Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) oriic válasza bbdzyx (#2000) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Akkor jól értelmeztem. Köszi mindkettőtöknek! :R

Live-Die-Respawn

(#2002) cocobanana válasza Kvelstadt (#1978) üzenetére


cocobanana
tag

Csak akkor ha nagyon muszáj. Inkább egyből a postaládához megyek és visszaszerzem a cuccokat. Ott amúgy is, akkor lefagy az idő amíg a cuccokat kiveszed, utána meg motorra pattanok és már ott se vagyok. Amúgy most Chapter 5 elején vagyok, most vagyok a hegyekben. Nagyon ráfüggtem. 67 óránál tartok, 292-es karakterrel csapatom. Egyszerűen a storyt nem tudom csinálni, mert mindig újabb állomást ad be, újabb építendő utakat kell csinálnom. Tegnap is 12 órám volt csak a mellék küldik. Én direkt platinára hajtok, és amik látható trófeák a psen belül, azok nagy része már eléggé simán meg van. A rejtett trófeákat nem néztem, de azok biztos storyra kapom. Az idő szállításokból van jelenleg 11 elvégzett, mert azokat ritkábban adja be, mint az összes többit. Amúgy eleje óta hardon nyomom, több nyersanyagot is ad. Szóval durván kenem. Bár tegnap volt egy elrontásom, hogy nem tudtam időben kiszállítani a csomagot, mert rossz útvonal felé mentem, belementem a pv-khez ahova nem kellett volna és már fail volt az egész, aztán inkább visszatöltöttem az előző mentést, ahol még nem kezdtem el időre. Csak közben kaptam 12e lájkot miközben szállítottam, és amikor visszatöltöttem, akkor már -12e lájkkal kevesebbem volt, és nem is kaptam utána annyit. Szóval para a visszatöltés, mert elveszi a lájkot, ha szerzel. Te hol tartasz benne? Platina a célod?

(#2003) szallasi007


szallasi007
őstag

Chapter 4 környékén járok, de 2 dolgot nem értek.
1: ez a kötélpálya cucc hogy működik? Lerakom az egyiket valahol és tőle sok méterre egy másikat? Vagy mutatja majd hogy mit kell vele csinálnom csak még nem vagyok a célterületen?
2. Most kéne leraknom az elsőt de az első hegyi rész környékén van egy ilyen PV-s rész. Itt jön a 2. dolog amit nem tudok összerakni. Jön ez a polipbálnacsikóhal izé, amit más részen ha megöltem kvázi felszabadult az a rész. Na ehhez képest, éppenhogy sikerült megölnöm ezt az izét visszamentem pihizni meg feltölteni a fogyó cuccokat majd vissza erre a részre és megint jött egy :O Ez most akkor hogy is van?

[ Szerkesztve ]

(#2004) cocobanana válasza szallasi007 (#2003) üzenetére


cocobanana
tag

A kötélpályás cucc elég egyértelmű sztem. Lerakod valahol A pontként, majd egy másikat jó messzire B pontként majd tehetsz még egy messzebbet C pontként és így végig. Hkk2-tól függ van, hogy mennyit pakolhatsz le, lényeg úgy kell lerakni, hogy ne ütközzön a drótpálya akadályba, mert akkor nem tudsz rajta menni. Pl ahol van a vízesés és 2 oldalt elválasztja azt simán összetudod kötni, ha persze átmész mindkét oldalra és lerakod manuálisan a Hkk2 vagy pl hegyekbe is jó. Tőled függ mennyire vagy vele kreatív és hova teszed őket. Lila jelzés mutatja, hogy simán megy a használata, piros ahol elakad a drót.
2 részre meg azokkal a "bossokkal" sztem nem kell foglalkozni, csak ki kell futni belőle, mert azok folyamatosan spawnolnak újra és utána egy darabig nem jönnek rád azon a részen, de ha elmész újra jönnek. Itt arra gondolok, amikor nem tudsz megmenekülni a pvktől és elhúznak ugye.

[ Szerkesztve ]

(#2005) erahurka válasza szallasi007 (#2003) üzenetére


erahurka
félisten

Na várj!

Ha magadra haragítod a PV-ket és jön a bálna, és kinyírod, akkor felszabadul a terület??? :Y

(#2006) #20411392 válasza erahurka (#2005) üzenetére


#20411392
törölt tag

Csak ideiglenesen. Rövid ideig.

(#2007) hombre[EU] válasza szallasi007 (#2003) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Nem szabadul fel a terület, csak a story bossfightnál volt (szerintem)

Life, Uh, Finds A Way

(#2008) VikMorroHun válasza Kvelstadt (#1998) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Az eső felgyorsítja az idő múlását, de nem bomlasztja le teljesen a dolgokat. (Kivéve, ha ez van a bevezető videóban. Akkor hibás.) Viszont, ha már elkezdünk ilyeneken gondolkodni, akkor felmerül az is, hogy mitől van még zöld növényzet a játékban? Hogyhogy nem vált kopár/száraz pusztasággá az egész terület?

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#2009) szallasi007 válasza cocobanana (#2004) üzenetére


szallasi007
őstag

Köszönöm érthető :R

A többieknek a korábbi területeken azt tapasztaltam hogy ahol megnyuvvadt egy ilyen ott már nem kell tőlük tartani.

(#2010) cocobanana


cocobanana
tag

Ja meg akinek van sok ideje és szeret grindelni, akkor ajánlom minden állomás csinálja meg max csillagra, mert csomó új és hasznos cuccot dob érte. Pl egy jól kinéző napszemcsit, vagy hátizsákot védő húzatot eső és öszvérek ellen, királis bakancsot ami nagyon jól néz ki és tápos... stb.

(#2011) Kvelstadt válasza cocobanana (#2002) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Ott tartok mint te csak nem hardon és nem vagyok csak 250es és csak 50valahány óra.
Nekem is platina a cél de első játékban nem az visz előre hanem a stori meg az élnény és jelenleg még kurvajól elvagyok a futárkodással.
Majd ha lement a story megnézem mioyen trofik maradtak ki és megcsinálom.
Miben nehezebb a hard amúgy? Lehet átálítom majd én is.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2012) cocobanana válasza Kvelstadt (#2011) üzenetére


cocobanana
tag

Igazából nem tudom mennyire nehéz a hard a normálhoz képest, mert alapból hardon tolom eleje óta, de eddig nekem sima ügy. Chapter 4 elején a boss harc volt talán a nehéz ott haltam meg elsőnek, de amúgy semmi extra. Talán a prémium szállításba lehet nehezebb vagy a tényleges harcoknál, esetleg gyorsabban kopik a felszerelés, nem tudom. Viszont anyagba nagyon sokat ad prémiumba. Minden állomásomon minden cuccból 3000 felett vannak, kivéve a vegyszerek, mert azokat most adta be a játék. Tavi goc fő állomáson meg 9000 fém meg 6000 kerámia meg vmi 7000 speciális ötvezet. Szóval anyagból tele vagyok, ha utat kell építenem vagy bármi mást. 110 legend and legends szállítmányozásom van perpill. Viszont azt nem tudom, ha úgy kezded az út építést, hogy nem vagy rácsatlakozva a hálózatra akkor 0rol indul, ha meg már rá vagy, akkor kevesebbet kell hozzátenned. Na de ez lájkokba mennyivel ad többet, ha 0rol húzod föl vagy ha hálózaton belül? Mert a végén úgy se a te nevedet fogja kiírni hanem vki másét.

(#2013) wolf13


wolf13
őstag

56 óra után én is végeztem, hát a vége nagyon tetszett. Olyan volt az egész , mintha végig csak menne felfelé az ember a hegyre, aztán a csúcstól meg rohan az aljáig. Nagyon odavágott (nálam kb 5 órás) végjáték. A rendezés a beszélgetések, egyszerűen lenyűgöző volt számra.

(#2014) Musaka


Musaka
senior tag

Lefutott a második stáblista.
EP 15 : 2 héttel az új elnök beiktatása előtt. Ennek lesz vége vagy csak egy kiskapu hogy OpenWorld özünk még? Storyban add még hozzá plusz infót vagy csak kalandozás?

[ Szerkesztve ]

(#2015) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Lehet én még itt leszek mikor már mindenki végzett vele aki akkor kezdte mint én.. :B

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2016) cocobanana


cocobanana
tag

Amúgy gondolkoztam az út mechanikán, de eddig nem jöttem rá pontosan, hogy van tényleg. Mert ha offlineban játszol végig pl vagy offlineban építed az utat, akkor teljesen 0-ról kell bepakolnod az anyagot és amikor rácsatlakozol a hálózatra, akkor igazából amit felépítettél utat az kb sehol nincs onlinehoz képest, mert más már rég felépítette magának. Viszont, amikor hálózathoz kapcsolódsz, akkor kevesebb alapanyagot kell beleadnod. Szerintem azért kell, kevesebb anyagot hozzáadnod hálózatban, mert csak neked lesz új utad, a többi játékosnak akinek már van azt szerintem az útjának a javításába számolja bele. Mindig nézem az utak minőségét és mindig 99% áll kb az összes, mert amikor más épít magának új utat, hozzád javításként számolja el szerintem. De valahogyan a többi játékostól is van rá esély, hogy megépüljön az út, mert VR Pisti streamjében, kb mérnökig van út és ő aztán semmit nem adott bele, tehát olyan hálózathoz is lehet csatlakozni, ahol kész utat is kaphatsz. Persze ez csak az én feltételezésem, lehet már angolul valahol le van írva ennek a pontos technikai része.

(#2017) cocobanana válasza Kvelstadt (#2015) üzenetére


cocobanana
tag

Én itt leszek veled :C
1 hete játszok a játékkal folyamatosan, de sztem jövőhétre meg lesz vagy utána. Days Gone 2 hétbe telt a platinázás, igaz azzal kevesebb napi órákat játszottam.

[ Szerkesztve ]

(#2018) atila4 válasza Musaka (#2014) üzenetére


atila4
senior tag

Csak azért van, hogy innentől "openworld"

Windows 10 / Galaxy S 7 / Asus ROG

(#2019) james001


james001
veterán

Chapter 9-ben tartok... Eddig ez a legepicebb fejezet :C
És ez a sok MGS utalás... Már csak a nanomasinák hiányoznak komolyan!! :DDD Az MGS4 féle bossfight hatalmas volt. Kojima te huncut. :D

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#2020) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Elkezdtem én is utat építeni. Meg felfejlesztettem egy generátort 3-as szintre. Ma kaptam vagy 20000 like-ot.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#2021) erahurka válasza cocobanana (#2010) üzenetére


erahurka
félisten

A hátizsák védőt nem emlékszel hogy melyik állomás adja? :Y

(#2022) oriic válasza james001 (#2019) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Azért az tetszik hogy szinte mindenkinek eszébe jut, hogy honnan lett ez kölcsönözve. Nem véletlen...Kojima. :DDD Imádtam.

Live-Die-Respawn

(#2023) james001 válasza oriic (#2022) üzenetére


james001
veterán

Hatalmas ez a fickó,egyem a zuzáját. :D
Utána meg amikor Amelie mondja hogy "What took you so long?" ;]

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#2024) RudY


RudY
addikt

Kezdek gyanakodni, hogy kihagytam egy olyan szállítást (pedig eléggé kimaxolom), ami után használhatók lennének végre a teherautók. Mintha lett volna valami motor vagy alkatrész fuvar, de azóta se találom. Lopkodom az öszvérektől folyamatosan, de szerintem már rég lehetne saját. :DDD

(#2025) cocobanana válasza erahurka (#2021) üzenetére


cocobanana
tag

Gyűjtő adja ha max csillagot csinálsz.

(#2026) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

A Death Stranding az én szememmel

Spoileres írás srácok, óvatosan.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#2027) ztszie válasza .LnB (#2026) üzenetére


ztszie
csendes újonc

Beszéltük minap ezt az időre szállítós Legend of Legends mission, de még mindig nem igazán akar összejönni. Tegnap kiépítettem az egyik gócvárostól az "öreg"-ig egy végpont hálózatot, egy az egyben eljutottam "átszállás nélkül" :D 27 perc helyett 2perc 47msp alatt. erre B-t adott. mi a szart csinálok rosszul? :D számít a csomag állapota ebben az esetben is, mert mikor felszálltam az A kilövő pontba véletlen nekiszaladtam az oszlopnak és 4% sérülést összeszedtem. valami szuper ötlet?

(#2028) .LnB válasza ztszie (#2027) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Számít minden persze. Nem tudom, nekem mindig sikerül LoL-ra. Nehéz nehézségi szinten csinálod?

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#2029) ztszie


ztszie
csendes újonc

Igen, felvettem HARD-ra. MInden más küldetést simán megcsinálok LoL-ra. Törékenyek-mennyiségiek már majdnem 20, az idős meg 0. (a vegyesek mifélék? a begyűjtések?)

(#2030) RudY válasza .LnB (#2028) üzenetére


RudY
addikt

Nincs kedved kipróbálni a Very Easy módot? Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy mennyire lett valóban filmes mód és van-e benne egyáltalán játék? Nem saját részre érdekel, mert 70 óra után se unom, hanem a megvalósítás foglalkoztat, de még szinte semmi infó erről továbbra sem.

(#2031) Imilenni válasza cocobanana (#2010) üzenetére


Imilenni
addikt

Az összes állomás ad valamit amint életem a max csillagot?

Press "F" to pay respects.

(#2032) Kvelstadt válasza cocobanana (#2016) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Nem tudom pontosan hogy működik de akiket velem egy világba sorsolt az kúrvahálás lehet mert pl tegnap is egy centit nem haladtam a játékkal, viszont a leágazástól ami a mesterembernél van, egészen a hegyen túli elosztóig megcsináltam az utat.
Persze nem nulláról mert mindbe csak ilyen 300-500 fém és kerámia kellett de mióta erre a területre értem nem láttam szakaszt ami nélkülem épült volna meg.

Ja amúgy rosszul emlékeztem nert vagyok már 270es szinten. Csak a sebesség áll ilyen 20as szint körül, de ha kést a kötélpálya amit még meg akarok csinálni akkor az a stat is megfog ugrani.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2033) erahurka válasza .LnB (#2028) üzenetére


erahurka
félisten

Nézegettem a statisztikákat. Ott négy altípust ír a kézbesítéseknél. Szóval akkor a 10-10 LoL trofihoz elég lenne optimális esetben 40 kézbesítés? :F

Rohadék amúgy egy a 6. chapter. Elveszi a babát, aztán folyamatosan PV területeken küld keresztül :C

(#2034) ztszie válasza erahurka (#2033) üzenetére


ztszie
csendes újonc

oda 20 kell/kateg.azaz 80. A sima Legendhez elég a 40 :/

(#2035) erahurka válasza ztszie (#2034) üzenetére


erahurka
félisten

Ehh... Na majd ha lesz guide a legkönnyebb útvonalakkal meg exploitokkal :C

(#2036) ztszie válasza .LnB (#2028) üzenetére


ztszie
csendes újonc

Az jutott eszembe még, hogy most 4-5 ilyen idős küldit elb*sztam b meg c kategóriára. lesz elég a 20 dbhoz? :D Mert nem sűrűn adogatja.

(#2037) Kvelstadt válasza .LnB (#2026) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Majd elolvasom ha már szabad. Addig is elkönyvjelzőztem.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2038) Macccy válasza Kvelstadt (#2037) üzenetére


Macccy
senior tag

Most én is így vagyok ... fél szemmel, hunyorogva olvasok, nehogy valaki valami kisebb spoilert is beírjon ide, ami elveszi a meglepetést. De a zsáktakaró zsákot már így is elolvastam ... Jobban járok, ha nem olvasok még egy ideig. :N

(#2039) Dlite válasza Macccy (#2038) üzenetére


Dlite
tag

Én is így vagyok :D Én ma kezdem a játékot, de csak vasárnap reggelig tudom játszani....viszont nagyon szeretem ezt a fórumot olvasgatni...fél szemmel :D :D

RTX2060 I5-9500

(#2040) Wesder válasza .LnB (#2026) üzenetére


Wesder
félisten

Jézusom de hosszú.:Y
Majd elolvasom:R

Egyébként az miért van, hogy sokan a 3. Chapter elött/utàn màr nem folytatjàk a jàtékot?

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2041) freeknight válasza Wesder (#2040) üzenetére


freeknight
őstag

A sztori igazán chapter 3-al indul be, prológus, chapter 1-2 igazából csak tutorial.
Én mindenkinek azt javaslom, ne ragadjon be chapter 2-be (én is eltöltöttem ott 10 órát, bár nekem rohadt élvezetes volt az is), mert nagyon be lehet szopódni. Plusz chapter 2-ben elég nehéz még a játék, ha picit haladsz a sztorival, kapsz egy csomó olyan dolgot, ami nagyon hiányzik (pl exoskeleton, amivel kitlható 60 kiló fölé a teherbírásod, így nem kell oda-vissza rohangálnod, hanem egyben le tudsz tudni több fuvart is akár)

Akit meg nem érdekel a sztori, nos annak el kell fogadni, ez nem mindenki játéka. Csomó olyan ember megvette, akinél a játékvilág alfája és ómegája a fortnite, meg a cod, ők még a konzolba való behelyezés előtt adják el inkább.

(#2042) felixo válasza freeknight (#2041) üzenetére


felixo
őstag

Attól, hogy túl sok időt tolsz chapter 2-be, miért "szopódik" be az ember ?

Redmi Note 9

(#2043) freeknight válasza felixo (#2042) üzenetére


freeknight
őstag

Csak az, hogy teljesen belefelejtkezel, és ottragadsz.
Fennáll az a veszély is, hogy a chapter 2 alapján ítéled meg a játékot, pedig még rengeteg lehetőség és eszköz kinyílik később. Az elején még sokkal kevesebb lehetőséged van pl egy öszvértábor felszámolására, vagy a csomagok szállítására.

[ Szerkesztve ]

(#2044) Macccy válasza felixo (#2042) üzenetére


Macccy
senior tag

Otherworld Zolynál elgurult a gyóccer a Death Stranding kapcsán, :D nem jutott túl a Chapter 3- on se. "Beszopódott". :W

[link]

(#2045) Wesder válasza Macccy (#2044) üzenetére


Wesder
félisten

Végigvitte.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#2046) erahurka válasza Macccy (#2044) üzenetére


erahurka
félisten

Chapter 3 után azt hiszem megcsinálta a kritikát, aztán azt mondta, hogy végigjátssza, és ha a vége tetszik neki, csinál egy tök újat, de ha nem, kiteszi a készet.

(#2047) freeknight válasza Macccy (#2044) üzenetére


freeknight
őstag

Belenéztem ebbe a kritikába (végignézni nem fogom), a csávó nem érti a sztorit... Hát oké.
Nekem mondjuk nem volt problémám ezzel.

(#2048) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Mivel utat nem tudok építeni már, ezért új hobbit kerestem. Csináltam róla nektek egy videót. Nem rövid ugyan, és endgame-ben készült, de ajánlom megtekintésre. Így kézbesítek én. :D Azt hiszem végig Legend of Legends értékelésre: [link]
(Majd FHD videó lesz ha a YT feldolgozza.)

(#2033) erahurka és (#2036) ztszie

Én túl vagyok száz LoL kézbesítésen, és még a Birth of a Legend trophy sincs meg. :)
ztszie, amit leadok a videó legelején, ha megállítod, láthatod, hogy 25perces rendelés, 2 perc alatt.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#2049) szallasi007 válasza .LnB (#2048) üzenetére


szallasi007
őstag

Mondhatjuk hogy kötélből vannak az idegeid? :DDD

(#2050) Kvelstadt válasza Macccy (#2044) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Ez hülye. Abba beleköt hogy nem lehet motorral közlekedni a full sziklás terepen. Persze a valóságban se lehet de ez egy játék szóval lehessen már.
De a legnagyobb baj hogy leegyszerűsiti a dolgokat és aztan azt fikázta.
8.pecig néztem.
Én értem hogy saját véleménye de nem arról amilyen hanem amilyennek látni akarja.
Nincsenek fő és mellékküldetések. Szkjuzmi de ott van hogy sam küldetései és standard, és a sam küldetéseivel mindig előrébb mozdul a story.

#2048 LnB
Én már most csinálom a kötélpályát párhuzamosan sz utakkal és az a jó hogy nem csak én. A mérnöktől az öreg dombjáig és azon túlra úgy mentem át hogy én csak 1 ilyen kötélpálya cuccot raktam le.

[ Szerkesztve ]

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.