- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #7504 üzenetére
Nem teljesen ugyanarról, ráadásul bob.zxr fórumtársam (#7502)-e sem ezt támasztja alá, de itt sem ugyanarról beszélünk, nagyon nem tudunk egyetérteni, bár ha igaza van, hogy én nem is értem, amit írok, akkor talán mégis csak azonos platformon vagyunk!
(#7505) bob.zxr
OK! Majd ha Phoronix leszek, akkor talán.Te meg írd le, mennyi írás terhelést jelent ugyanez szerinted! (már csak azt nem értem, miért használsz mégis noatime-et)
Egyébként nem ez volt a kérdés, hogy mennyi teljesítmény növekedés érhető el, hanem az, hogy mire valók az atime opciók!
Ugye nem politikai pályára készülsz, mert olybá tűnik nekem utóbbi hsz-eid alapján!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Programozás topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest