Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
S e t h #3045 üzenetére
Inkább azon rágódjál, hogy sikerült posztolnod "Értem" kommentel, egy olyan "óriási fejtörőt", hogy még a megoldás is direkt színesen ki van emelve a képen.
Edward Nigma sírva fakadna a teljesítményed láttán az tuti.
Egyébként megy neked ez a "megmondó emberkedés", olyan sok mindenkit érdekel amit írsz.
Folytasd csak. Vagy szaladj a modikhoz tudod...
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Aha, értem.
-
ProEvoFan
nagyúr
Hologramot hogyan tudok kitenni?
Hardon már 17 legend of legends értékelést kaptam prémium kézbesítésnél, de a trófea nem ugrott még fel, pedig a 10nél már adnia kellene egyet.
Mit csinálok rosszul? -
Luperator
tag
Megvan az út déli gócváros és a tavi között végig. Jó sok nyersanyag ment bele, de ami most kicsit aggaszt, hogy akkor ezt javítani kell majd? Mert jó pár állomás van ahova kellett nyersanyagot berakni. Ja.. 3. Fejezet végén az a háborús jelenet marha jó volt, kár, hogy nekem a normál mód is nehéz volt a célzás miatt. Úgyhogy ezt már könnyű fokozaton viszem inkább végig, nem tudom mennyit kell még lőni mert ahhoz kell még gyakorlat -
S e t h
nagyúr
Hát igen, időnként már én is így vagyok a szállítással.
[link] -
@rglaaf
veterán
Utálom ez a játékot mert képtelenség lerakni
meló után este elkezdem csak azt veszem észre hogy hajnal 2 óra van és szinte nem haladtam semmit. Meg ide elmegyek oda építek.. ááá ebbe 100+ óra benne lesz nem sietek vele
-
hyperspace
őstag
Oké, hogy egyedül vagy,
de nekem az jött le eddig, mint egyik üzenet, hogy közben kapcsolatban vagyunk, segítünk egymásnak, hiába a távolság. És ugye minél több ember cuccát like-olod, annál több épületet meg táblát, meg elhagyott/lerakott dolgokat találhatsz.
Ha nagyon egyedül akarsz lenni, válaszd le a netről a ps-t, úgy szerintem menni fog. -
VTom
veterán
válasz
#09990144 #3018 üzenetére
Én a multiplayert igyekeztem kihagyni, hogy minél jobban beel tudjam élni magam a magányos hordár szerepbe.
Alapvetően kettő bajom volt a játékkal:
1. Nem lehet kikapcsolni más játékosok építményeit, hogy magamnak kelljen felfedezni/megtalálni az utat
2. Sam-nél nincs TÁVCSŐ(!!!!)Nekem nagyon hiányzott, pl. egy öszvértábor kikémlelésénél.
-
törölt tag
Sziasztok! Elkezdtem én is a játékot, már a 3. fejezetben tartok. Úgy kezdtem neki, hogy ha más nem, a történet miatt érdemes lesz végigvinni, de ehhez a képest a játékmenet is nagyon tetszik eddig. Lélegzet visszafojtva bujkálni a PV-k mellett, vagy elkötni egy kocsit az öszvérektől és menekülni, hát minden, csak nem unalmas.
Ez a multiplayer rendszer is nagyon bejön, ahogy segítik egymást a játékosok egy-egy jól elhelyezett létrával, kötéllel stb.
-
-
-
-
Luperator
tag
Közel 50 óra játékkal még mindig a 3. fejezetben járok. Igaz, amit lehet építek és a nyersanyag beszerzés viszi az időt.. Ami a nehézséget illeti, mivel nem volt konzolom és nem is használtam még kontrollert én könnyűre állítottam az elején de most már komolyan elgondolkoztam rajta, hogy legalább normálra át kellene állítani, mert annyira nem vészes egyik küzdelem sem. Nekem a terep meg az ismeretlen nagyobb akadályokat jelent mint az ellenfelek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #3008 üzenetére
Én ott toltam el, hogy az elejétől fogva nem hardon nyomtam, de engem foshattak a pv kreatúrák. Most így már 130 óra után bánom, mert egyrészt nagyon könnyű velük, másrészt szopás, mert egy rakás kiszállítást megcsinálhattam volna prémiumra korábban és nem most szívnék velük.
Ameddig nincsenek jó járgányaid, utak, addig nem érdemes nagyon a szállításokkal bíbelődni, addig a főszálat kell tolni.
Viszont a 80 küldetés nem kevés prémiumra, főleg úgy, hogy ezekért a küldetésekért nagyon sokat kell mászkálnod, van, hogy egy-egy jobb szállítás csak x várossal odébb van.
Egyébként hirtelen nem is tudnám rangsorolni mi a szivatósabb:
- minden kapcsolatodat felvinni öt csillagosra vagy
- megcsinálni 80 prémium szállítást vagy,
- megtalálni az összes memóriakártyát vagy
- 60-as szint fölé vinni a lájkokat.
A legutolsót tartom inkább szopatósnak. -
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Rám szóltak már, hogy a motort fel tudom tölteni.Generátort gyárthatok rá, de nem találom hol.
Viszza kell mennem a szélerőműbe? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Xbox one X konzol 1Tb
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest