- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
r-chee
őstag
Ma éjjel 1-kor végeztem a játékkal. vmi okból azt hittem, hogy csak 10 pálya van benne, erre 12 lett belőle
. Végéhez közeledve érezhetően nől a feszültség. Két fegyót használtam egész végig (Impulzusfegyver rulz
), de végén maradtam egynél plusz egy rakás orvosi csomagnál.
Jó így újrakezdeni, hogy van 12 gócpontom, egy rakás lőszerem meg 98500 pénzem. Erősen növeli a biztonságérzetet és a mentések ritkaságát
. Kár, hogy elején nincs meg a kinézismodul, felkaptam volna vele a hangárban a "peronok" közül újra azt a drága kis babát. Télleg, az minek a jelképe akart lenni
?Asszem beszerzem eredetiben is a gammát (Tesco-s "félreáraztamezértolcsó" buliról sajna lecsúsztam, elhordták anno mind). 2. rész mikorra várható?
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Végéhez közeledve érezhetően nől a feszültség. Két fegyót használtam egész végig (Impulzusfegyver rulz
), de végén maradtam egynél plusz egy rakás orvosi csomagnál.