Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz WayneGace #410 üzenetére

nem is volt ez nehéz. volt halálom eleinte de köszönhetem annak is hogy marhára nem értettem még a fegyverfejlesztési rendszert úgy ahogy van azaz kba az alap plasmával toltam végig. de egyetértek. ennek a résznek a csak a crafting része az egyik legerősebb pontja a játéknak.
    viszont hiába volt több és agresszívabb ellenfél nem szívtam vele annyit mint a 2 résszel keményebb fokozaton.
    plusz én alapból a story miatt szerettem meg a játékot. az hogy a játék is jó volt csak másodlagos.
    folytatás meg biztos lesz mert még nincs vége a story-nak. annyival lettünk okosabbak hogy megtudtunk dolgokat a nekromorfok múltjáról meg hogy mi célt szolgál a konvergencia.
    de azt nyilatkozták a fejlesztők hogy most pihentetik a sorozatot és fejlesztenek valami mást aztán majd újult erővel megcsinálják a folytatást.
    a pihenő meg nem is baj mert így is sokat gyengült a széria az első rész óta, vagyis egyre inkább olyan lett amit a nagyközönség is jobban szeret...

(#411) FragStaR
    túl egyszerű is volt. berakod a gócot osz jóvan. itt meg szinte mindenbe belenyúlhatsz és úgy finomíthatod a fegyvert ahogy neked tetszik. lehet is olyan fegyvereket összerakni hogy akárhányan vannak én vagyok túlerőbe még lehetetlen fokozaton is. :)

Új hozzászólás Aktív témák