- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem. Úgy értem, hogy nekem olyan Gimp nem kell, ami nem fér hozzá a saját fájlaimhoz. Ha elindítom a Gimpet, és odanavigálok a Pictures könyvtáramhoz, akkor érje el, ami abban van, tudjon belőle olvasni és írni abba.
Az megint más kérdés, hogy a portal API épp az ilyen jellegű problémák megoldására jött létre. Egy korrektül összerakott flatpak csomagnak az esetek túlnyomó többségében nincs szüksége arra arra, hogy filesystem=home jogosultságot kérje magának, tehát hogy egy az egyben elérje a user dolgait. Ehelyett dbus-on keresztül megüzeni az org.freedesktop.portal.FileChooser portalnak, hogy legyen kedves megnyitni egy fájltallózó ablakot, hogy a user ki tudja választani azt a fájlt, amivel dolgozni szeretne, és akkor a rendszer ezt megteszi neki, és innentől fogva a program eléri azt az egy fájlt. És innentől fogva nem lehet megcsinálni az ilyen echo download_and_execute_evil >> ~/.bashrc jellegű aljasságokat, mert a program csak és kizárólag azokat a fájlokat éri el, amiket a felhasználó explicit módon megenged neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest