Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy... Eddig xUbuntun használtam úgy, hogy ment egy vetítés Impressben, és utánna elindítottam egy Java-s óraprogit (PresentationClock), akkor az órát felé rakta a vetítésnek (Impress megnyit - óra elindít - vetítés indít).
Most minimalizálnám a rendszerigényeket, áttértem Debian 7 + Fluxboxra. Itt sajnos ugyanezzel a módszerrel indítva letakarja az órát az Impress vetítés. Mit tudok tenni, hogy ismét előtérben legyen? Próbáltam vetítés után indítani az órát, akkor meg a vetítést dobja le.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videó stream letöltése
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest