Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
urandom0
üzenetére
Üdv i3 alól.
Igen, vannak a "btw I use Arch" kategóriájú hittérítő emberek, akik azon is versenyeznek, kinek van kevesebb csomagja feltelepítve. Meg vannak, akiknek a tiling wm hozza a könnyebb utat, de emellett ugyanúgy használnak terminálos és GUI-s programokat is. Én kifejezetten szeretem őket, mert igen, kevesebb resource-t igényelnek, több marad a használt programoknak, meg jól is néz ki. Ilyen szintű erőforrás spórolással nyilván nem kell foglalkozni 16-32-64+ GB RAM-os gépeken.Nálam azért maradt végül a tiling wm, mert billentyűzettel sokkal gyorsabban lehet irányítani a rendszert, váltogatni ablakok között, és a floating is csak egy billkombó, bármely GUI-s program remekül elboldogul.
Egy ideig, amíg használtam MX-et mint daily driver amin xfce van, elvoltam vele, de ott ugye egerészni kell, és nekem így lassabban ment minden input, ahhoz képest hogy amikor egerészés helyett ujjnyújtásnyira van minden opció. Kb. 11 éve linuxozom, és már 7 éve tilinggel használom napi szinten. Ha meg valamilyen sötét varázslat folytán összeszakadna a rendszer, akkor is pár perc alatt összerakom ugyanazt a környezetet, lévén a kellő config file-ok mindig le vannak mentve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest