Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
stopperos
üzenetére
Akkor miért nem javult meg?!
Ha kaptam hibát, alján lévő parancs csak csinált egy knownhost.old filet, de ugyan úgy nem volt jó.
#10663 0519
Kitöröltem mindent. Nem kérdezte meg. Illetve csak az egyik lapostól, YES, majd jelszó és be voltam jelentkezve. PW off, denied pubkey...
Mindegy már egy napja ezzel szopok, pedig eddig is használtam igaz, csak 2 gépen. Legyalulok mindent, elkezdem előlről megint, nem is tudom hanyadjára. Utolsó esély.
Így viszont tárgytalan a nyamvadt mentés kipróbálása is. Még ha jól sejtem a folyamatot, akkor is jobb, mint a mint a semmi. Múlthéten 3x volt újra telepítve. 2x feleslegesen. Mint beépített pen csinálója nem képes wint írni. Kiírtam, nem volt jó, írtam volna megint kerestem frissítést, majd talált hozzá, most már kiírja: Ez bizony windows, ez nem lesz jó.
Solus OS pedig nem hajlandó felmenni 2gb ramra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest