozhat egy mappát otthonában.Nyisson meg egy terminált és menjen:"Ír valamit környezeti változokról, de nem vagyok biztos benne h mit kellene tenni.
Hogy eztet a ~ / .bashrc fájlba kell beleírni, vagy terminálba végrehajtani, de sztem inkább az utobbi.Egyelőre még nem telepitek semmit, várom az új HDD t, amire lesz egy Debian 10 húzva nagyvalószinűleg. Ha minden igaz Szerdán kerül rá sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest