- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Otthoni gépre keresek linux disztrót, amivel minimális mennyiséget kell foglalkozni, miután belaktam, ugyanakkor stabil és biztonságos.
Debian-ra gondoltam, de felmerült bennem pár komolyabb probléma:1.) AMD Richland APU van a gépemben, ami a 3.11-es kernellel is szörnyen bugos, ezen kívül maxon pörög az órajel, mert semmilyen energiatakarékos funkció nem műxik. A 3.17-ben is jött hozzá még javítás. A legutolsó Debian tudtommal 3.2-t tartalmaz, amivel lehet, hogy nem is működne az IGP-m.
Gyári driver telepítése pedig kizárt.
2.) Sokan mondják, hogy a debian lassan bootol, pl. egy Ubuntuhoz, vagy Mint-hez képest. A kérdés, hogy mennyi az esélyem, hogy más disztrók boot gyorsító módszereit sikerrel alkalmazzam a debian esetén? Vagy ezekkel kiiktatnám a debian mármely előnyét? (nem tudom még, hogy milyen módszerekről van szó, de ha végül tényleg a debian-ra esik a választásom, akkor komolyan beleásom magam a témába)
Az első probléma megoldására azt gondoltam, hogy a kernel-t felrakom a testing-ből, majd visszaváltok stable-re. Ez menni fog? Ha nem, akkor mi miatt? A debian egyik doksijában azt olvastam, hogy csak stable -> testing -> unstable irányba lehet menni, de ha nem frissítem fel az összes csomagot, csak a kernelt (és a függőségeket), akkor nem lehet, hogy mégis vissza tudok állni? Vagy igy tökön szúrom a stable ágra jövő frissítéseket?
Vagy várjam meg a 8-as debian-t, addig meg bírjam ki a testing-en?
Bármilyen tipp jól jön.
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest