Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Debian 12-t használok, KDE vel. Friss telepités, amivel a probléma van.
A Dolphin nyitva szoktam hagyni mindig, amibe több fül is megvan nyitva. Ha újrainditom a gépet , vagy kikapcsolás után, a Dolhpin nem nyilik meg újra, illetve elfelejti a megnyitott lapokat. Eddig csak az volt h nem nyílik meg magátol, de most egy pár napja az utoljára nyitvahagyott füleket is elfelejti.
Más is tapasztalt ilyet? Rákerestem problémára, van ilyen bug az 5.27.5 KDE vel.
Mellesleg ugyanilyen problémám van terminálal is, nyitva hagyom terminál 2-3 füllel és azt nyitja meg újra, illetve elfelejti. A Gwenviewel is ugyanez van, de ez annyira nem baj.
Amúgy ha jól emlékszem rögtön a 12 es Debian telepitése után nem jelentkezett ez a probléma.
A másik rendszeremen amit distrupgradeval fríssitettem ott nincs probléma, érdekes mód,Lehet tenni valamit ezek ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest