Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Még állítgatják, 2 hónapra lett módosítva ez a logout-os dolog. Tehát 2 hónapnál régebbi blogbejegyzés után tűnik el a név alól a logout felirat, de az adatlapon látszik továbbra is. Ez mondjuk a szakmai írások miatt hátrány lehet, de ilyen esetben meg ott van a topik összefoglaló.
A p5sméregetést meg azért ne már, ha lehetne választani, akkor én semmiképp nem járulnék hozzá hogy látszódjon. Pont emiatt a téveszme miatt amit ide leírtál. Személy szerint itt lógok már lassan 10 éve az oldalon, elég sokat okosodtam itt, ezért támogattam az oldalt. Debiant is támogattam már korábban néhány euróval... Gáz?

-
Erre gondoltam, hogy magas. A deb-et tudom telepíteni
OK, én is szoktam elfelejteni alapdolgokat, ha rég nem csináltam!

deb http://ftp.de.debian.org/debian unstable main contrib non-free
Ezt a sort berakod a /etc/apt/souces-ba a többi alá, ha nem kell elérakod a duplakeresztet.
Nem túl rutinos Debianosoknak (mint mi is) van ilyen Sources List Generator, csak ott el van csúszva a név/kategória, de ettől még jó, ne a neveket nézd, hanem azt, hogy stable, unstable.
Sorry félreértettem a premium dolgot, simán csak 5 napon belüli a blogod. lassan esik le

Új hozzászólás Aktív témák
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest