Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Mostanában azon gondolkodtam, hogy a laposon (Lenovo G500) ideje lenne leváltani a Win-t Linux-al. Úgy döntöttem, hogy kipróbálok pár disztrót, így a Debian 8 Cinnamon-al kezdtem. Live-ban nézem meg őket. Majdnem tökéletes volt, de sajnos a beépített Bluetooth-ot nem ismeri fel.
(Egyébként Ubuntu alatt nincs vele gond, ott szépen felismeri.) A systemctl status bluetooth parancs írja, hogy active (running), de a hcitool dev csak annyit ír, hogy "Device: ", magyarán nem ismeri fel. A hcitool scan pedig a Device is not available: No such device üzenetet adja. Hogy tudom kideríteni, hogy milyen bluetooth vezérlő van a gépben? lspci/lsusb semmit nem mond a bluetooth-ról?! 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Egyébként Ubuntu alatt nincs vele gond, ott szépen felismeri.) A