- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
urandom0
üzenetére
Üdv i3 alól.
Igen, vannak a "btw I use Arch" kategóriájú hittérítő emberek, akik azon is versenyeznek, kinek van kevesebb csomagja feltelepítve. Meg vannak, akiknek a tiling wm hozza a könnyebb utat, de emellett ugyanúgy használnak terminálos és GUI-s programokat is. Én kifejezetten szeretem őket, mert igen, kevesebb resource-t igényelnek, több marad a használt programoknak, meg jól is néz ki. Ilyen szintű erőforrás spórolással nyilván nem kell foglalkozni 16-32-64+ GB RAM-os gépeken.Nálam azért maradt végül a tiling wm, mert billentyűzettel sokkal gyorsabban lehet irányítani a rendszert, váltogatni ablakok között, és a floating is csak egy billkombó, bármely GUI-s program remekül elboldogul.
Egy ideig, amíg használtam MX-et mint daily driver amin xfce van, elvoltam vele, de ott ugye egerészni kell, és nekem így lassabban ment minden input, ahhoz képest hogy amikor egerészés helyett ujjnyújtásnyira van minden opció. Kb. 11 éve linuxozom, és már 7 éve tilinggel használom napi szinten. Ha meg valamilyen sötét varázslat folytán összeszakadna a rendszer, akkor is pár perc alatt összerakom ugyanazt a környezetet, lévén a kellő config file-ok mindig le vannak mentve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Packeta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest