Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2651) Kvelstadt válasza RudY (#2649) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Szerintem sima game over es kiírja hogy mindenkinek anny thanks to you. Vagyis te vissza tudsz jönni a többi meg nem azaz vehetsz ki szabit. :D

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2652) erahurka válasza RudY (#2648) üzenetére


erahurka
félisten

Vértasak arra kell, hogy nehaljak meg :DDD

(#2653) .LnB válasza RudY (#2649) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Van eg, video yt-on. Egy srác megöl egyy csomó enemy-t, és lepakolja a gócvárosok közelébe. De nem történik semmi. Alszik is. Majd azthiszem eltűntek a hullák, lehet valaki elviszi őket, nem emlékszem a végére.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#2654) Rage47 válasza .LnB (#2641) üzenetére


Rage47
veterán

Volt szó, hogy ő lesz Fragile, de így utólag szerencsére nem ő lett. Gondolom mellék npc mint pl. Conan meg nem akart lenni :D

#2640 Nem meglepő a reakciója :D

(#2655) james001 válasza .LnB (#2641) üzenetére


james001
veterán

Sajnos nem került bele :(

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#2656) erahurka válasza james001 (#2655) üzenetére


erahurka
félisten

Viszont remélem pornóforgatás miatt hagyta ki a Death Strandinget :Y

(#2657) RudY válasza .LnB (#2653) üzenetére


RudY
addikt

Elvittem a hullát az öszvérek egyik táborába, az ürest fegyvert is otthagytam, így rájuk fogható a gyilkosság. :DDD Szerintem sz@rt se ér ez a terv, de jöjjön, aminek jönnie kell.

Más.
Elosztóközpont Gócvárostól Délre, mára a zöldség erősen megfogyatkozott a rohamos kövesedés miatt. Ez normális folyamat és most már menjek inkább tovább (chapter 5) és ne itt bogarásszak tovább ökörködve? :U

[ Szerkesztve ]

(#2658) Kvelstadt válasza RudY (#2657) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Szerintem tovább mehetsz pár fejezetet. Már csak azért is hogy beadjon több npc-t akik között fuvarozhatsz.
Én úgy csináltam hogy megnéztem hova szól a következő story quest és megnéztem hogy kell az nekem vagy előbb még van mit elintéznem az adott területen. Így szépen folyamatosan haladtak a csillagozások és épült ki sz út a már meglévő területeken.
Én most ioyen 8-9.fejezet körül vagyok (nem tudom hol írja) és annyival nagyobb a buli hogy már a térképen látható hegyvidékes rész is küld és rendel.
Nameg persze bradott a játék pár új kiegészitőt, kütyüt amitől azt éreztem hogy ez a játék szeret! :))

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2659) RudY válasza Adam_Shepard (#2650) üzenetére


RudY
addikt

Gyakorlatilag pontosan így történt....bár épp telefonáltam és mászkáltam, mire visszatértem, a trutyiban lebegtem és választhattam a mentések közül.

(#2660) james001


james001
veterán

Asszem feladom a platina kergetését,mert nem szeret a játék... Nem akarja megadni a Trail Blazer trofit,pedig minden struktúrát felnyomtam 3as szintre,és biztos hogy mindet mert követtem jegyzetben hogy melyik van meg és melyik nincs. Szenvedtem a szaros menedékházzal utoljára mert ugye az a legnagyobb,de a végén semmi. :U
Ezek a LoL értékelések már kissé uncsik,meg ugye maga az 5 csillagozás is... Egyszerűen nincs már " erőm" megcsinálgatni őket.
Plusz mindenki b*szik építeni bármit is,a fele úthálózat még mindig nincs kiépítve,már meguntam annak is az építgetését.
Szép volt jó volt,év játéka az biztos,baromi jó sztorival,74 körüli óra azért beletolva,de nekem itt véget ért az egész,majd ha valami nagyobb frissítés kerül a játékba visszatérek.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#2661) cocobanana válasza james001 (#2660) üzenetére


cocobanana
tag

Sztem, azért nem adja meg azt a trófeát, mert nem magadtól építetted azokat a cuccokat, hanem a story alatt adta neked. Építsél te magad újakat és mindegyiket lvl 3-ra kell felépíteni. Az nem egy túl bonyolult trófea. Igazából egyik trófea sem vészes, csak idő és türelem kell hozzá. Ha mindennap megcsinálsz pár standard küldetést, mondjuk csak 1 órát,akkor előbb utóbb simán meg van platina. Egyszerűen türelem és monotonitás kell ehhez a platinához. Semmi extra kihívás.

(#2662) Imilenni


Imilenni
addikt

Nemtudom volt e már de:
NPC vs bt

Press "F" to pay respects.

(#2663) erahurka válasza james001 (#2660) üzenetére


erahurka
félisten

Iszonyú szenvedős a platinum. Már megbántam hogy elkezdtem csinálni. Ez a csillagozás borzasztó, van hogy hiába alszom, hiába olvasok levelet, nem nő a csillag.

(#2664) Macccy válasza Rage47 (#2597) üzenetére


Macccy
senior tag

Atyááám! :C :R Ezt még nem olvastam. Ezek annyira király dolgok, ezektől is különleges ez a játék, ennyire ki van dolgozva, át van gondolva minden név.

Viszont srácok ... Ti azt értitek, hogy Lisa Bridges - ugye ő Sam vér szerinti anyja, Clifford felesége volt - miért volt "Bridges" és mi köze lehetett/volt a céghez? Mert ugye ezt a vezetéknevet azt hiszem (javítsatok ki légyszi ha tévedek, mert nem emlékszem már) a játék elején halljuk, talán Fragile hívta először Sam Porter Bridges -nek hősünket. Aztán később talán nem is használja a nevet, a céget milliószor említik stb stb. Aztán a játék utolsó fejezeteiben tudja meg Sam (és mi is), hogy Clifford feleségét Lisa Bridges -nek hívták. Ki volt ő? Mi történt vele pontosan?

.

(#2665) Macccy


Macccy
senior tag

Egyébként véget ért nekem is a játék, valami 105 órát tettem bele (eddig). Nagyon tetszett a történet és az ahogy kifejlődött, némi meglepődést is okozott a végére és nagyon filmes, megható is volt. Mikkelsen a végén jóformán egy epizód alatt lejátszotta a többi színészt.

De volt egy ilyen dolog, csak nem találom youtube-on, talán meg tudjátok erősíteni, hogy nem képzelődtem: az előtt, hogy megtudtuk volna Clifford-tól, hogy Sam "az ő hídja, az ő fia", nem sokkal előtte az egyik alkalommal, amikor a pihenő szobából jöttem kifelé, a BB emlékképben Clifford azt hiszem születésnapi tortát vitt a babának. Volt már korábban is ilyen, de ez kicsit más volt. És meg mernék esküdni rá, hogy a jelenet legvégén azt mondta: "Happy birthday, Sam!" ..... ! Ezen elkerekedett a szemem már ott. És akkor ez után 1-2 órával jött az az átvezető, amikor elmondta halála előtt Clifford az igazat. Nem tudom, ti emlékeztek ilyesmire?
És Sam miért lehetett annyira különleges Amelie/Bridget számára, hogy újra akarja éleszteni és még maga fel is nevelje ?
.

(#2666) Kvelstadt válasza james001 (#2660) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Nekem van egy olyan érzésem hogy nincs olyan ember akinek úgy kész lett az út hogy a többiek megcsinálták.
Szerintem hiába te megcsinálsz mondjuk minden szakaszt és egy világban vagyunk nekem akkor is csak egy része lesz kész hogy én is tegyek érte valamit.
Van olyan kötélpályám is hogy fentvan egy kissebb hegygerincen és van rajta like tehát használják, viszont az összes többi (3) kötélpálya ami hozzá csatlakozik 0likeos azaz senki még hozza se nyúlt ami így fura.
Szerintem nem látszik minden épitményünk sem egymás világában, aminek lenne is értelme hogy ne legyen 20méteten 3 kötélpálya pl.
Szóval ahol nekem nulla like-os van az valszeg másoknál nem látszik mert ők már raktak oda amit meg én nem látok.
Vagy valami ilyesmi, de valami mókolás van ezzel az tuti.
Én is megépítettem az utak 75%át.

De visszatérve a hsz-edre, én még elvagyok.
Van már benne 120óra és a pizzást meg egy két npc-t leszámítva mindenki 5csillagos a hegyen innen és túl.
Még nem érzem hogy jaj legyen már vége de szerintem mire a story és a platina végére érek pont jól fogok lakni a játékkal.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2667) #10186752 válasza Kvelstadt (#2666) üzenetére


#10186752
törölt tag

Nem kell véresen komolyan venni ezt a like-rendszet, sőt, a legjobb, ha ignorálod. Én az egész játékban összesen két építményt csináltam meg, az egyik egy generátor volt, a másik meg egy híd.

Hosszú órákkal később több alkalommal is jött az értesítést, hogy lájkolták a generátoromat. Aztán a játék végén, amikor azok után, hogy az egész játék arról szólt, hogy nyugatról menj keletre, az a feladatod, hogy most menj vissza oda, ahonnan indultál - mentem vissza, belebotlottam az épített generátoromba, és 0 - azaz nulla - darab lájk volt rajta. Annak ellenére, hogy végig jött az értesítés a lájkokról.

Szóval ez az egész rendszer nagy kamu benne.

(#2668) Macccy válasza #10186752 (#2667) üzenetére


Macccy
senior tag

Nem kamu az, még létrákra is kaptam Like-okat, épületre is. De valóban nem mindent tesz közösbe, gondolom frekventált helyeken nem is lenne bölcs, hiszen zsúfolva lenne eszközökkel. :)

(#2669) Rage47 válasza Macccy (#2665) üzenetére


Rage47
veterán

Hú rémlik valami, hogy Sam-et, mond, de nem biztos :D Mandela-effektus :D Youtube-on meg kéne nézni.
Amúgy vannak ilyen poénok benne, pl. Higgs is lelövi, hogy Amelie egy EE, már az első megjelenésekor :D Aztán ott próbál figyelni az ember, de annyi minden történik, hogy nem is emlékszik rá, hogy Amelie egy EE, csak, hogy nem biztos, hogy minden tiszta nála.

[ Szerkesztve ]

(#2670) erahurka


erahurka
félisten

Megvan az öccsillag mindenhol! :C Jöhet az időre teljesítendő farmolás, az építkezés, a gyártás meg a memóriakártya keresés :Y

(#2671) Macccy


Macccy
senior tag

Egészen fantasztikus az a kreatív szellem, amivel a szereplőket és a világot elnevezték ... fyi akinek nem volt meg

Clifford Unger - ugye mondja is, hogy ő egy magányos szikla, “cliff”, az “unger” szó németül “tisztátalan”
Amelie - ezt el is magyarázzák, ugye a francia “ame” szó jelentése “lélek” és a lie mint “hazugság”
Bridget Strand - a “strand” érdekes, biztos származék nálunk is, mivel angolul és németül is “partot” jelent, a Bridget pedig szerintem a Bridge At mozaik, “híd a parton” lefordítva
Sam Porter - jópofa, hogy a vezetékneve “hordárt” jelent
Die-Hardman - gondolom a sok túlélt csatából származik a neve
Heartman, Fragile és Deadman is el lettek magyarázva, Fragile esetében külön poénos szójáték az “I am Fragile, but not that fragile” (Fragile vagyok, de nem olyan törékeny) amivel a csomagokon jelzett “törékeny” árura figyelmeztetnek és az egyik jele egy ... nyitott esernyő! Poén továbbá, amikor Higgs “sérült árunak” nevezte
Higgs - elég nagyképű, a fickó magát az elemi “Isteni részecske” után nevezte el
Bridges - a cég neve, amely hidakat emel a városok és az emberek közt, ami kommunikációs hidat húz a világunk és a Part közé

Volt még ilyen? :)

(#2672) Rage47 válasza erahurka (#2670) üzenetére


Rage47
veterán

:C
végére megutálod az egészet :D

(#2673) Macccy válasza Rage47 (#2669) üzenetére


Macccy
senior tag

Na látod a kihalási entitás nekem talán Heartman laborjából ismerős, nem emlékszem, hogy Higgs mikor spojlerezte :)

(#2674) erahurka válasza Rage47 (#2672) üzenetére


erahurka
félisten

Az már bőven megtörtént :DDD Bár szerintem eleve nem akkora durranás a történet. Majd el kéne olvasni az interjúkat meg a leveleket, de francnak van kedve a tévén bogarászni. Szerintem kimentem őket és felteszem telefonra. Csak előbb mindent összeszedek, hogy a teljes könyvtár meglegyen. :C

(#2675) .LnB válasza erahurka (#2674) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tévén bogarászni?! :F Bakker, ott a nagy tévé, a legjobb ott olvasni. Én ebéd közben olvasgattam végig őket, végül több mint egy óra volt. És a végigjátszás alatt olvastam őket, szóval nem az összes volt. Csak ezek maradtak a platina megszerzése után.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#2676) Rage47 válasza erahurka (#2674) üzenetére


Rage47
veterán

Lol, nem olvastad el őket? :D Én mindet elolvastam minden pihenéskor szép foylamatosan, ahogy jöttek.
#2673 pontosan :)

[ Szerkesztve ]

(#2677) erahurka válasza Rage47 (#2676) üzenetére


erahurka
félisten

Munka előtt játszottam 2-2 órákat meg hétvégén reggel és/vagy délután, nem ezzel akartam tölteni az időt. Az első adagot elolvastam, volt talán 3 interjú meg 3 levél, aztán elindultam egy körre, és mire visszaértem hogy megint pihenjek, volt már vagy 20.

Tévén nekem nem kényelmes mert ahhoz túl messze van és túl kicsik a betűk. Meg eleve nem igen szeretek LCD kijelzőn olvasni.

(#2678) Rage47 válasza erahurka (#2677) üzenetére


Rage47
veterán

Ja hát én is közelhajoltam olvasni :D Mire jön a betűnagyobbítós patch, tényleg elolvasok mindent.

(#2679) erahurka válasza Rage47 (#2678) üzenetére


erahurka
félisten

Betűnagyobbítás... Inkább az kéne, hogy a sok barom ne hagyja ott az útban a benga járgányát. Meg hogy odategyenek egy egyértelmű jelzést, hogy ha oda állsz, akkor le fogod tudni adni a kocsin lévő rakományt. Nagyobb bázisokban ilyen a kör, de a kis preppereknél mi? Mondjuk most már nekem tök mindegy :DDD

(#2680) Kvelstadt válasza #10186752 (#2667) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Az nem érdekel hogy szeretik e. Da ha használják akkor a játek autómatán dob rá egyet ami azt jelenti hogy ha nem is nyomtak rá sajátkezüleg like de akkor is használták.
Amúgy nem sok mindent építettem a játékban.
Pár hidat, talán két generátort, egy eső védett megállót és kb ennyi.
Postaládára sose volt szükségem, se a kilátóra mert bőven elvoltam a talaj szinti scanneléssel.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2681) james001 válasza cocobanana (#2661) üzenetére


james001
veterán

Trophy Guide-ban azt írták hogy ha mások építményét uppolod fel 3as szintre,akkor is érvényes a trófea,én ezt tettem,semmi sztoris építményt nem tápoltam. Van ahol azért sajátot fejlesztettem fel,kötélpályát pl,a Geológus mellett,ugyanúgy 1es szintről,de a többinél is így volt,mindet 1es szintről.
Hát igen én türelmetlen típus vagyok,meg nehezen bírom a monotonítást,szóval ezért is hagyom inkább. :D Voltak nekem már idegörlő és baromi hosszú uncsi platináim,elegek voltak azok :)

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#2682) iguana


iguana
őstag

itt vannak, itt vannak felettünk! :DDD
[link]

[ Szerkesztve ]

14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

(#2683) Macccy


Macccy
senior tag

Beszarás! A keleti térképen vagyok, most találtam meg 108 ÓRA után a Zenészt a vízesésnél. Kaptam tőle egy szájharmonikát ... a hordárok kedvenc hangszerét :) . Leültem harmonikázni (pihenés és aztán Touch Bar), BB nagyon élvezte. Aztán Sam megtanulta és már séta közben, ahogy mentem Kikőtőváros felé, akkor is rákezdett a BB dalára !!!

Mi ez ha nem GOTY?

(#2684) Kvelstadt válasza Macccy (#2683) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Rohadtjó hogy mennyi féle képen játszuk és fedezzük fel ezt a játékot!
Én találtam egy csomagot ami oda szólt és úgy találtam meg mikor még ott jártam.

Én most azon mosolyogtam hogy más türelmetlen játékosok akik nem akarnak gyalogolni, nekimennek a hegynek teherautóval és ott hagyják ahonnan már nem bír tovább menni felfelé.
Na én meg beültem egy ijenbe és gondoltam egy halált megér de megnézem mi lesz padló gázzal lefelé a hegyről.
Nemhogy nem haltam meg de BB végig nevette az egészet. :D

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2685) erahurka válasza Kvelstadt (#2684) üzenetére


erahurka
félisten

Jó azért az a teherautó nettó irányíthatatlan ha nem úton megy :DDD Elkezd emelkedőn elfordulni, megforog, hiába nyomod a féket gurul hátra amíg neki nem megy valaminek :C

(#2686) Rage47 válasza Kvelstadt (#2684) üzenetére


Rage47
veterán

Én tegnap véletlenül lecsúsztam egy hegyről kocsival és kiestem belőle az elején és szétrobbant mögöttem :D

(#2687) Rage47 válasza erahurka (#2679) üzenetére


Rage47
veterán

Erre is jön a patch.

(#2688) #10186752 válasza Macccy (#2683) üzenetére


#10186752
törölt tag

Van, aki őt perc játék után törölte.. :DD

(#2689) Rage47 válasza #10186752 (#2688) üzenetére


Rage47
veterán

Én 5 perc alatt úgy behúzódtam, hogy már akkor GOTY-t mondtam :D Egyik legjobb intró ever

(#2690) Macccy válasza #10186752 (#2688) üzenetére


Macccy
senior tag

:N

(#2691) erahurka válasza Macccy (#2683) üzenetére


erahurka
félisten

Azt hittem a harmonikát is csak fel lehet akasztani mint a sok hülyeséget amit adnak.

(#2692) #10186752 válasza Rage47 (#2689) üzenetére


#10186752
törölt tag

nekem is nagyon bejött, az első pillanattól imádtam.

(#2693) Rage47


Rage47
veterán

Fanoknak kötelező lesz :D

(#2694) .LnB válasza Rage47 (#2693) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

"Fragile, aki játszott amúgy egy Bond filmben is" . :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#2695) Kvelstadt válasza erahurka (#2685) üzenetére


Kvelstadt
veterán

A havas részen ütem be és eleg soma volt a terep lefelé de azt nem is mondom hogy irányítottam, inkább csak haladtam lefelé. :)
Aztán átvergődtem a sziklákon és elvittem tavi góc tól délre lévő elosztóig.
Megnéztém a tulaj arcát mikor majd meglátja hogy ott várja. :D

Egyébként fent a hegyen szoktam látni elhagyott teherautókat és el szoktam gondolkodni hogy vajon hogy jutottak el oda vele ahol végül hagyták?

#2694 .LnB
Pontosabban, "Tudod ki ez? A csaj aki szerepelt Death Strandingben" :)

[ Szerkesztve ]

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2696) Macccy válasza erahurka (#2691) üzenetére


Macccy
senior tag

Rossz hozzáállás látod, ki kell próbálni mindent :)
Egészen döbbenet mennyire sok tárgy, felszerelés, fejlesztés, jutifalat van ebben a játékban. Ha végiggondolom nekem a RDR2 -ben nem volt ennyi jutalom meg cucc.

(#2697) Kvelstadt válasza Macccy (#2696) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Egyedül a kötelet nem értem. Sehol nem írja hogy mennyi van és mikor felcsatolja az övére olyan mintha akkor kapná holott szerintem infinity.
A többi viszont jó cucc, amit fejleszteni lehet meg amit adnak is.

Tényleg ti melyik talizmánt használjátok? Én az esőelkerülőt.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2698) erahurka válasza .LnB (#2694) üzenetére


erahurka
félisten

Fragile but not fragile :K

(#2699) Rage47 válasza Macccy (#2696) üzenetére


Rage47
veterán

RDR2 egy unalomtenger volt ehhez képest, no offense.

(#2700) BusinessGuy válasza Rage47 (#2699) üzenetére


BusinessGuy
senior tag

Én pont fordítva gondolom,ebben is 118 óránál járok,de azért az RDR 2 minden létező aspektusában leszámítva a sztorit és talán a zenét, jobb volt. Ha az unalomtenger az iszonyat változatosan felépített gyakorlatilag sandbox címek között simán páratlan világával telis tele látvánnyal,élettel,tartalommal,akkor ez hogy nem unalmas miközben itt kvázi nincs semmi csak csomagszállítás amit ímmel ámmal megnehezít néha a terep és egy kevés ellenfél....

118 óra alatt arra jutottam hogy a felszerelések színe java totálisan felesleges. Agyon van bonyolítva és minden kap egy kis tanító leírást közben a játékban a jórészüket nem is használtam mert minek. Ugyan ez az épületek java, felesleges. HARD fokozaton tolva sem kihívás az ha esik az eső vagy ha jön egy PV. Szinte nem volt olyan csomagom amit nem S-re vittem, létrát és kötelet a játék elején használtam mikor még elhittem hogy szükséges, nem nem az maximum nagyon extrém esetekben ritkán. Telis tele van a játék teljesen felesleges alibi dolgokkal amiktől bonyolultabbnak tűnik,holott faék egyszerűségű. Az online pedig agyonkönnyíti még ezt is. Szó mi szó élvezem, de így hogy kábé minden fel van fedezve,kiépítettem a hegyekben is fullra a kötélpályát már csak arra megyek hogy meglegyenek a csillagok,és irány a sztori tovább. Jó lett ez a játék,de egy RDR2 nyomába nem ér, no offense.
Ízlések és pofonok,abban a játékban még 200 óra után is találok újdonságot,felfedezni valót, elvadászgatok, mászkálgatok. Itt nincs semmi. Még felfedezni sincs sok értelme zugok után mert a legnagyobb meglepetés amit találhatsz az egy memó, vagy egy kisebb adag kristály,és ennyi. Viszon a sztori és karakterei ezzel a zenével be tudott szippantani annyira hogy beleöljek ennyi időt,mert ilyen szinten üt, főleg amíg fel nem fedezed a világot teljesen, a tájai is komolyak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.