Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
urandom0 #9801 üzenetére
Üdv i3 alól.
Igen, vannak a "btw I use Arch" kategóriájú hittérítő emberek, akik azon is versenyeznek, kinek van kevesebb csomagja feltelepítve. Meg vannak, akiknek a tiling wm hozza a könnyebb utat, de emellett ugyanúgy használnak terminálos és GUI-s programokat is. Én kifejezetten szeretem őket, mert igen, kevesebb resource-t igényelnek, több marad a használt programoknak, meg jól is néz ki. Ilyen szintű erőforrás spórolással nyilván nem kell foglalkozni 16-32-64+ GB RAM-os gépeken.Nálam azért maradt végül a tiling wm, mert billentyűzettel sokkal gyorsabban lehet irányítani a rendszert, váltogatni ablakok között, és a floating is csak egy billkombó, bármely GUI-s program remekül elboldogul.
Egy ideig, amíg használtam MX-et mint daily driver amin xfce van, elvoltam vele, de ott ugye egerészni kell, és nekem így lassabban ment minden input, ahhoz képest hogy amikor egerészés helyett ujjnyújtásnyira van minden opció. Kb. 11 éve linuxozom, és már 7 éve tilinggel használom napi szinten. Ha meg valamilyen sötét varázslat folytán összeszakadna a rendszer, akkor is pár perc alatt összerakom ugyanazt a környezetet, lévén a kellő config file-ok mindig le vannak mentve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ZIDOO médialejátszók
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő