- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WayneGace
üzenetére
nem is volt ez nehéz. volt halálom eleinte de köszönhetem annak is hogy marhára nem értettem még a fegyverfejlesztési rendszert úgy ahogy van azaz kba az alap plasmával toltam végig. de egyetértek. ennek a résznek a csak a crafting része az egyik legerősebb pontja a játéknak.
viszont hiába volt több és agresszívabb ellenfél nem szívtam vele annyit mint a 2 résszel keményebb fokozaton.
plusz én alapból a story miatt szerettem meg a játékot. az hogy a játék is jó volt csak másodlagos.
folytatás meg biztos lesz mert még nincs vége a story-nak. annyival lettünk okosabbak hogy megtudtunk dolgokat a nekromorfok múltjáról meg hogy mi célt szolgál a konvergencia.
de azt nyilatkozták a fejlesztők hogy most pihentetik a sorozatot és fejlesztenek valami mást aztán majd újult erővel megcsinálják a folytatást.
a pihenő meg nem is baj mert így is sokat gyengült a széria az első rész óta, vagyis egyre inkább olyan lett amit a nagyközönség is jobban szeret...(#411) FragStaR
túl egyszerű is volt. berakod a gócot osz jóvan. itt meg szinte mindenbe belenyúlhatsz és úgy finomíthatod a fegyvert ahogy neked tetszik. lehet is olyan fegyvereket összerakni hogy akárhányan vannak én vagyok túlerőbe még lehetetlen fokozaton is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Trollok komolyan
- Energiaital topic
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs