Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2751) Macccy


Macccy
senior tag

Íme ez lesz a patch-ben ...

https://hu.ign.com/death-stranding/54424/news/death-stranding-videon-lathatjuk-milyen-fontos-ujdonsagokat-hoz-majd-a-kozelgo-frissites

Hát az az átlátszó rakomány/odradek dolog az "kell" mint egy falat kenyér, tényleg, remélem kikapcsolható lesz. A f*szom, ez is azt bizonyítja, hogy egy ilyen - több ponton erősen könnyített - játékot is sokan képtelenek rendesen kezelni. Gondolom a Jobb Stick (R3) lenyomásával váltható nézetet akkor sokan meg se találták, ha az odradek gond, hogy nem látszik. Vagy a kamera forgatása az tényleg annyira kihívás nekik ... A következő patch -ben remélem lesz olyan odradek nézet, hogy kipirosozza a talajon merre ne menj, hogy már gondolkodni se kelljen egy PV terület áthágásakor.

:W

(#2752) Kvelstadt válasza Macccy (#2751) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Más játékban is lehet valtani melyik vál fölött legyen a kamera szóval ösztönösen nyomtam az R3at mikor először olyan vokt hogy a csomagtól nem láttam rendesen.

Nekem egy olyan történt ma hogy a kötélpályám elért olyan pontokat is ami messzebb volt mint 300métet. Ha bug ha fícsör én panaszkodni nem fogok.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2753) erahurka válasza Kvelstadt (#2752) üzenetére


erahurka
félisten

A fejlesztett kötélpálya messzebbre ér.

(#2754) erahurka


erahurka
félisten

Na srácok reggel pontot tettem a dolog végére, ami mindenkit érdekel: NEM LEHET LEPISÁLNI A CSOMAGOT! Nem engedi a játék. Csalódtam benne, 1/10. :(((

Néztem azt is, mennyi időt töltöttem vele: 90 óra volt a platinum, a sztorit 40 körül fejeztem be. Tehát simán lenyomhattam volna újra, ahelyett hogy a hegyi kretének háját masszírozom a LOL kézbesítéseimmel.

(#2755) Kvelstadt válasza erahurka (#2753) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Szóval ha lerakok egyet és felhúzom 2es szintre akkor messzebbre ér. Jó tudni ezt is. Azér néhnyat felhúztam hohy ne kopjon olyan hamar.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2756) erahurka válasza Kvelstadt (#2755) üzenetére


erahurka
félisten

Azt hiszem 350 méter a kettes szint. A harmadik lehet, hogy 400, nem néztem meg, pedig a platinum miatt felhúztam egyet.

(#2757) Kvelstadt válasza erahurka (#2756) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Egy nekem is maxolva van de ezt az infót nem.figyeltem sehol.
Az a baj hogy úgy csináltam hogy leraktam többet egy utvonalon és aztán vittem oda matit felhúzni, holott ha tudom ezt akkor lehetett volna úgy hogy felhúzom az elsőt és a következőt annyival meszebb rakom amennyire engedi.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2758) Gebriel válasza -FLY-> (#2750) üzenetére


Gebriel
veterán

Nem is ember :D

(#2759) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Megvan a 20 időlimites lol is.
Volt még legalább 10elérhező de mind vagy túlnehéz volt cagy túl sok doboz, és nem fért bele két körbe, kötélpálya nélkül meg esélytelen volt.
Szóval elkezdtem végignézni olyanokat ahol max annyi akadály van hogy nincs még kötélpálya és csináltam.
Így jutottam el oda hogy az orvostól a regényíro fiához kihúztam 7pontból.álló hálózatot amiből 3 nem az enyém volt viszont azokat is javítottam.
Más játékban fájna ennyit előkészülni egy darab küldetés miatt de itt egy percig nem untam.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2760) felixo


felixo
őstag

Na skacok, így 35 óra játéknál még mindig itt vagyok 3-as fejezetnél. Csinálom az utakat, standard küldiket. Gondolom most már ideje lenne tovább mennem !? :U

Redmi Note 9

(#2761) Imilenni


Imilenni
addikt

Pár értékelés törölve lett.
(pár ezer volt írva, de nem hiszem hogy olyan sok lett törölve)
Itt az egyik szépség:

Kezdem azt hinni hogy valóban divatból utálják sokan a játékot.

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#2762) RudY válasza Imilenni (#2761) üzenetére


RudY
addikt

Több volt a 0 flood értékelés az utóbbi napokban (mint a normális 3-10 közötti), durván 6000 körül lett törölve, jogosan.

(#2763) iguana válasza Imilenni (#2761) üzenetére


iguana
őstag

az ilyet nem értem.
nem érzem magam "megbántva" ha ez a játék vagy BÁRMILYEN más játék le van húzva, kritizálva stb.
ha én élvezem az tök jó. és csak ez számít. sőt. azt sem érzem, hogy vitába kellene szállnom valakivel, meg hogy "győzködjem", de ez jó játék. (nálam is vannak olyan játékok, amit nem játszok, eszembe sem jutna még teljesen ingyenes verzióval sem játszani.)

...de hogy az ilyeneknek mi értelme van, fel nem foghatom. legalább vicces lenne vagy valami.
nagyon furcsák és frusztráltak az emberek. :U

14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

(#2764) -FLY-> válasza Gebriel (#2758) üzenetére


-FLY->
őstag

Mondjuk furcsálltam, mikor nyomi japán módjára vihogott a prezentáción, hogy sam sétál meg mászik. :DDD
Annyira érződik az egészen a személyisége, nekem tetszenek a játékai, ezzel is szívesen játszom. De, én szívem szerint lelövetném! :R

(#2765) erahurka


erahurka
félisten

(#2766) Macccy válasza Imilenni (#2761) üzenetére


Macccy
senior tag

MI A F**SZ ...?!!? Engem komolyan felbasz ez manapság, hogy bármi hülyék bármihez is véleményt formálhatnak és azt bárkik is elolvassák és készpénznek veszik/hülyeségként terjesztik. Baromi elszomorító és dühít és pont ez a szubjektív de marhajó tesztelős youtuberek sora és az ilyen értékelősdi is. De hogy tényleg divatfikázzák ezt a játékot, ezt ilyen volumenben tényleg nem gondoltam volna még én se !!!!! :Y :W

Egy hete talán, hogy néztem a Meta értékelést, és elkönyveltem, hogy nem tetszhet nyilván mindenkinek, mert lesüllyedt a User Score olyan 5.3 környékére azt hiszem.

Erre ez derül ki ...

Megérett az internet népe egy újabb Death Stranding -re ... ;]

(#2767) Macccy válasza Macccy (#2766) üzenetére


Macccy
senior tag

Az IGN (US) is csinál minden évben GOTY szavazást, ugyebár. Idén is összerakták a listájukat szépen, a szerkesztőségi tagok voltak az elsődleges zsűri, ők kiválasztották az ő kedvenceiket (ugyebár hallottuk, hogy a Death Stranding nem volt közte, hisz valami 6/10 -ig jutott). Ezekről a kedvencekről kiemelten írtak is néhány sort, képekkel, majd csináltak a cikk végére egy hosszabb szavazó blokkot, amiben ugye a USER'S CHOICE -ra lennének kíváncsiak. Nos erről a listáról - hogy, hogy nem - kimaradt a Death Stranding. Majd amikor a kommentekben már sokan érdeklődtek, panaszkodtak emiatt, hogy nem szavaznak, mert nincs DS, akkor valamiképp bekerült a listába ... csiribáá! Igen ám, de addigra már 7000+ user adott le szavazatot, a hiányos listán. Na most figyeljetek : az IGN -től az egyik köcsög azzal magyarázta, hogy hát nekik nem ütötte meg a szintet, viszont az értelmesebb kommentelők odaírták nekik, hogy "Kedves IGN, ha süketek és vakok vagytok a körülöttetek zajló eseményekre és ignoráljátok a Death Stranding -et, akkor nem tudjuk van e értelme Gaming magazinként működni" , stb. :DDD

Most pedig jön a slusszpoén, X Faktorosan olvasom föl, figyelj : jelen állás szerint ... az IGN 2019 -es Game of the Year szavazásában ... 7000 szavazat "lemaradással", a jelenlegi 42.765 szavazat alapján ... a 2019 -es .... év játéka ... ... ... a DEATH STRANDING !

:C (Fuck haters, fuck IGN de tényleg!)

Nincs Kojima Productions részvényem, sőt sose játszottam még Kojima egyetlen játékával se ezelőtt (hazudok, mert a MGSV -be tettem vagy 10 percet). Viszont ezért a játékért komolyan szorítok, hogy megkapja a megérdemelt díjakat. Így meg főleg, hogy ennyit germóznak vele. :N

(#2768) .LnB válasza Macccy (#2767) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Az szép. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#2769) Viper26


Viper26
nagyúr

Harmadik fejezet elején jól el is vertek, mehet visszaszerezni a cuccot. :D
Még jó hogy törékeny.

iPhone 14 | FR955

(#2770) Imilenni válasza Macccy (#2767) üzenetére


Imilenni
addikt

Érdemes megnézni a Nov 8.-ai metacritic "véleményeket"
Már aznap tudta mindenki hogy ez csak egy walking simulator, és hogy ők bizony ezért utálják és pontozzák le :)
Kb 6 oldal első napos komment, és mind arról beszél hogy walking simulator :D

Mindegy, szar a játék, az is aki játszik vele :C

Press "F" to pay respects.

(#2771) Gebriel válasza Imilenni (#2770) üzenetére


Gebriel
veterán

Nincs ezen semmi meglepő. Megjelenés előtt már tudni lehetett, hogy nem mindenki fogja megérteni, és értelmezni Kojima alkotását.

(#2772) S e t h válasza Gebriel (#2771) üzenetére


S e t h
nagyúr

Vagy nem nyerte el a tetszésüket egyik trailer sem és/vagy idegenkedtek attól a szinte személyi kultuszi szintet elérő rajongástól, ami egy fejlesztőt övez.
Szóval nem biztos, hogy csak értelmezési hiányosságok miatt lett ilyen vegyes a fogadtatása.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#2773) Kvelstadt válasza .LnB (#2768) üzenetére


Kvelstadt
veterán

9.fejezet spoiler
Szóval igen, eljutottam oda ahol hasznos lett a köteles cqc skillem. Ugye már akkor sejtettem hogy lesz egy ilyen pontja a játéknak mikor írtad hogy majd beszélünk róla. Nem gondolom azt hogy lespoilerezted mert storyt nem lőtt le.
Örülök is hogy lett egy pontja a játéknak ahol nem lehetett elkerülni ennek használatát. Az nem tetszett annyira hogy eleinte lőtt rám. Viszont mikor mondta higy elkap ő fegyver nélkül is ott volt a vigyor az arcomon hogy na innentől az enyém vagy. :D

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2774) Macccy válasza S e t h (#2772) üzenetére


Macccy
senior tag

Ez amit írsz még jogos is lehetne, de ugye nem személyi kultusz vagy trailer alapján kellene pontozni a Metán. Ez kötekedés, unalomból vandálkodnak a pontokkal és sajnos a következő Johnny, aki játszana a játékkal, de előtte felnéz -megintcsak- a Metára és látja az 53-as pontszámot, simán esélyt se ad neki. És mondhatjuk erre, hogy megérdemli, ha review alapján ítél, de ha az alacsony eladások miatt kukába dobnak valahol egy (most csak mondok valamit) hasonlóan különc Death Stranding 2-t vagy Alan Wake 2-t vagy ilyesmit, .... akkor végül ezek a kamu pontozó gyerekek minket lopnak meg egy tökjó 35-40-60-110 órás élménytől, nem?

(#2775) Macccy válasza Kvelstadt (#2773) üzenetére


Macccy
senior tag

Első “körben” hozzávágtál dobozokat és ráfutottál? Vagy mint Pisti, simán csak rákommandóztál? :)

(#2776) Gebriel válasza S e t h (#2772) üzenetére


Gebriel
veterán

Ha nem nyerte el a tetszésüket a trailer, akkor nem veszik meg a játékot, ha nincs játék akkor nincs tapasztalat, ha nincs tapasztalat akkor nincs miről írni.
Így kb két lehetőség van, 1. Semennyire nem ment át amit a játék nyújtani akart. Van ilyen lapozik tovább. Teljesen normális.
2. Semennyire nem ment át a játék, mert nem képes felfogni a lényegét és ilyenkor persze, hogy a játék a hibás és megy az ész nélküli okoskodás és a játék lehúzása. Teljesen idióta dolog.

Egyébként meg felesleges állandóan "személyi kultusz" és a hasonló mögé bujtani a dolgot.. :U
"Szóval nem biztos, hogy csak értelmezési hiányosságok....
Ráadásul teljesen feleslege olyat belemagyaráznod ami nincs is ott.

(#2777) Kvelstadt válasza Macccy (#2775) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Úgy kezdtem hogy elbújtam és mikor lescannelt elfutottam onnan, majd megdobáltam aztán már meg tudtam oldani hogy mögé kerüljek és megkötözzem.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2778) S e t h válasza Gebriel (#2776) üzenetére


S e t h
nagyúr

Kontraproduktív, de sajnos egyre jobban elterjedt itt a fórumon is, hogy bújtatva bár, de az értelmi képességei vannak méltatva azoknak, akiknek eltérő az ízlésük.
Én ezért reagáltam, mert érzelmezném én, amit közvetíteni akar a játék, de a játékmechanika miatt egyelőre még nem szeretném, max majd akciósan.
Mondjuk nekem se nem jobb, se nem rosszabb, hogy egy oldalon miként pontoznak, főleg annak tudatában, hogy trollok is szavazhatnak, számomra egyéni preferenciák többet nyomnak a latban.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#2779) .LnB válasza Kvelstadt (#2777) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én mindig akkor mentem oda mögé, amikor újratöltötte a fegyvert. Nem dobáltam, csak a kötelet használtam végig.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#2780) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Na most chippeket keresek. Egy hiányzik mégpedig a 30. Azaz 3.sor ulosó. Az internet azt írja hogy maxolja a paleontológust de az rég kész ugyanis az összes mindenkit maxoltam, trofit is megadta. A chipnek meg ott kéne lennie lent a gázos gödörben de nincs lent.
Tudom hogy aludjak és jön email de mióta maxos lett a pale azóta már rengeteget aludtam, sőt már az ending is megvolt.
Valakinek valami ötlet?

.LnB
Én majszoltam a kukacokat mikor tárazott :D

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2781) erahurka válasza Kvelstadt (#2780) üzenetére


erahurka
félisten

Tuti nincs ott? Lent van ahonnan a szarjait kellett kimenteni. Én is öccsillagozás után kerestem meg őket, és ott volt.

(#2782) cocobanana válasza Kvelstadt (#2780) üzenetére


cocobanana
tag

Vállalni kell hozzá standard küldetést, majd alszol, majd megint vállalsz standard küldetést és megint alszol, majd előbb utóbb jön a levél. Arra figyelj, hozzá szóljon a rendelés. Lényegtelen, hogy ki van maxolva a csillag, ha nem aludtál küldetések között.

(#2783) Kvelstadt válasza cocobanana (#2782) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Az történt amit a végén írtál. Közte és az evo devo között sorban váltottam a küldetéseket és kb alvás nélkül maxoltam mindkettőt.
Megnézné valaki mennyi email van összesen? Nekem most van tőle 3 és elvileg a much respect to porters everywhere emil után lesz ott a chip.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2784) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Kész megvan, platina. Pont múlt hónaban 8.án kezdtem és belement 172óra, és úgy raktam le hogy még..
Akármit csináltam akárhogy igyekeztem mégis kiüresedés lett a vége, viszont nem az első. Ugyan ez volt anno a metal gear széria után. Ott voltak a következő játékok amik érdekeltek de valahogy mégsem húznak mert ott a játék után maradt űr amit úgysem fog kitölteni.
Úgy szoktam rendbe jönni hogy mégicsak elkezdek játszani valamivel és majd jónéhány játék után már megfakul az élmény emléke és már nem érzem annyira az ürességet pedig kitöltve úgysem lesz úgy ahogy kéne.
Egy élmeny volt, mit egy, AZ ÉLMÉNY volt ez az újabb játékod! :R

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2785) hyperspace


hyperspace
őstag

Alap lemezes kiadás is beesett 14 000 Ft alá.

*Boltból/webshopból.

[ Szerkesztve ]

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#2786) Kvelstadt


Kvelstadt
veterán

Azt tudja valaki hogy a további fileokat akkor is megadja ha csak csinálok olyan küldetést amit még sose vagy jóra is kell mint pl legend?
Csak mert a story vége után a platináig még csináltam.ugye, és kaptam is további infókat.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2787) VikMorroHun válasza S e t h (#2778) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Nekem a játékmechanika tetszik a legjobban. Meg a zene (csak sajnos menet közben azt nem lehet hallgatni). Meg amikor Sam két percenként kommentálja, hogy miért szállt ki a kocsiból (még nem sikerült eltalálni, hogy kristályt gyűjteni :) ) viszont amikor beszélnek hozzá, akkor meg nem szólalna. A történet már kezd érdekes lenni, de még mindig a 3. fejezetben járok.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#2788) Beleth


Beleth
csendes tag

sziasztok!
3. fejezetnél járok kb 20 órával. Próbálok mindent maxolni, viszont ezek a standard rendelések nem fogynak. Elfogynak valaha? Vagy bármennyit csinálok mindig lesznek ujak? köszi.

(#2789) Kvelstadt válasza Beleth (#2788) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Nem fog elfogyni. Ha maxra mész akkor elég annyi hogy az adott helynél meglegyen az 5 csillag.
Most még csak "S awsome" a legjobb amit kaphatsz de később lesz jobb.
Hol jársz mapon,mi a legújabb hely amihez eljutottál?

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2790) Beleth válasza Kvelstadt (#2789) üzenetére


Beleth
csendes tag

Most nyilt meg az Tavi Gócárostótól délre, és 3 karakter között szaladgálok és szállitom a cuccokat. Öreg, Mesterember és Mérnök. Azt hittem egyszercsak elfogy, de még akkor jó, hogy rákérdeztem. :D

(#2791) Kvelstadt válasza Beleth (#2790) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Úgy van hogy nézd meg majd mikor újat veszel fel hogy van előtte egy szám. Na az nem véletlenszerű hanem meg vannak számozva. Ugyan azt többször is be fogja adni ugyanoda de nem muszály megcsinálnod újra. Esetleg majd akkor ha trofikat is meg akarod csinálni.

Még az elején az első területen én is azt hittem hogy elfogy de aztán megtudtam hogy nem,és akkor kezdtem el azt hogy addig foglalkozok egy npc-vel míg meg nem csinálom az 5csillagot.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2792) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

Miezmiez?

Life, Uh, Finds A Way

(#2793) erahurka válasza hombre[EU] (#2792) üzenetére


erahurka
félisten

Hát 20 percenként meghal és visszatér :DDD

(#2794) hombre[EU] válasza erahurka (#2793) üzenetére


hombre[EU]
veterán

21 ;)

Life, Uh, Finds A Way

(#2795) Beleth válasza Kvelstadt (#2791) üzenetére


Beleth
csendes tag

szuper köszi, igy már világos. :D

(#2796) Kvelstadt válasza Beleth (#2795) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Egyébként rengeteg mindent elmond a játék. Nem mondom hogy mindent mert pl én már végeztem a játékkal és most már merek nézni videókat és megtudtam hogy le lehet csúszni a létrákon. :Y
Jó lehet ezt is leírja de akkor se mindent. Vokt olyan is hogy annyi új tipp jelent meg hogy hiába elolvastam mindent nem emlékeztem mindenre.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2797) VikMorroHun válasza Kvelstadt (#2796) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Biztos, hogy nem mondja el a játék, mert én is egy itt hivatkozott videóból tudtam meg.

Egyébként az eddigi remek hordár szimulátor a negyedik fejezet elején átment egy béna I. világháborús TPS-be. Ezt kár volt. A csomagoktól nem lehet rendesen látni, illetve amikor egyszerre jön elölről kettő ellenség, hátulról 3-4, és az utóbbi csoport kap egy gránátot, nem zavarja őket. Aki meg előttem kapott gránátot, az szépen lehasalt, de hiába lőttem fejbe ötször, addig nem fogta a golyó, amíg fel nem tápászkodott. Ehhh...

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#2798) Kvelstadt válasza VikMorroHun (#2797) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Nekem.csak amiatt nem tetszett az a rész mert addig kb nem is lövöldöztem hiába adott már a játék fegyvert és így kicsit erős váltás volt belekeveredni egy tűzharcba. Ha azt akarta a játék hogy azt éreztem hogy "úristen holvagyok és valahogy túl akatom élni," akkor az megvolt mert valami C értékelést kaptam de nem is bántam mert túléltem. :)
Egyébként onnantól hogy volt hematikus gránát mindig tartottam magamnál és ott is nálam és főleg azzal dobáltam őket.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#2799) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Elmúlt napok termése:
DEATH STRANDING – The Beach
Death Stranding - Performance Short Trailer
Death Stranding - The Story of Kojima Productions

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#2800) james001


james001
veterán

Inkább berakom spoilerbe,chapter 9 utáni rész van rajta.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.