Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Jelentem: van netem!
Azt viszont nem tudom, hogy mitől. Megcsináltam azokat a változtatásokat amiket bambano javasolt, reboot de nem lett jó. Majd átírtam az interface-t úgy, ahogy a Debian wiki javasolta. Reboot. Nem jó. Majd az eredeti beállításokat írtam az interfacebe és amikor reggel indítottam, volt net. Az apt-get update fél perc alatt futott le és lett 28 256 új csomagom.
Ami az előzőekben 2 óráig tartott és 4 új csomagom lett.Most viszont lenne egy újabb gondom.
Próbáltam beállítani a videokártyát de valamit elszúrhattam mert csak a konzol jön be. Ez alapján [link] annyit csináltam, hogy kiadtam az apt-get install firmware-linux-nonfree parancsot, majd létrehoztam az xorg.conf fájlt:Section "Device"
Identifier "Device0"
Driver "hdradeon"
EndSectionALT + F7-tel nem vált át, pedig a kdm telepítve van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt viszont nem tudom, hogy mitől. Megcsináltam azokat a változtatásokat amiket bambano javasolt, reboot de nem lett jó. Majd átírtam az interface-t úgy, ahogy a Debian wiki javasolta. Reboot. Nem jó. Majd az eredeti beállításokat írtam az interfacebe és amikor reggel indítottam, volt net. Az apt-get update fél perc alatt futott le és lett 28 256 új csomagom.
Ami az előzőekben 2 óráig tartott és 4 új csomagom lett.
Próbáltam beállítani a videokártyát de valamit elszúrhattam mert csak a konzol jön be. Ez alapján