- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
eléggé a végén adja a hullámfegyvert. az ívet is próbáltad már ugye. valami tömegoszlató kéne neked a cutter mellé. az meg az amit mondtam. az energianyaláb fegyó de annak is csak a másodlagos lövése.
a cölöpvetőfegyver (vagy mi a neve) csak maxra fejlesztve lő olyat hogy az több ellenfélnek is fájjon mert akkor másodlagos tüzeléssel a kilőtt cölöpből még áram is kicsap ami már írt rendesen. a kutatópuska meg megint csak nem nagy valami. rohadt erős de csak egy célpontra és nem is sok lőszer fér bele meg nem is olyan gyors mint a cutter.
a lángszóró meg, tán azt még ki se próbáltam ebbe a részbe mert az elsőbe olyan egy hasztalan gyenge sz.r volt még maxon is hogy meg is utáltam.
a gépfegyvernek van még egy másodlagos tüzelése. lő egy gránátot. olyan mint az első részbe volt a hullámfegyvernek. merthogy itt a hullámfegyver meg kapott másodlagosra egy sugárlövedéket ami szintén elég hatékon de csak egy célpontra.
szerintem az energianyaláb másodlagos lövése a leghatékonyabb. megvan a kockázat mert közell kell engedned őket magadhoz de akkor ha ráfejlesztettél a másodlagosra és lősz eggyet darabokra szakítja őket.
én ara is használtam hogy hullákat szaggassak szét vele mert tudtam hogy az adott részen fog jönni átalakító dög. kinézissel egy helyre rántottam a hullákat aztán egy másodlagos és mindenük leszakadt a hulláknak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- Androidos tablet topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest