Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, már ami a KDE általános használhatóságát illeti. Én squeeze óta használok KDE-t debiannal és most futok bele a legtöbb problémába, pl. néha én is hiába kattintok az application launcher ikonjára, az alsó tálcára tett programikonok (transmission, deadbeef) semmilyen funkcióval nem bírnak, a lokalizáció kb. 50%-os. Fontolgatom, hogy visszatérek wheezy-re és várok még fél évet a frissítéssel...
-
tlac
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Nemrég raktam fel a Debian 9-et KDE-vel. Ez a hosszú bejelentkezés csak az első indításnál volt tapasztalható, utána nem.
nekem konkrétan lefagyasztotta a gépem, ez nagyon rossz ómen
így még sosem jártam egy friss telepítésnélreset után pedig csak egy asztal jött be panel nélkül
config fájlok törlése után lett csak jólehet ezzel most el is játszotta a becsületét
-
tlac
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
én vm-en próbálgattam a kde-t és elgondolkoztam rajta, hogy újra adjak neki egy esélyt
viszont tényleg bugos, pl. a magyar lokalizáció az nagyon rossz, nagyon sok helyen hiányzik a fordítás, meg hülyeség van fordítva
annak meg megörültem, hogy támogatja a grafikus felület skálázását, ami a 4k-s monitoromhoz hasznos, na de ezt is pont látványos helyeken hibásan csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest