Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, már ami a KDE általános használhatóságát illeti. Én squeeze óta használok KDE-t debiannal és most futok bele a legtöbb problémába, pl. néha én is hiába kattintok az application launcher ikonjára, az alsó tálcára tett programikonok (transmission, deadbeef) semmilyen funkcióval nem bírnak, a lokalizáció kb. 50%-os. Fontolgatom, hogy visszatérek wheezy-re és várok még fél évet a frissítéssel...
-
tlac
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Nemrég raktam fel a Debian 9-et KDE-vel. Ez a hosszú bejelentkezés csak az első indításnál volt tapasztalható, utána nem.
nekem konkrétan lefagyasztotta a gépem, ez nagyon rossz ómen
így még sosem jártam egy friss telepítésnélreset után pedig csak egy asztal jött be panel nélkül
config fájlok törlése után lett csak jólehet ezzel most el is játszotta a becsületét
-
tlac
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
én vm-en próbálgattam a kde-t és elgondolkoztam rajta, hogy újra adjak neki egy esélyt
viszont tényleg bugos, pl. a magyar lokalizáció az nagyon rossz, nagyon sok helyen hiányzik a fordítás, meg hülyeség van fordítva
annak meg megörültem, hogy támogatja a grafikus felület skálázását, ami a 4k-s monitoromhoz hasznos, na de ezt is pont látványos helyeken hibásan csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [K2]: AnyDesk átverés
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest