Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Az a baj, hogy a szerverre be tudok sshzni, és a szerverről is tudok sshzni. Ellenben az scp nem megy, se a szerverre nem tudok, se a szerverről. Ha SFTP-t próbálok akkor is SCPzni akar, amire hibát dob :/
Most a változatosság kedvéért windowsról próbáltam. Ezt a hibaüzenetet dobja a winscp:
Cannot execute SCP to start transfer. Please make sure that SCP is installed on the server and path to it is included in PATH. You may also try SFTP instead of SCP.
Command failed with return code 139.Pedig SFTP-vel csatlakoztam.
Ami érdekes, hogy filezillával is kipróbáltam, és azzal sikerült SFTP-zni O.o
Hát ezt komolyan mondom nem értem.
FileZillával elértem a szervert SFTP-n keresztül, le is tudtam szedni egy fájlt, erre nem lehalt a szerver?! :S
Marhajó ... -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- LEGO klub
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Energiaital topic
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi hangfal építés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest