Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Hali
Segítséget kérnék.
Egyik fegyver "össze pakolgatós" dobozkánál véletlenül lecseréltem a gépfegyverem és mindkét helyen "ugyan az" a típus van.Nem lehet ezt valahogy vissza csinálni?Már próbáltam másik lehetőségnél rákereseni a gépfegyverre de nem találom.Nem tudom,hogy most elb@sztam és átalakítottam vagy szimplán kicseréltem.Esetleg arról tudtok valami leírást linkelni,hogy mit érdemes össze pakolni a játékban és hogy melyik fegyver milyen enemy ellen hatásos?Mert pl most is van egy új fegyver ami kék elektromos hullám szerű töltényt lő ki (tök erősnek néz ki) de egy kis sima mezei mutánst sem tudtam vele leverni.Vissza kellett cserélnem az elsődlegesre,hogy kinyírjam.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Építő/felújító topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Steam topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest