- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, közben a végére értem én is.
Véleményem nyomokban SPOILERES lehet:
Jó kis játék, de engem leginkább az eleje kötött le igazán, az utazgatás hajóról hajóra, a csodaszép, űrben lebegő roncsok, az űrséták.
A bolygón már számomra leült a hangulat, de az eleje annak is jó volt, ám a végére, az idegen szerkezet környékén való bóklászást kifejezetten untam.
Így a harmadik részre sajnos a szörnyikék minden megmozdulását lehetett látni előre, nem volt igazán "na most f**ok be"-érzésem, ami még az első rész alatt azért néhányszor előfordult...
A történettől én nem ájultam el, a kötelezőpunilány ugyan aranyos, de simán meghagyhatták volna szép emléknek a második részben.
A végén nagyon érezhető volt a Doom 3 hatása, a hatalmas főboss, a lábunk alatt széteső-összeálló talaj, stb..
Az AI elég hülye volt, még emberi katonáknál is, de nem volt annyi dolog velük, hogy komolyan zavarjon.
Nagy hátrányát érzem annak, hogy LAN-on nem játszható coop-ban, pedig igazi közösségi lanos élmény is lehetne belőle.. Persze a warez miatt valahol érthető, de ha eljő a világvége, és csak generátorok mellett tudunk gépezni, és nem lesz net, hogy játszunk?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Normalon játszottam, 88%-ra írja a végére a befejezettséget, és 20 óra volt.
Ez elég pozitív, főleg mert még elő fogom venni valószínűleg bár annyit nem tolok bele majd, mint a DXHR-be
Az is tetszett, hogy a jóféle port, alacsony a gépigénye, mégis elég tetszetősen néz ki.
A fegyverbarkácsolást a végére megszerettem.
Szóval nálam ez egy 7.8/10
Új hozzászólás Aktív témák

- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)