- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ludovicus #8470 üzenetére
Azért ezt nem értem. Mi olyan van egy DE-ben, ami miatt ennyire érdemes ragaszkodni hozzá?
Jó, én többnyire csak ablakkezelőként tekintek rájuk, mert a legtöbb funkciójukat haszontalannak találom (file manager és hasonlók).Mondjuk úgy egy éve cinnamont használok, ez elég fapados, de előtte évekig unity-m volt, azelőtt meg KDE, sohasem jelentett gondot a váltás, max. az új bugok...
-
tlac
nagyúr
válasz
Ludovicus #8242 üzenetére
pl. néha én is hiába kattintok az application launcher ikonjára, az alsó tálcára tett programikonok (transmission, deadbeef) semmilyen funkcióval nem bírnak, a lokalizáció kb. 50%-os. Fontolgatom, hogy visszatérek wheezy-re és várok még fél évet a frissítéssel...
nem hiszem, hogy ezeket a problémákat fixálni fogják valaha is ebben a release-ben
csak a legsúlyosabb hibákat meg a biztonsági hibákat szokták javítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest