- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Hi!
Úgy döntöttem szeretnék kicsit ismerkedni a linuxal. Ezért letöltöttem a netinstallos 180mb-os bootolható installt mert a teljes az valami 6 dvd és annyit nem akarok letölteni.
Sima dvd íróm van ami egy ilyen kis kütyüvel ki van rakva az asztalra és usb-n át müködik.
A probléma, hogy nem bootol róla. A windows bootol a gép látja de ez nem csinál semmit.
Kiírtam újraírhatóra és sima cd-re is lassú sebességgel de nincs eredmény. Van valami 5let mit tudok tenni, hogy maximum 1 dvd méretű bootolható alap install lemezem legyen?Uhuval próbálkoztam elsőre fel is ment szó nélkül de a hálózatikártyámat kinyírta olyan módon, hogy utána a windows meg semmi sem látta csak ha teljesen áramtalanítottam a gépet és ezt minden uhu indulásnál produkálta. De inkább a debiannal probálkoznék, ha hagyná magát.

Vitus
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest