Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Haverral játszom a co-op módot, közben Battlelog-on keresztül diskurálunk, káromkodunk vagy szidjuk egymást.

A single-t is elkezdtem már, de egyedül játszva kb másfél óra elég belőle az idegrendszeremnek, míg co-op-ban órákat tolunk bele. Ott is megvan a para csak nem annyira, mint egyedül. Rendszerint egy nap csak az egyik móddal játszom, ezért is vagyok lemaradva a single player-ben. Két mentést használunk, az egyiken csak a co-op fut, a másikon meg a single, így nincs keveredés. Mindenképp próbáld majd ki, szerintem élvezetes ketten nyomva is.
dying_star
Lesz/van olyan, hogy pár csapással szétkapnak vagy egyáltalán jobban teszed ha futsz.
Tegnap azt hittem rosszul látok, mikor megláttam a világító szemeket. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)