- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Még állítgatják, 2 hónapra lett módosítva ez a logout-os dolog. Tehát 2 hónapnál régebbi blogbejegyzés után tűnik el a név alól a logout felirat, de az adatlapon látszik továbbra is. Ez mondjuk a szakmai írások miatt hátrány lehet, de ilyen esetben meg ott van a topik összefoglaló.
A p5sméregetést meg azért ne már, ha lehetne választani, akkor én semmiképp nem járulnék hozzá hogy látszódjon. Pont emiatt a téveszme miatt amit ide leírtál. Személy szerint itt lógok már lassan 10 éve az oldalon, elég sokat okosodtam itt, ezért támogattam az oldalt. Debiant is támogattam már korábban néhány euróval... Gáz?
-
Erre gondoltam, hogy magas. A deb-et tudom telepíteni
OK, én is szoktam elfelejteni alapdolgokat, ha rég nem csináltam!
deb http://ftp.de.debian.org/debian unstable main contrib non-free
Ezt a sort berakod a /etc/apt/souces-ba a többi alá, ha nem kell elérakod a duplakeresztet.
Nem túl rutinos Debianosoknak (mint mi is) van ilyen Sources List Generator, csak ott el van csúszva a név/kategória, de ettől még jó, ne a neveket nézd, hanem azt, hogy stable, unstable.
Sorry félreértettem a premium dolgot, simán csak 5 napon belüli a blogod. lassan esik le
Új hozzászólás Aktív témák
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest