Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Mostanában azon gondolkodtam, hogy a laposon (Lenovo G500) ideje lenne leváltani a Win-t Linux-al. Úgy döntöttem, hogy kipróbálok pár disztrót, így a Debian 8 Cinnamon-al kezdtem. Live-ban nézem meg őket. Majdnem tökéletes volt, de sajnos a beépített Bluetooth-ot nem ismeri fel.
(Egyébként Ubuntu alatt nincs vele gond, ott szépen felismeri.) A systemctl status bluetooth parancs írja, hogy active (running), de a hcitool dev csak annyit ír, hogy "Device: ", magyarán nem ismeri fel. A hcitool scan pedig a Device is not available: No such device üzenetet adja. Hogy tudom kideríteni, hogy milyen bluetooth vezérlő van a gépben? lspci/lsusb semmit nem mond a bluetooth-ról?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest