- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
válasz
seederking
üzenetére
Üdv!
Lehet a leírásban némi spoiler és senki érzéseit nem sérteném meg.

Itt egy video pár fegyvervariációról, bár korábban linkeltem már:
[Dead Sapece 3 - Best Weapon Combinations]Ebben azért látod, hogy hogy lehet cserélgetni a Tool-okat és ha véletlen rosszul sikerül egy fegyver, rendszerint megvan az előző is, csak a megfelelő Tool-t kell párosítani hozzá. Kivéve ha "lebontottad", mert akkor tényleg nem lesz sehol, de ahhoz azt hiszem a "T" billentyűt kell megnyomni, natúr cserélgetéssel nem tűnik el.
Ami az ideális fegyvereket illeti, szerintem mindenkinek az, amit legjobbnak tart. Nem hiszem, hogy itt még lenne olyan, hogy melyik, milyen nekromorf ellen hatásos, ámbár nagy különbség, hogy egy-egy példány egyedül szokott (esetleg egymás után páran) támadni, vagy csapatban járnak (vannak azok a gyerekformák, amik mindig 6-10-es létszámban jönnek). Nyilván a tömeges ellen (vagy a nagy méretű dögök) pl egy gránátvető vagy rakéta jobb mintha egyedül lövöldözöd le őket (tehát területre ható fegyver).
Én azt mondom, próbálgasd, itt a fórumozók több fegyvervariációról is beszéltek már és a YouTube-on is van jó pár példa. A relatíve kis tárkapacitás miatt én nem használok sem rakétát sem gránátot, az általad említett Line Gun (ha jól vettem ki szavaidból) az egyik, ami állandóan fent van, de azt is kell még finomítanom, mert nekem sem jön mindig össze amit akarok. Próbáld egyensúlyba hozni a sebzés, tárkapacitás, és a tűzgyorsaság hármasát. Személy szerint az újratöltés sebessége nem elsődleges feljavítandó szempont. Főleg, hogy úgy szint véleményem szerint az upgrade-t inkább megéri összeszedni és várni a végéig, mikor az igazán jók jönnek, mint gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Overwatch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xbox Series X|S
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- EA Sports WRC '23
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest